NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Kadagių slėnis, Kaunas

‹ Lankytinos vietos


Kadagių slėnis, Kaunas


Kadagių slėnis

Kadagių slėnis
Lankytinos vietos
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Kadagių slėnis
Adresas: Arlaviškės, Kauno raj.
Žemėlapis

Miestas: Arlaviškės, Kauno raj.

Miestas:
Arlaviškės, Kauno raj.
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: : 0.00 €

Kadagių slėnis, Kaunas


Kauno raj. Arlaviškėse yra nuostabus Kadagių Slėnis, menkai žinomas netgi pačių kauniečių, tačiau labai lankytina vieta. Tai unikalus gamtos draustinis. Vidurio Lietuvoje retai aptiksi kadagį natūraliai augantį, o čia ištisas slėnis jais apaugęs. Nuo skardžio matyti Nemuno kilpa. Yra apžvalgos aikštelė. Slėniui yra apie 90 metų.
Kadagių slėnis Kaune - kaip rasti ir nuvykti?
Kadagių slėnį nėra sudėtinga rasti - jis nuo Kauno centro yra nutolęs apie 25 kilometrus. Jei važiuojate iš Kauno pusės, reikia važiuoti Vaišvydavos kryptimi. Pravažiuoti visą Vaišvydavą, o tada važiuoti tiesiai, nereikia sukti į kairę Girionių, Laumėnų ar Šlienavos pusėn. Tiesiai reikia važiuoti į mišką Piliuonos kryptimi.

Pravažiavus mišką ir atvykus prie sankryžos, reikia sukti į kairę (ne į dešinę). Tada vėl važiuoti tiesiai, apie 5 kilometrus, iki Viršužiglio. Ten sukti į kairę. Pavažiavus apie kilometrą, bus ženklas į dešinę- į Kadagių slėnį.

Taip pat žemėlapį ir važiavimo maršturą automobiliu galite pažiūrėti paspaudę pirmąją nuotrauką - ten žemėlapyje pavaizduotas maršrutas nuo Kauno centro (autobusų stoties) iki Kadagių slėnio.
Kadagių slėnis - adresas ir žemėlapis.
Kadagių slėnio adresas yra Arlaviškės, Kauno raj.

Tikslesnis posūkio į Kadagių slėnį adresas yra: Kadagių Slėnio g. 7, Arlaviškės, Taurakiemio sen., Kauno r. sav.

Į navigaciją galima vesti adresą arba koordinates. Posūkio į Kadagių slėnį koordinatės yra:
511595, 6075675 (LKS)
54.817157, 24.180403 (WGS)
54° 49' 1.77", 24° 10' 49.45" (WGS)

Google maps:
loc: (54.815255465332164, 24.179689602624535)
Lankytinos vietos Kaune
Jei ieškote Kaune lankytinos vietos ir norite praleisti laiką gamtoje, Kadagių slėnis tam puikiai tiks. Tai viena gražiausių vietų Kaune ir Kauno rajone. Čia taip pat puikiai tinka apsilankyti ir per vestuves, krikštynas, gimtadienį. Yra įrengti mediniai liepteliai, suoliukai, aplinka tvarkinga. Iš vienos pusės yra miškas, o nuo medinio takelio atsiveria labai gražus vaizdas į Nemuną. Galima pasidaryti labai gražių nuotraukų.

Tai taip pat yra ir įdomi vieta Kaune, kadangi šis slėnis yra unikalus tuo, kad čia auga daug Kadagių, o šis augalas nėra labai dažnai augantis Kauno rajone, o čia jis auga tankiai ir vienoje vietoje.
Vestuvės Kadagių slėnyje
Vestuvėms Kadagių slėnis labai tinka dėl puikaus atsiveriančio vaizdo. Kadangi yra įrengtų aikštelių, galima sustoti su visais svečiais, pažaisti įvairių vestuvių žaidimų, užvalgyti ir pailsėti, pasifotografuoti. Kadagių slėnio ar Arlaviškių pažintinis takas yra gana ilgas, todėl juo galima paėjėti, juo einant atsiveria vis naujos labai gražios vietos prie Nemuno. Tai viena iš lankomiausių ir lankytinų vietų Kaune puikiai tinkanti vestuvėms, kitai šventei ar tiesiog pailsėti.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Lankytinos vietos
Lankytinos vietos
Lankytinos vietos
Lankytinos vietos
Lankytinos vietos
Lankytinos vietos

Grįžti i viršų