NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Lempučių girliandos nuoma šventėms – universaliam jaukumui

Lempučių girliandos nuoma šventėms – universaliam jaukumui

Jauki aplinka svarbi bet kokiai šventei. Juk norisi, kad ne tik nuotraukose vaizdas būtų gražus, tačiau ir apskritai mėgavimasis akimirkomis šventės metu – būtų neatsiejamas nuo skoningos patalpos.

Susikurti ją tikrai gana paprasta ir svarbiausia, kad galima gana pigiai. Tik tokiu atveju reikia ne pirkti, tačiau nuomoti įrangą, daiktus, kurie skirti šventinės aplinkos dekorui. Viena tokių galimybių yra lempučių nuoma šventėms. Kad ir koks šiuo metu yra oras už lango – lempučių girliandos yra tobulas pasirinkimas. Ir tuomet, kai švenčiama vasaros metu lauke, ir tuo pačiu organizuojamas vakarėlis žiemą patalpose. Tinkamos lemputės – jaukumo garantija nepriklausomai nuo to, kokia šventė yra minima.

Vestuvių proga – jaukumui

Vestuvės yra ta šventė, kai norisi kuo daugiau jaukumo bei šilumos. Ne tik praktine, tačiau ir teorine prasme. Būtent lemputės yra tas atributas, kuris suteikia švelnumo ir jaukumo. Lemputėmis galima puošti ne tik lubas, tačiau ir sienas, jos gali būti dedamos ir ant grindų. Ne veltui yra sakoma, kad per daug lempučių paprasčiausiai nebūna.

Kadangi vestuvės dažniausiai tęsiasi iki ryto arba bent jau iki 2-3 valandos nakties, žinoma, kad bus laiko, kurį galėsite skirti mėgavimuisi skoningomis lemputėmis. Jos taip pat ne tik kuria jaukumą, tačiau dažnai tampa akcentu, kuris leidžia nuotraukose išlaikyti gyvastį. Galima kurti įmantrias sienas, kurios bus skirtos fotosesijoms. Jose nuostabiai atrodo lemputės suderintos su gėlėmis, kitais akcentais. Tokios nuotraukos ir po daugelio metų atrodys nuostabiai, kvepės šiluma ir tuo pačiu elegancija.

Nepriklausomai nuo to, ar Jums labiausiai patinka klasikinis stilius per vestuves, ar gražiausiai atrodo modernus interjeras – skoningos lempučių girliandos visada yra geras pasirinkimas. Svarbiausia yra jų derinti kuo daugiau, kadangi tik tokiu atveju bus išbaigta skoninga aplinka.

Nebijokite papuošti erdvės tūkstančiais lempučių. Esame tikri, kad tokiu atveju po Jūsų vestuvių dar ilgai bus apie jas kalbama. Ypač dažnai minima, kad Jūsų vestuvės atrodė labai šiltai ir elegantiškai.

Krikštynoms – jauki atmosfera

Lempučių girliandos taip pat yra labai geras pasirinkimas ir tokiai šventei kaip Krikštynos. Jos metu dažniausiai norisi sukurti tokią aplinką, kuri yra šilta, net šviesi. Juk apie tai ir yra ši graži šventė. Lemputės gali būti ne tik pats gražiausias, ryškiausias, tačiau taip pat ir vienintelis akcentas, kuris puoš aplinką. Jos, vėlgi, gali būti derinamos kaip foto sienos atributas arba taip pat jos gali dekoruoti visą patalpą. Net ir mažose erdvėse tokios girliandos labai apsimoka, kadangi dėl šviesos erdvės atrodo vizualiai kur kas didesnės, o tuo pačiu ir jaukesnės.

Neįprastai gimtadienio atmosferai

Dar viena graži gyvenimo šventė yra gimtadienis. Kad ir kokia tema jis bus, kad ir kokio tipo vakarėlis laukia – lemputės irgi suteiks jaukumo. Ypač tokiu atveju, kai norisi skoningos prieblandos, kuri leistų vakarą leisti jaukiais šokiais.

Renkantis lemputes siūlome nepamiršti, kad ypač geras pasirinkimas yra tokios, kurios jungiasi vienos su kita. Tokiu atveju galima džiaugtis labai ilgomis girliandomis, kurios net ir itin erdvioje salėje atrodo skoningai ir įprasmina erdvę.

Lempučių girliandos gimtadienio metu labai pasiteisina ir tokiu atveju, kai vakarėlis yra rengiamas namuose. Tuomet dažniausiai aplinka neatrodo labai šventiškai, tad reikia kuo daugiau skoningų akcentų, kurie ją gali papuošti. Šiuo atveju lemputės labiausiai ir pasiteisina. Net ir dienos metu jos atrodo žavingai, tam tikra prasme tampa skoningu akcentu, kuris gal kiek nuobodžias namų sienas padaro kur kas įmantresnėmis ir skoningomis.

Lempučių pasirinkimas

Kadangi nuomos punktai siūlo gana daug skirtingų lempučių girliandų – tikrai nebus sunku rasti tokias, kurios labiausiai tinkamos konkrečiai Jūsų erdvei. Geriausia yra rinktis vieno tipo lemputes, o ne derinti kelias. Tokiu atveju bus išlaikoma harmonija.

Šiuo metu labiausiai mėgstamos ir aktyviausiai perkamos yra LED lemputės. Jos ne tik gražiai šviečia, neįkaista, tačiau taip pat ir yra tvarios. Kadangi daugeliui žmonių organizuojant šventes taip pat svarbu, kad būtų viskas rengiama laikantis ekologinių standartų – LED yra dažniausias pasirinkimas.

Taip pat siūlome kuo daugiau dėmesio skirti stiliui. Tai yra vienas svarbiausių aspektų, kuris ir nulemia, kurios konkrečiai lempučių girliandos bus pasirenkamos. Galima rasti tradicines lemputes. Kinta tik pačios lemputės matmuo. Žinoma, kad gražiausiai atrodo didesnės. Tokios, kurios ne tik deginimo metu, tačiau ir užgesinus jas – atrodo puikiai ir tam tikra prasme puošia aplinką, suteikia šventei daugiau unikalumo bei grožio. Taip pat dėmesio vertos yra vintažinės lemputės, kurios dažniausiai derinamos klasikinio stiliaus interjere. Žinoma, taip pat ir eksterjere, kadangi daugelis jų tinka ir lauko, ir patalpų erdvėms. Reikia tik domėtis konkrečios girliandos galimybėmis. Nuostabiai atrodo ir LED užuolaida. Tokios lemputės tikrai geriausiai tinka foto sienos kūrimui. Kadangi jų yra daug – net ir tamsiose, didelėse erdvėse tai yra labai geras pasirinkimas, kadangi jos puikiai apšviečia. Vakarėlio metu net gali būti naudojamos kaip pats svarbiausias apšvietimo sprendimas.

Galiausiai, gal ir smulkmena, tačiau varijuoja tarpai tarp lempučių. Jie padeda geriau įsivertinti – kaip atrodys pagaminta girlianda ir tuo pačiu kiek šviesos jis skleis. Žinoma, kad kuo tarpai yra mažesni – tuo ir šviesos sklaida bus didesnė.

Pirkimas ar nuoma?

Normalu, kad lempučių pirkimas tik dėl vienos šventės daugeliui yra didelė prabanga. Tokiu atveju nuomos paslaugos tampa kaip geriausias pasirinkimas. Svarbiausia yra nuomotis iš tų, kurie teikia paslaugas legaliai. Tai bus tarsi garantija, kad tikrai bus gaunama tokia girlianda, kokios ir reikia. O juk būtų labai liūdna, kai šventės dieną jums bus pristatoma girlianda, kuri neatrodo taip, kaip buvo žadėta, o dar blogiau, kuri neveikia. Deja, tokie nesklandumai tariantis su tais, kurie nuomoja nelegaliai – gana dažni. Taigi, bandymai sutaupyti kelis eurus (kadangi tokie verslai nemoka mokesčių, tai dažniausiai ir nuomoja pigiau) – baigiasi sugadinta švente ir net dažnai ašaromis. Būtina kuo detaliau skaityti nuomos sąlygas ir rinktis tuos, kurie atitinka Jūsų poreikius. O pirkti dažnai yra per brangu, kadangi tikrai geros kokybės girliandos nėra pigios. O kai perkamos labai pigios, gali būti, kad jos šventės metu net nustos šviesti. Blogiausia, kad ir sugadins šventę, ir tuo pačiu toks sprendimas yra labai neekologiškas.

Lempučių nuomos kaina

Nuoma suteikia galimybę gauti tikrai geros kokybės paslaugas. Nuomos kainos kinta priklausomai nuo to – kokios konkrečiai lemputės reikalingos. Dažniausiai pateikiami įkainiai už metrą, tad priklausomai nuo to – kiek reikia, kinta ir kaina. Pateikus užklausą nuomos punktui dažniausiai bus gaunamas gana greitas atsakymas, kurio metu ne tik patikslinama kaina, tačiau ir suderinamos kitos smulkmenos, atsakoma į klausimus ir panašiai.

Gražiai šventei sukurti dažnai reikia tik smulkmenų. Ir skoningos lemputės gali būti viena jų.

Autorius: Sventinelempute.lt

Informacija apie autorių:

https://sventinelempute.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų