NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Maistas vestuvėms path Unikalioji romų virtuvė- spindinti auksu ir nepaliekanti abejingų
« Grįžti atgal | Unikalioji romų virtuvė- spindinti auksu ir nepaliekanti abejingų

‹ Maistas vestuvėms


Unikalioji romų virtuvė- spindinti auksu ir nepaliekanti abejingų


Romų restoranas Gypsy Lounge & Grill

Maistas vestuvėms
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Romų restoranas Gypsy Lounge & Grill

Siųsti užklausą

Adresas: Etmonų g. 2, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: Skambinkite pirmadienis-penktadienis: 12:00–18:00
Tel.: +37063177725
Tel.: +37067288269
El. paštas: [email protected]

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 0.00 €

Unikalioji romų virtuvė- spindinti auksu ir nepaliekanti abejingų


Nepriklausomai nuo šventės dydžio ir formato, „Gypsy Lounge & Grill“ virtuvės meistrai pasirengę perimti iš Jūsų dalį pasiruošimo šventei rūpesčių ir nustebinti ne tik netikėtais gastronominiais sprendimais, bet ir subtilia (arba pompastiška) estetika, nepaliksiančia abejingų nei mažo nei didelio.

Visus sužavėsiantis banketinis meniu gali būti pritaikomas pagal individualius Jūsų pageidavimus, o taip pat siūlome jau sukomplektuotus mini, midi, maksi rinkinius.

Nepamirštamą gastronominę patirtį užtikrina puiki virtuvės šefų komanda. À la carte meniu nustebins neragautais (o galbūt netgi ir negirdėtais) patiekalais, kaip kad Humer, Sarmale ir kiti. Plati ir įvairi romų virtuvė, kaip ir šios tautos kultūros paveldas – užburia spalvingumu ir ekspresija, įpintais į autentišką bei vientisą visumos paveikslą.

Teikiame pristatymo Vilniaus mieste paslaugą. Esant poreikiui, šventė gali vykti taip pat ir mūsų kameriniame, iki 30 asmenų talpinančiame restorane, kurio čigoniška dvasia alsuojanti erdvė ne tik pakiliai nuteiks, bet ir kvies į siautulingą šokio ir muzikos glėbį. Organizuojame čigoniškos muzikos ir (arba) romų kultūros vakarus, į kurių interaktyvią programą įtrauksime ir Jus.

Susidomėjote? Kreipkitės kontaktais: tel. nr.: 8-631-77725, el. p.: [email protected] - maloniai atsakysime į rūpimus klausimus.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų