NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Dangaus žibintai jūsų šventei

‹ Automobilių, salės, bažnyčios puošimas ir dekoracijos


Dangaus žibintai jūsų šventei


Dangaus žibintai

Dangaus žibintai
Automobilių, salės, bažnyčios puošimas ir dekoracijos
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 12 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Dangaus žibintai

Siųsti užklausą

Tel.: +37061251299
Internete: dovanoms.lt/20-dangaus-zibinta

Miestas: Mažeikiai

Miestas:
Mažeikiai
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 12 metai

Dangaus žibintai jūsų šventei


Kas yra dangaus žibintai? Dangaus žibintas – nedidelis nepilotuojamas karšto oro balionas. Kaip ir aitvarai ar fejerverkai, dangaus žibintai taip pat yra kiniečių išradimas.

Tai yra vienas iš nuostabių būdų paįvairinti tradicines šventes – vestuves, krikštynas, gimtadienį ar bet kokią kitą svarbią progą. Skraidantys dangaus žibintai yra galimybė nusiųsti Jūsų svajones ir norus aukštai į dangų, kur jie gali būti geriau išgirsti.

Šiais laikais, vykstant globalizacijos ir kultūrų susiliejimo procesams dangaus žibintai išplito plačiai po pasaulį. Dabar jie leidžiami JAV ir Europoje, Australijoje ir kitur. Žmonės dangaus žibintus mėgsta leisti įvairiomis progomis: tai ir visuotinės šventės, kurių metu dangaus žibintai leidžiami masiškai ir pakeičia tradicinius fejerverkus, ir asmeninės progos, tokios kaip gimtadieniai, vestuvės, vakarėlis ar romantiškas pasimatymas. Dažnas ant dangaus žibinto kupolo užrašo arba bent balsu išsako savo palinkėjimus, troškimus ir svajones tikėdamas, kad taip norai pasieks žvaigždes ir tai padės jiems išsipildyti.

Mūsų parduodami dangaus žibintai lengvai įsidega bei greitai prisipildo karšto oro. Kiekvieno dangaus žibinto pakuotėje yra naudojimo instrukcija. Jeigu mūsų parduodamus dangaus žibintus naudosite pagal instrukciją, Jums nekils jokių problemų.

Žibintai kyla apie 400 metrų aukštį, kol užgęsta ir išnyksta iš akių. Šviečia 15-20 min.

Mūsų parduodami dangaus žibintai pagaminti iš aplinkai nekenksmingų, nedegių, savaime suyrančių medžiagų. Juose naudojama speciali medžiaga kurui, todėl ji lengvai užsidega, bei degdama nelaša taip kaip dangaus žibintuose kuriuose kurui naudojamas parafinas.



Grįžti i viršų