NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Levandos tiesiai iš Provanso

‹ Automobilių, salės, bažnyčios puošimas ir dekoracijos


Levandos tiesiai iš Provanso


www.levandos.lt

Pavadinimas: www.levandos.lt

Siųsti užklausą

Tel.: +37068789601
Tel.: +37068489272
El. paštas: [email protected]
Internete: www.levandos.lt

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 13.00 €

Levandos tiesiai iš Provanso


Nuo nebeatmenamų laikų levandų puokštės lydi įsimylėjusias poras svarbiausią jų gyvenimo dieną. Yra manoma, kad jos atkeliavo iš rojaus sodų, kur Adomas ir Ieva nerūpestingai gyveno. Ir šiandien jų ilgaamžiškumas,tobulas kvapas, saugo jaunuosius nuo raganų ir kitų skraidūnų, o melsvai violetinė spalva neretai tampa tobuliausiu šventės akcentu.

Jaunosios puokštė.
Papuoškite savo jaunosios puokštę levandomis, svarbiausią savo gyvenime dieną gėrėkitės prancūziška romantika, įkvėpkite Provanso.

Pamergių ir pabrolių puokštelės.
Kvapni Provanso levandų šakelė subtiliai papuoš vestuvių svitos apdarus, elegantiškai prigludusi prie pabrolių švarko atlapo ar daliai įpintos į pamergių plaukus jos sukurs natūralų šventiškumą.

Levandų puokštelė – puiki dovana vestuvių svečiams.
Levandų puokštės galėtų būti ir puiki dovana vestuvių svečiams, kuriems taip norisi atsidėkoti už visą meilę, sveikinimus ir parodytą dėmesį. Nedidelė padėka ir dailiai pririšta juostelė… levandų puokštelė primins jūsų vestuvių temą, jaukią atmosferą ir pavydėtiną jūsų meilės istoriją dar ilgus metus po jūsų vestuvių.

Vestuvių dekorui.
Iš kelių levandų stiebelių surištos nedidelės puokštelės gali būti pririštos bažnyčioje prie suolų šonų ar prie iškilmingai baltai užklotų kėdžių vestuvinės vakarienės metu.

Levandų šakelės stilingai papuoštų ir stalą, dailiai su atlasine juostele parišus jas prie lininio audinio, į kurį sudėti iki blizgėjimo nušveisti stalo įrankiai. O kur dar saldus kampelis, levandų žiedais nubarstytas, levandų puokštėmis apstatytas, levandiniais keksiukais pagardintas.

Vestuviniai levandiniai pabarstukai.
Vietoj įprastų ryžių ar šiek tiek apvytusių nuo dienos kelionių rožių žiedų, levandų žiedų pabarstukai jūsų vestuvių dieną, jums išėjus iš bažnyčios ne tik dailiai byrės jums virš galvų, bet ir pakvips jums ir svečiams melsvo, levandomis kloto gyvenimo, linkėdami.



Grįžti i viršų