NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Garso Guru

‹ Įvairūs atlikėjai


Garso Guru


Garso Guru

Garso Guru
Įvairūs atlikėjai
Nuotraukų: 1
Kaina nuo: 86.89 €
Patirtis: 19 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Garso Guru

Siųsti užklausą

Tel.: +37061677433
El. paštas: [email protected]
Internete: www.garsoguru.lt

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Nuotraukų: 1
Kaina nuo: : 86.89 €
Patirtis: 19 metai

Garso Guru


Gyvenime ateina metas, kai aplink tik ir girdi magišką žodį Vestuvės. Svečiu vestuvių puotoje būti lengva, netenka sukti galvos dėl daugybės smulkmenų, o galima tiesiog mėgautis kitų laime ir džiaugtis kartu. Tačiau kai ateina metas Jūsų lemtingajai dienai tuomet mąstyti pradedate visai kitaip. Dėliojate „pliusus“ ir „minusus“, prisimenate kas patiko ir kas ne jūsų draugų ir giminaičių vestuvėse. Juk norite kad jūsų šventė būtų įsimintina ne tik jums bet ir jūsų svečiams, todėl kiekvieną didžiosios dienos dėlionės detalę renkatės labai atidžiai. Kai svarbiausias vestuvių elementas – nuotaka ar jaunikis pažymėti varnele „yra“, mintyse pradedamas dėlioti tobulų vestuvių planas. Dažniausiai vestuvių planavimas yra nemenkas iššūkis, juk apgalvoti ir pasirinkti reikia begalę dalykų, pradedant data, vieta, šventės įamžinimu, baigiant gėlėmis ir dovanomis svečiams. Tačiau dabar pamirškite vestuves, pamirškite net savo jaunąja ar jaunikį ir prisiminkite savo mėgstamiausią dainą. Apie ką ji priverčia jus susimastyti? Ar dažnai išgirsta tam tikra melodija nevalingai jus nukelia į praeitį, į laimingas akimirkas ir priverčia jus svajingai nusišypsoti? ... O dabar nusikelkite į ateitį ir įsivaizduokite tą akimirką, kai netikėtai išgirstate jūsų vestuvėse skambėjusią melodiją. Jūs šypsotės ir mintyse „sukate juostelę nuo pradžių“ prisimindami tas ypatingas akimirkas. Melodija baigiasi ir diena grįžta į įprastą ritmą, tačiau malonūs atsiminimai tikrai praskaidrina net niūriausią dieną.

Jei planuojat vestuves muzikiniam fonui suteikiama nepakankamai dėmesio, prisiminimų magija gali išblėsti, nes šventės muzika neatitiko jūsų lūkesčių ar muzikinio skonio. Jūsų ir Garso Guru sukurtas muzikinis šou pasirūpins ne tik jūsų bet ir jūsų svečių prisiminimų magija ir jūsų vestuvių puotos prisiminimai džiugins tol, kol pasaulyje skambės muzika!

Patikėkite savo vestuvių šventės muziką Garso Guru, atsipalaiduokite ir mėgaukitės...

Garso Guru visuomet siekia tik geriausio rezultato, todėl planuojant šventę būtina iš anksto aptarti vakaro programą, jūsų lūkesčius bei jūsų ir jūsų svečių muzikinį skonį.

Garso Guru renginio metu pasirūpins reikalinga garso bei šviesos technika.


Nuotraukos

Įvairūs atlikėjai

Grįžti i viršų