NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Laivo "Viktoria" Akcija!

‹ Akcijos, nuolaidos


Laivo "Viktoria" Akcija!


Laivas "Viktoria"

Laivas "Viktoria"
Akcijos, nuolaidos
Nuotraukų: 7
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Laivas "Viktoria"

Siųsti užklausą

Tel.: +37067928848
El. paštas: [email protected]

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Nuotraukų: 7
Kaina nuo: : 0.00 €

Laivo "Viktoria" Akcija!


Kiekviena šventė privalo būti nepakartojama! Laive "Viktoria" yra unikali galimybė įgyvendinti svajones, tad nepraleiskite progos susikurti ypatingą šventę, juk tai daug įspūdingiau, nei švęsti prie didžiulio stalo įprastoje aplinkoje.
Plačiai atvėręs duris stilingas, jaukus, pasižymintis švara laivas „Viktoria“ - kviečia Jus į puošnų denį švęsti gražiausias Jūsų šventes!

Laivas "Viktoria" - puiki vieta Jūsų šventei. Plaukimai vykdomi Kauno mariose, pagal pageidaujamą datą, laiką ir norimą maršrutą. Saugią kelionę užtikrins patikimas ir patyręs laivo kapitonas.

Laivas "Viktoria" - modernus, puikiai įrengtas su visais patogumais. Laive 2 deniai (aukštai) bei vidinė kajutė su talpiu stalu vaišėms ir minkštasuoliais. Laivas "Viktoria" pritaikytas plaukti įvairioms oro sąlygoms - įrengta reguliuojama apsauga nuo vėjų ir lietaus. Viršutiniame denyje įrengta atvira apžvalgos aikštelė su stalu bei kėdėmis. Čia galėsite mėgautis vėjo dvelksmu ir grožėtis nuostabia gamta.
Laive sumontuota galinga garso aparatūra, čia galite klausytis ir savo turimos muzikos. Laivo gale atvira šokių aikštelė! Taip pat yra mažasis denis, kuris pritaikytas maudymuisi, iš jo plaukimo metu galėsite saugiai įmerkti kojas į marių vandenį. Nuo laivo viršutinio denio - apžvalgos aikštelės - galėsite grožėtis įspūdingais Kauno marių regioninio parko vaizdais bei mėgautis gaiviu vasaros vėjo dvelksmu. Vidaus kajutė apgobs romantišku namų jaukumu, o žemutinio denio prieglobstyje džiugesiu užsipildys širdys. Laive "Viktoria" įrengtas šaldytuvas, kuris puikiai atšaldys jūsų gėrimus.

Taip pat Jūsų patogumui įrengta didelė prieplauka, kurioje galima pasibūt prieš ar po plaukimo.


Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės tel.: +370 679 288 48

www.pramogu-laivas.lt
facebook.com/vsi.santauras


Nuotraukos

Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos
Akcijos, nuolaidos

Grįžti i viršų