NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Bernvakariai ir mergvakariai

‹ Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai


Bernvakariai ir mergvakariai


Grimai

Grimai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 11 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Grimai

Siųsti užklausą

Tel.: +37060813089
Tel.: +37063594850
El. paštas: [email protected]
Internete: www.facebook.com/Grimai-895880

Miestas: Kaunas Vilnius Klaipėda Šiauliai kiti miestai.

Miestas:
Kaunas Vilnius Klaipėda Šiauliai kiti miestai.
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 11 metai

Bernvakariai ir mergvakariai


Galime pasiūlyti paruoštas temas bernvakariui ir mergvakariui su tikrais išbandymais jaunikiui ar jaunajai ir puikiai praleistu laiku draugams. Pasirūpinsime užduotimis, ekstremaliomis pramogomis, transportu ir viskuo, ko reikia tikram bernvakariui ar mergvakariui ir netgi nuotraukomis, kad prisiminimais galėtumėte ir pasidalinti (žinoma, naudojame ir “delete” mygtuką). Tai juk paskutinė laisvės diena.

Bernvakariai

• Lenktynininkas
Tikro automobilių eksperto bernvakaris. Jei tavo draugas gali valandų valandas šnekėti apie automobilius, šis bernvakaris kaip tik tai ko jam reikia. Jo žinias ne tik patikrins kvalifikuotos mechanikės, bet ir turės proga susirungti lenktynių trasoje su savo draugais.
*važiavimai Kartlande
• Išgyvenimas
Šis pasiūlymas yra tikras vyriškumo išbandymas, prieš santuoką. Jį galima prilyginti mamuto medžioklei ar kovai už būvį su savo tikrais draugais. Tad neabejokite, jei Jūs norite tikrų išbandymų būsimam jaunikiui, šis pasiūlymas kaip tik Jums!!!
Tai ypatingai ekstremali užduotis, tad pasiruoškite nuostabioms pramogoms.
* gale užduočių vyks dažasvydis
• Misija
Šis pasiūlymas skirtas veiksmo mėgėjams. Atsidurkite savo mėgstamame kompiuteriniame žaidime ir įvykdykite Jaunikiui skirtą misiją. Tai veiksmo ir strategijos reikalaujantis žaidimas. Jaunikis bus pagrobtas ir atsidurs nežinomoje vietoje, iš kurios jam reikės ištrūkti. Žinoma be geriausių draugų pagalbos jam tikrai to nepavyks padaryti.
* gale užduočių vyks dažasvydis

Mergvkariai

• Grožio mergvakariai. Tai labai gražus ir linksmas laikas su draugėmis, be to, po tokio mergvakario kiekviena išeis graži kaip gulbė, kerinti aplinkinius savo žavesiu. Šis žavus mergvakaris bus įamžintas nuotraukose, kad žavesio kerai neišsisklaidytų. Renginį ves profesionali vedėja, grožio subtilybių išmokys grožio profesionalai, jums beliks mėgautis laisvės akimirkomis!
• Šauktinės
Kas Jūsų laukia?
Netikėtai atsiradę, kaukėti, karine uniforma ir ginklais “pasipuošę” vyrukai, pagrobs jaunąją ir išsiveš ją trumpai, tačiau ekstremaliai kelionei. Sugrįžus pas drauges, jaunoji joms paaiškins, kodėl buvo pagrobta ir kas dabar visų laukia. Tuomet prasideda programa, kurią sudaro:
Trumpas naujųjų šauktinių fizinio pasiruošimo patikrinimas
Šaudymas iš ginklo
Šauktinių pietūs gamtoje
Linksmos, azartiškos ir seksualios rungtys bei estafetės
Programos pabaigoje, jaunoji pasako priesaiką, jai įteikiamas praeitų kursų sertifikatas ir specialios atminimo dovanos nuo vyrukų!
Tai tik maža dalis to, ką patirsite, ko išmoksite ir ką pajusite! Dėl visiems suprantamų priežasčių, didžioji programos dalis tegul lieka paslaptyje :)


Nuotraukos

Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai
Mergvakarių – bernvakarių organizatoriai

Grįžti i viršų