NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Gera Dovana

‹ Dovanos vestuvėms


Gera Dovana


Gera Dovana

Gera Dovana
Dovanos vestuvėms
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Gera Dovana
Tel.: +37052052099
El. paštas: [email protected]
Internete: www.geradovana.lt/

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Kaina nuo: : 0.00 €

Gera Dovana


„Gera dovana“ – tai teigiamų emocijų ir kokybiško laisvalaikio parduotuvė, veikianti nuo 2007-ųjų. Esame viena didžiausių elektroninių parduotuvių Lietuvoje ir lyderė tarp analogiškų paslaugų teikėjų. Geradovana.lt – tai itin platus įspūdžio dovanų pasirinkimas, malonus ir greitas aptarnavimas, akcijos ir ypatingi pasiūlymai. Šiuo metu Geradovana.lt asortimente – jau daugiau nei 1700 dovanų čekių, kortelių, kruopščiai sukomplektuotų dovanų rinkinių.

Jūsų patogumui sukūrėme patogią paieškos sistemą, dovanas sugrupavome į populiariausias kategorijas: TOP dovanos, poilsis su nakvyne, naujausios dovanos, superautomobiliai, prekybos centrų čekiai, dovanos dviem, dovanos moterims ir dovanos vyrams.

Nesvarbu, ar ieškote dovanos žmonai, mamai, tėčiui, seneliui, vaikui, jaunavedžiams, bosui ar grupelei draugų – dovanų čekį išrinksite bet kuriam iš jų. Aštrių pojūčių mėgėjus pakviesime išbandyti ekstremalias oro pramogas ir pasėdėti už superautomobilio vairo. Planuojančius, kur ištrūkti savaitgaliui, pakviesime nakvynės į svetingus viešbučius ir dvarus, besirūpinantieji sveikata ir norintys harmoningo poilsio galės išsirinkti bet kurią iš gausybės sveikatos stiprinimo programų, vandens pramogų, SPA ir masažų pasiūlymų. Nenuvilsime ir gurmanų, puoselėjančių grožį ar mėgstančių kultūrinius renginius, galvosūkius, fotosesijas bei kiną. Ir tai dar ne viskas – „Gera dovana“ ras kuo nustebinti kiekvieną!



Grįžti i viršų