NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Sėdmaišiai – inovatyvus ir patogus sprendimas bet kokio stiliaus vestuvėms

Sėdmaišiai – inovatyvus ir patogus sprendimas bet kokio stiliaus vestuvėms

Vestuvių etiketas kinta. Vis daugiau žmonių organizuoja netradicines vestuves, tokioje aplinkoje, kuri galbūt iki šiol daugeliui nėra įprasta, renkasi drabužius, kurie toli gražu nebesiejami su klasika, galiausiai, nuomoja baldus, kitą vestuvių įrangą, kuri leidžia visiškai kitu kampu pasižiūrėti į nuostabią šventę.

Kalbant apie sėdimas erdves vestuvių šventėje – tobulas pasirinkimas yra sėdmaišiai. Svarbiausia, žinoma, kad patogūs, tačiau daugeliui užsakovų ne ką mažiau rūpi ir tai, kad stilingai derinant padeda sukurti labai jaukią aplinką. Tam tikra prasme – neįpareigojančią, laisvą ir galbūt tuo – labiausiai žavią.

Sėdmaišiai suteikia komfortą

Ar tikrai sėdmaišiai turėtų pakeisti įprastas kėdes vestuvių šventėje? Žinoma, nebūtinai,  kadangi viskas priklauso nuo to – kaip ir kur bus pateikiamas maistas. Karštus patiekalus, aišku, geriausia pateikti ant stalo, greta kurio yra patogios kėdės. Sėdmaišiai, tuo tarpu, dažniausiai pasirenkami kaip poilsio, galbūt užkandžių zona, kurioje jau galima laisvai jaustis, nereikia būti įsipareigojusiam sėdėti tvarkingai, pagal etiketą. Juk tai – vargina...

Sėdmaišiai puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno formų, tad net ir ilgas valandas sėdėdami jame – nepavargsite. Tai yra tobulas pasirinkimas tiems, kuriuos vargina nugaros arba kojų skausmai. Žinoma, per vestuves reikia daugiau šokti nei sėdėti, tačiau faktas, kad šis optimalus baldas atveria komforto galimybes.

Tobulai tinka vaikams

Pastebima, kad vaikai kur kas mieliau renkasi sėdėjimą sėdmaišiuose, o ne ant kėdžių. Daugeliui mažųjų vestuvių svečių yra paprasčiausiai per sunku išsėdėti visą šventę, jie muistosi, tad dėl to dažnai greičiau pavargsta ir tampa irzlūs. Tuo tarpu sėdmaišis – toks paprastas ir tuo pačiu toks patogus sėdėjimui skirtas baldas, kuris leis vaikučiams patogiai į juos sukritus, pasiėmus užkandžių – lengvai išbūti net ir ilgas šventes.

Nuomojantis sėdmaišius šventėms, žinoma, įvertinkite juos. Juk vieni modeliai labiausiai tinka suaugusiems, kai tuo tarpu kiti – vaikučiams. Mažyliams labai patinka lašo arba kriaušės formos sėdmaišiai į kuriuos galima tarsi įkristi. Norintiems kažko solidesnio – tiks ir kietesni, kurie yra tarsi pufai, tačiau vis tiek kur kas patogesni nei kėdės, vaikams ant jų išsėdėti yra lengviau.

Pasirūpinkite ir priedais

Nuomojantis sėdmaišius taip pat siūlome susipažinti ir su kitomis smulkmenomis, kurias taip pat galima kartu nuomotis. Tai gali būti pagalvėlės, kurios taip pat prisideda prie didesnio komforto sėdėjimo metu, žinoma, ir kuria stilių, kuris vestuvių dieną yra labai svarbus. Net ir pledukai, kurie dažnai stilingai užmesti ant sėdmaišio iki tol, kol jo prireikia. Visada patogiausia viską nuomotis vienoje vietoje, kadangi tuomet ne tik kaina yra mažesnė, tačiau ir patogumas – kur kas didesnis. Juk sėdmaišiai atvežami iki vietos su visais priedais, tad belieka juos sukomponuoti tam tikroje erdvėje bei džiaugtis komforto zonos sukūrimu vestuvių svečiams.

Ne tik vestuvėms...

Nors sėdmaišių nuoma labai mėgstama per vestuves, visgi, šis universalus sėdėjimo baldas puikiai pasitarnauja per bet kokias šventes. Ypač tokias, kurių metu norisi daugiau neutralumo ir lengvumo potėpio. Pavyzdžiui, per mergvakarius, kuriuose svarbiausia yra gera kompanija ir maksimalus atsipalaidavimas. Taip pat ir per gimtadienius, kurie gali būti teminiai, tad tai suteiks dienai dar daugiau pozityvių emocijų ir aktyvių nuotykių. Galiausiai, bet kokių susibūrimų metu. Juk svarbiausia – buvimas kartu, tinkama aplinka, patogumas ir skanus maistas, kuris neatsiejamas nuo įdomių pokalbių. Geram laiko praleidimui tikrai nereikia progos. Kiekviena diena – ypatinga ir to verta.

Autorius: sedmaisiairenginiams.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų