NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Kitos vestuvių prekės ir paslaugos path Nuotraukų talpinimas,dalinimasis portale www.photo1moment.com
« Grįžti atgal | Nuotraukų talpinimas,dalinimasis portale www.photo1moment.com

‹ Kitos vestuvių prekės ir paslaugos


Nuotraukų talpinimas,dalinimasis portale www.photo1moment.com


Photo1Moment

Kitos vestuvių prekės ir paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Photo1Moment

Siųsti užklausą

Tel.: +37068750274
El. paštas: [email protected]
Internete: www.photo1moment.com

Miestas: Šiauliai, Lietuva

Miestas:
Šiauliai, Lietuva
Kaina nuo: : 0.00 €

Nuotraukų talpinimas,dalinimasis portale www.photo1moment.com


Kviečiame renginių fotografus prisijungti prie renginių fotografų platformos www.photo1moment.com
Photo1Moment - tai internetinė platforma, apjungianti renginių profesionalius fotografus, renginių organizatorius ir nuotraukų pirkėjus.
Mes siūlome unikalią galimybę užsakovams nemokamai pakviesti fotografus į savo renginį be jokių ypatingų įsipareigojimų, taip suteikdami laisvę renginio organizatoriams ar dalyviams pasirinkti ir įsigyti tik tas fotografijas, kurios juos domina. Tuo pačiu fotografams sukuriamos puikios uždarbiavimo sąlygos. Photo1Moment sistemoje kiekvienas fotografas galerijos ir asmeninio profilio pagalba gali sėkmingai reprezentuoti savo paslaugas.
Photo1Moment yra nauja, išskirtinė verslo forma. Tradicinis fotografavimo verslas yra orientuotas į fotografo užmokestį už visą darbą renginyje. Mūsų sistemos dėka fotografai turi galimybę renginio nuotraukas parduoti ne tik užsakovams bet ir renginių dalyviam.
Sistemoje fotografai patys nustato savo nuotraukų įkainius, o nuotraukų pirkėjai savarankiškai renkasi norimą įsigyti fotografijos produktą.



Grįžti i viršų