NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Barmeno paslaugos Jūsų šventei!

‹ Kitos vestuvių prekės ir paslaugos


Barmeno paslaugos Jūsų šventei!


Mobilus baras

Mobilus baras
Kitos vestuvių prekės ir paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Mobilus baras

Siųsti užklausą

Tel.: +37067903153
El. paštas: [email protected]
Internete: www.facebook.com/barmenopaslau

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Kaina nuo: : 0.00 €

Barmeno paslaugos Jūsų šventei!


Mes remiamės garsiausio pasaulyje barmeno Diego šūkiu:
„Kokteilio taurėje telpa barmeno siela“.

Mobilus baras. Jei norite pasidovanoti šventę sau ir savo draugams, padėsime Jūsų pasirinktoje vietoje surengti išvažiuojamąjį banketą arba furšetą prie bažnyčios ar kitos pageidaujamos vietos. Svečius nustebinsime šampano piramide, nepriekaištingu aptarnavimu ir išskirtiniais gėrimais.

Gimtadieniai. Jūsų šventė taps dar labiau įspūdingesnė su gera nuotaika ir puikiais gėrimais! Gimtadienių šventėms siūlome ypatingą teminį meniu. Mūsų komanda pasirūpins Jūsų užsakymo išpildymu ir garantuos puikią šventę!

Krikštynos. Rami, elegantiška, o gal žaisminga šventė? Savo klientams galime pasiūlyti įtin gražų ir jautrų visoms amžiaus grupėms priimtiną mobilų barą, kuris nustebins išradingais gėrimais visiems.

Įmonių vakarėliai- tai unikali proga suburti kolektyvą bendram tikslui, atskleisti kolegų kūrybinį potencialą! Mūsų kolektyvas Jums padės surengti nepamirštamą įmonės vakarėlį, kuriame kiekvienas jausis nepakartojamai. Skrupulingai pasirūpinsime tobulam poilsiui ar siautulingomis naktinėmis linksmybėmis.

Mergvakariai/ Bernvakariai. Mergvakaris, bernvakaris – išskirtinis laikas su draugais, įsimintina kelionė į nuotykių ir nepatirtų įspūdžių vakarą! Originalūs sprendimai garantuoti! Kiekvienas vakaras yra unikalus, jo scenarijus aptariamas iš anksto ir derinamas konkrečiam atvejui pagal pomėgius.

Vestuvės. Mobiliame kokteilių bare dirba tik profesionalūs ir patyrę barmenai.

Mūsų barmenai pagamins nuostabaus skonio ir grožio kokteilius tiek pagal Jūsų pageidavimus, tiek unikalius savo sukurtus šedevrus.
Jūs ir Jūsų svečiai liks patenkinti ir sužavėti šampamo piramide ir gėrimų pateikimu! Jūsų šventė bus spalvingesnė.



Grįžti i viršų