NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai path kūrybinės idėjos mergvakariams - meninės veiklos!
« Grįžti atgal | kūrybinės idėjos mergvakariams - meninės veiklos!

‹ Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai


kūrybinės idėjos mergvakariams - meninės veiklos!


Menų studija Artoteka

Menų studija Artoteka
Pavadinimas: Menų studija Artoteka

Siųsti užklausą

Adresas: A. Strazdelio g. 1, Vilnius (iš Šv. Dvasios g. pusės / netoli Barbakano / šalia gyvos muzikos klubo
Žemėlapis
Darbo laikas: 24/7
Tel.: +37068303609
El. paštas: [email protected]
Internete: artoteka.lt/mergvakariai.html

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Nuotraukų: 5
Kaina nuo: : 0.00 €

kūrybinės idėjos mergvakariams - meninės veiklos!


Artėja jūsų draugės mergvakaris, o jūs nežinote nuo ko pradėti, nes banalios ir nuvalkiotos mergvakarių temos ir veiklos nebetraukia? Norite, kad ši diena būtų neužmirštama ir ypatinga? Mes jums galime padėti:) Taupykite savo jėgas ir laiką - patikėkite šią nelengvą užduotį mums! Išsiaiškinę jaunosios pomėgius, mes pasiūlysime jūsų mergvakariui originalią, jūsų poreikius atitinkančią kūrybinę veiklą. Pažadame - dalyvės mergvakario metu ne tik pasisems žinių ir įgūdžių, bet ir galės nevaržomai kurti bei atsipalaiduoti!

Mergvakario organizavimas gali tapti nemažu iššūkiu vien dėl to, kad būsima jaunamartė organizavime nedalyvauja, o į šventę susirinks jos draugės, kurios gali viena kitos ir nepažinoti. Tad labai svarbu, kad veikla ne tik būtų įdomi, bet ir suvienytų dalyves, o užsiėmimo metu drauge sukurta dovana nuotakai sukeltų daugybę pozityvių emocijų ir prisiminimų.

Mūsų įmonė išsiskiria siūlomų meninių veiklų įvairove, paslaugų kokybe bei ko gero mažiausiomis kainomis, lyginant su kitomis vietomis. Mes organizuojame daugiau kaip trisdešimt įvairių krypčių kūrybinių veiklų, kurias veda kompetetingi Lietuvos menininkai.

Mergvakario kainą apskaičiuojame ir pritaikome kiekvienam užsakymui individualiai, atsižvelgiant į žmonių skaičių, užsiėmimo specifiką, renginio vietą ir trukmę.

Jūsų mergvakarį galime surengti mūsų erdviose, jaukiai įrengtose patalpose (180 kv.m), esančiose pačiame Vilniaus senamiestyje, netoli Rotušės aikštės, A. Strazdelio g. 1, Vilnius. Daugiau informacijos apie patalpas, jų plotą ir išplanavimą bei nuotraukas rasite ČIA.

Jūsų patogumui mes galime atvykti į jūsų pasirinktą vietą visoje Lietuvoje.

Šventės kainą apskaičiuojame ir pritaikome kiekvienam užsakymui individualiai, atsižvelgiant į žmonių skaičių, užsiėmimo specifiką, renginio vietą ir trukmę.

Susisiekite su mumis tel. 868303609 arba el. p. [email protected] ir mes jums suteiksime visą informaciją, patarsime bei atsakysime į jums aktualius klausimus!


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai

Grįžti i viršų