NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Pagiringo ryto pagalba!

‹ Kitos vestuvių prekės ir paslaugos


Pagiringo ryto pagalba!


Pagirūnai - pagiringo ryto pagalba

Pagirūnai - pagiringo ryto pagalba
Kitos vestuvių prekės ir paslaugos
Nuotraukų: 1
Kaina nuo: 6.37 €

Kontaktai

Pavadinimas: Pagirūnai - pagiringo ryto pagalba

Siųsti užklausą

Tel.: +37068385943
El. paštas: [email protected]
Internete: www.pagirunai.lt

Miestas: Vilniaus apskritis

Miestas:
Vilniaus apskritis
Nuotraukų: 1
Kaina nuo: : 6.37 €

Pagiringo ryto pagalba!


Vestuvės, bernvakaris / mergvakaris, gimtadienis, įmonės šventė - linksmybės iki ryto, alaus upės, brendžio ežerai, šokiai ir dainos... Staiga netikėtai atsibundate...

...Rytas. Galva dalijasi perpus. Burnoj Sacharos smėlis. Akys atsimerkia tik iki pusės... Ir štai į duris pasibeldžiame MES - Pagirūnai - pirmoji pagalba nuo pagirių!

Procedūras pradėsime visus budindami megafono ir "nuskausminamųjų" pagalba. Kiekvienas prikeltas ar pats iš mirusių prisikėlęs pacientas į rankas gaus rimčiausio pagirių priešo - mineralinio "Vytautas" buteliuką, wuhu!

Kuomet visi bus ant kojų, lėksim daryti energizuojančią mankštą! Skambės išjudinantys ritmai, jėgas susigrąžinti padės vitaminizuotas energetinis gėrimas, o labiausiai sergantiems pacientams bus paskirta ypatingų pratimų programa.

Linksmos šventės teneapkartina sunkus rytas. O geriausiai tuo pasirūpinti gali Pagirūnai! Susisiekite su mumis ir aptarsime Jums tinkamą paslaugų paketą.

*Terminų "nuskausminamieji" ir "energizuojanti mankšta" reikšmių teiraukitės savo asmeninio gydytojo arba, rekomenduotina, Pagirūnų.

Kaina: 22lt pacientui (min. 20 pacientų) + 0,5lt/km už Vilniaus ribų


Nuotraukos

Kitos vestuvių prekės ir paslaugos

Grįžti i viršų