NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Dovanos vestuvėms path Perlenkiami arba susukami Heel Free bateliai (after-party shoes)
« Grįžti atgal | Perlenkiami arba susukami Heel Free bateliai (after-party shoes)

‹ Dovanos vestuvėms


Perlenkiami arba susukami Heel Free bateliai (after-party shoes)


Heel Free

Heel Free
Dovanos vestuvėms
Nuotraukų: 10
Kaina nuo: 9.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Heel Free

Siųsti užklausą

Darbo laikas: Visą parą internete
Tel.: +37063647827
El. paštas: [email protected]
Internete: www.heelfree.shoes

Miestas: Pristatymas visoje Lietuvoje

Miestas:
Pristatymas visoje Lietuvoje
Nuotraukų: 10
Kaina nuo: : 9.00 €

Perlenkiami arba susukami Heel Free bateliai (after-party shoes)


Jeigu ketinate dovanoti nedideles dovanėles savo šventės svečiams, Heel Free susukami bateliai (Roll2Go) gali būti puiki dovanėlė vestuvių viešnioms. Bateliai yra keturių dydžių (S, M, L ir XL) ir lengvai prisitaiko prie pėdos formos ir dydžio. Todėl juos nesudėtinga parinkti pamergėms ar kitoms vestuvių šventės viešnioms.
Heel Free batelius galima įsigyti www.heelfree.shoes
Heel Free bateliai nepakeičiami vakarėlių metu, ar kai po ilgų šokių reikia grįžti namo ir nesinori to daryti basomis. Su jais atrodysi elegantiškai ir niekas nė neįtars, kad kojos pavargusios.

Neveltui tokio tipo bateliai visame pasaulyje žinomi pavadinimu „after-party shoes“ (lietuviškai - povakario arba pratęstuvių bateliai).
Taip pat aplankykite mus Facebook www.facebook.com/heelfree.shoes
Jūsų vestuvių pamergės ir kitos viešnios bus be galo patenkintos, kai šokių įkarštyje galės persiauti šiuos patogius batelius ir su šypsenomis tęsti vakarėlį iki paryčių!
Bateliai puikiai tinka ir nuotakoms
Heel Free batelius taip pat rekomenduojame rinktis ir pačiai nuotakai. Vestuvių diena prasideda ankstyvą rytą ir trunka iki kito ryto ar paryčių. Jaunosios bateliai, ar jie būtų aukštakulniai ar ne, visada yra nauji ir tai yra didelis išbandymas pėdoms. Todėl netoliese turėti Heel Free batelius būtų išsigelbėjimas!

Rekomenduojame rinktis Roll2Go Sidabrines kurpaites ar Auksiniam vakarėliui, Fold2Go Nuotakoms ir vasarai, ar kitus Heel Free batelius, atitinkančius vestuvių spalvas.
Heel Free bateliai - tai galimybė tavo kojoms pailsėti. Tai patogus apavas, kurį avėdama jausiesi lyg būtum basa. Atrodysi elegantiškai ir dailiai, o kojos ilsėsis.

Nuo šiol Heel Free batelius galima apžiūrėti, pasimatuoti ir įsigyti "gyvai" ir vestuvinių suknelių salone "MyDAY.lt nuotakos drabužinė", esančiame Pamėnkalnio g. 5-31, Vilniuje. Prieš užsukant, dėl laiko reikėtų susiderinti el.paštu [email protected] arba tel. +37061245994.

Jeigu nesate tikra dėl reikiamo batelių dydžio, arba tiesiog nemėgstate pirkti neapžiūrėjusi, užsukite į MyDAY.lt nuotakos drabužinę!

Nereikia nė sakyti, būsimoms nuotakoms tai puiki proga vienu metu išsirinkti svajonių suknelę ir batelius, kurie padės tokią svarbią gyvenimo dieną jaustis patogiai ir elegantiškai!


Nuotraukos

Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms
Dovanos vestuvėms

Grįžti i viršų