NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Įvairūs atlikėjai path Profesionalus žonglierius. Pasiūlymai Jūsų švenei
« Grįžti atgal | Profesionalus žonglierius. Pasiūlymai Jūsų švenei

‹ Įvairūs atlikėjai


Profesionalus žonglierius. Pasiūlymai Jūsų švenei


Artistas Mantas Markevičius

Artistas Mantas Markevičius
Įvairūs atlikėjai
Nuotraukų: 73
Kaina nuo: 100.00 €
Patirtis: 20 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Artistas Mantas Markevičius

Siųsti užklausą

Adresas: Vilnius, Aguonų g.
Žemėlapis
Darbo laikas: 11:00 - 19:00
Tel.: +37067031443
El. paštas: [email protected]
Internete: www.zonglierius.lt

Miestas: Vilnius, visa Lietuva

Miestas:
Vilnius, visa Lietuva
Nuotraukų: 73
Kaina nuo: : 100.00 €
Patirtis: 20 metai

Profesionalus žonglierius. Pasiūlymai Jūsų švenei


Mantas Markevičius žongliravimu susidomėjo 2000m. Jis, pamatęs Europos didmiesčių gatvės artistus, žongliruoti pradėjo mokytis pats. Ėmus žongliruoti ugnimi, prasidėjo kvietimai į televizijos projektus, koncertus. Penkis metus Mantas mokė vaikus ir paauglius žongliravimo meno. Du jo mokiniai dalyvavo talentų televizijos projektuose. Artistas taip pat kūrė programas vaikams, dalyvavo įvairiuose socialiniuose ir edukaciniuose projektuose. Vėliau, ‘Naujojo cirko savaitgalis’ festivalio metu, susidomėjo kitokiu, šiuolaikiniu cirku. Mantas subūrė šiuolaikinio cirko trupę „Naujasis Vilniaus Cirkas: Antigravitacija“. Sukūrė pirmąjį žongliravimo spektaklį Lietuvoje: „Stebuklingas medis“, skirtą visai šeimai. 2011 metais buvo nominuotas „Auksiniam scenos kryžiui“, už šiuolaikinio cirko, kaip žanro, puoselėjimą Lietuvoje. Taip pat sukūrė šiuolaikinio, naujojo cirko spektaklius: „Nėra laiko“, ‘’Kelionė’’, „Žvejas“ ir ‘’Aš esu...“.  Kartu su “Šv.Genezijaus trupe“ kūrė muzikinius, šokio ir cirko spektaklius. Su negalią turinčiais žmonėmis, sukūrė performansą ‘Veidrodis’. Taip pat keliavo ir dalyvavo pasirodymuose su jahtomis plaukiojančiu cirko projektu ‘Armada: We will sea“. Šiemet šiuolaikinio cirko artistas skaičiuoja keturioliktus metus scenoje. Mantas dalyvauja įvairiuose renginiuose: miestų, įmonių, asmeninėse šventėse, festivaliuose, be to kuria pramogines, edukacines programas, šiuolaikinio cirko spektaklius.

Visais klausimais kreipkitės nurodytais kontaktais. Dėl programų kainų ar trukmės patogiausia tartis telefonu ar elektroniniu paštu, nes būtina atsižvelgti į Jūsų galimybes.

https://www.zonglierius.lt/
https://www.facebook.com/zongliravimo.menas
[email protected]
8-670-31443
Žongliravimo magija
Žongliravimo magija - pats įspūdingiausias ir labiausiai ištobulintas žongliravimo šou ultravioletinėje šviesoje, naudojant švytinčius ir šviečiančius žongliravimo įrankius.
Viskas prasideda nuo poetiško ir lėto žongliravimo skarelėmis. Palengva pereina į manipuliacijas ir žongliravimą žiedais, po to šviečiantys kamuoliukai ir netiketai į sceną pakviečiamas žiūrovas, kuris tampa vakaro žvaigžde (interaktyvus numeris , bendraujant su publika). Ir pabaigai nepakrtojamas pasirodymas su diabolo, kuris nustebins ir visko mačiusius žiūrovus!
Trukmė apie 30min. Kaina 250eur.
'Laisvė' - teatralizuotas ugnies žongliravimo šou
'Laisvė' - teatralizuotas ugnies žongliravimo šou
Narve įkalinta ugnis išleidžiama į laisvę! Ore skraido degantys kamuoliai, kėgliai, diabolo ir kiti žongliravimo įrankiai. Netradicinis požiūris į žongliravimą ir užburiantis vikrumas ir plastika! Su mėgiamiausiu, retu ugnies žongliravimo įrankiu, ugniniu diabolo, artistas ypač stebina publiką. Nuolatos ieškančio, kuriančio, išbandančio naujus ugnies žongliravimo būdus artisto pasirodymas pasižymi originalumu ir skiriaisi nuo kitų.
Trukmė: 15min. Kaina: 250eur.
Žongliruojantis ugnimi Mantas į tiesioginę televizijos transliaciją pateko dar 2004 metais. Jau daugiau nei prieš dešimt metų pradėtas rodyti ugnies žongliravimo šou vis labiau stebina žiūrovus.
Mūsų pasirodymai skiriasi nuo kitų šiuo metu Lietuvoje bei pasižymi originalumu. Mes ieškom ir kuriam, išbandom, sugalvojam vis naujus žongliravimo instrumentus, pateikimo būdus.
Kojūkininkas - žmogus milžinas
Kojūkininkas - žmogus milžinas
Žmogus milžinas Jūsų šventėje nustebins kiekvieną. Jis gali buti su skirtingais kostiumais ir atlikti įvairias funkcijas :) Ar jis šaudys iš muilo burbulų pistoleto, ar žongliruos ar leis milžiniškus muilo burbulus, dalins gėles ar dalyvaus ugnies show ? Priklauso nuo Jūsų pasirinkimo ir oro sąlygų.
Pūsti didelius muilo burbulus ne tik smagu ir paprasta, bet tai ir nuostabi renginio puošmena ir užimtumas mažiesiems ir dideliems.
Trukmė: 45min.-1val. Kaina 180eur.
Pasiūlymai vaikų gimtadieniams ar kitoms vaikų šventėms.
1. ‘Žonglieriaus pasakaitė’ - žongliravimo spektaklis su prietemoje šviečiančiais žongliravimo įrankiais. (35-40 min.)
2. Žongliravimo meno pamoka: „ Pamatyk, pabandyk, žongliruok " (10 - 25 min.)
3. Interaktyvūs žongliravimo žaidimai - pasakojimai: “Kosmoso lenktynės“ ir „ Apie princesę“ ( nedidelėms grupėms). ( 15 - 25min.)
4. Kojūkininkas Jūsų šventėje. ( 20 - 45 min.)
5. Kartu gali atvykti fėja - žonglierė. Pasirodymų metu gali skambėti gyva muzika, o jei šventėje daugiau vaikų ji padeda mokytis žongliruoti. Veidelių arba rankyčių piešimas. ( 30min - 1val.)

Plačiau :
1.‘Žonglieriaus pasakaitė’ -žongliravimo spektaklis su prietemoje šviečiančiais žongliravimo įrankiais.
Naujas triukas – žonglieriaus teatriukas! Į du lagaminus telpantis spektakliukas atkeliauja į teatro sceną, mokyklą, darželį, vaikų laisvalaikio centrą, Jūsų namą ar net butą. Žiūrovai nusikels į pasaką, į miško aikštelę, kurioje truputuka sutems. Ten išgirdus negirdetus garsus, regės mėnulį, naktinį drugelį, žvaigždeles ir kitus burtus.
Poetišką, nuotaikingą ‘Žonglieriaus pasakaitę’, mėtydamas ir gaudydamas įvairiausius daiktus, seks artistas Mantas.
Trukmė: 35-40 min.
Minimalus plotas: 2m.x3m.
Atlikėjas: artistas Mantas
Šiem įspūdingiem reginiam reikia tam tikrų sąlygų..t.y. patalpos. Spektakliukas gali vykti ir dienos metu, pritamsinus langus.
Patalpa pasikeičia išjungus įprastą apšvietimą ir įjungus ultravioletinę lempą.
Nekreipkit dėmesio į lubų aukštį, per žemos jos nebus.
Geriausia šou rengti patalpoje, žiūrovams sėdint priešais sceną, ( kad žonglieriui už nugaros būtų siena).
Scena gali būti improvizuota.
Nedidelėje patalpoje viskas labai gerai išsisprendžia priešais sceną ( kuri gali būti improvizuota) išdėliojant kelias eiles kėdžių.
Jei nėra pakankamai kėdžių kad susėstų visi, likę svečiai stovi už kėdžių eilių ( beja taip gerai matosi šou nes priekinės eilės neužstoja galinėms vaizdo).


2. Žongliravimo meno pamoka
Pamatyk, pabandyk, išmok, žongliruok :)

Atvyksime su pilnais lagaminais įvairių skirtingų žongliravimo instrumentų. Siūlome Jums patiems įsitikinti, kad žongliruoti galite ir Jūs - reikia tik šiek tiek laiko, noro bei praktikos.
Patys pažiūrėję , pabandysime, pasimokysime ir pažongliruosime :)
Norint žongliruoti nereikia pirkti žongliravimo įrankių , juos galite pasigaminti patys...dirbtuvių metu išmokysime Jus kaip paprastai ir pigiai pasigaminti skirtingus žongliravimo įrankius.
Žongliravimas yra naudingas ir jaunam ir suaugusiam žmogui !
Žongliruoti gali visi!
Jei šventėje yra mažesni vaikai, pamokėlės metu mokysimės mėtyti vieną, dvi skareles, pabandysime ir tris. O su vyresniais pasimokysime mėtyti kamuoliukus, žiedus. Su mažesnėm grupėm vyksta „diabolo“ pamokos.
Žongliruoti pagrindinę figūrą su trim kamuoliukais "kaskada" galima išmokti per nepilną valandą.
Norint mėgautis, žongliravimu, patirti to teikiamą naudą, nebūtina mokėti sudėtingų triukų, ar valdyti daug objektų. Vienu metu mokytis žongliruoti gali iki 100 žmonių.
O pamokos pabaigoje žonglierius kvies visus į jau tradicišką fotosesiją, kai mesime skareles ar kamuoliukus į viršų visi kartu.
Pritaikoma įvairaus amžiaus bei dydžio grupėms, gali būti vedama anglų, rusų, lietuvių kalbomis.
Suaugusiems iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad žongliravimas yra vaikiškas užsiėmimas, bet dažniausiai visi pabandę „užsikabina“ ir smagiai leidžia laiką.

3. Interaktyvūs žongliravimo žaidimai - pasakojimai: “Kosmoso lenktynės“ ir „ Apie princesę“ ( nedidelėms grupėms).


Žonglierius pasakos savo sukurtas pasakas naudodamas žongliravimo įrankius ir į veiksmą įtraukdamas visus vaikus. Visi kartu palenktyniaus skraidančiom komoso lėkštėm ir nukeliaus į princesės pasakų pasaulį.
Vaikam nuo 4 iki 10 metų, bet gali prisijungti ir suaugę!
Trukmė : 25 – 35min.


4. Kojūkininkas Jūsų šventėje
Žmogus milžinas su mažyčiais bateliais Jūsų šventėje nustebins kiekvieną. Jis gali buti su skirtingais kostiumais ir atlikti įvairias funkcijas :) Ar jis šaudys iš muilo burbulų pistoleto, ar žongliruos ar leis milžiniškus muilo burbulus, dalins gėles ar dalyvaus ugnies show? Priklauso nuo Jūsų :)

5. Kartu gali atvykti fėja - žonglierė. Pasirodymų metu gali skambėti gyva muzika, o jei šventėje daugiau vaikų ji padeda mokytis žongliruoti. Veidelių arba rankyčių piešimas.

Papuošti vaikus piešiniais ant rankyčių ar veidukų, pažaisti, pašokti – tai įdomiausi fėjos užsiėmimai, o jei šventėje daugiau vaikų ji padeda mokytis žongliruoti.
Veidelių arba rankyčių piešimas.
Jei vaikų nedaug: apie dešimt, galima gražiai išpiešti veidukus. Vaikai pavirs į gyvūnus ar herojus. Jei vaikų daug: virš dvidešimt, galima piešti pirmą vardo raidę ant rankos. Jei šventė patalpoje ( prietemoje) galima naudoti "stebuklingus" švytinčius dažus.
Trukmė: 30 min. - 1 val.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Video

Šou Žongliravimo magija
Šou Žongliravimo magija
Kojūkininkas - žmogus milžinas Jūsų šventėje

Nuotraukos

Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai

Grįžti i viršų