NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | TopTravel kelionės

‹ Povestuvinės kelionės užsienyje


TopTravel kelionės


TopTravel kelionės

TopTravel kelionės
Povestuvinės kelionės užsienyje
Nuotraukų: 8
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: TopTravel kelionės

Siųsti užklausą

Adresas: Gedimino gatvė 47, Kaunas
Žemėlapis
Darbo laikas: 9-18
Tel.: +37037408620
El. paštas: [email protected]
Internete: www.toptravel.lt

Miestas: Kaunas, dirbame visoje Lietuvoje.

Miestas:
Kaunas, dirbame visoje Lietuvoje.
Nuotraukų: 8
Kaina nuo: : 0.00 €

TopTravel kelionės


Povestuvinės kelionės į Karibus. Sandals kurortai – rojus žemėje.

Trokštate patirti kažką itin romantiška? Tikri žinovai, be jokios abejonės, rekomenduotų rinktis ne turistų numindžiotą Egiptą ar Turkiją, o kur kas labiau įkvepiančią aplinką siūlančius Sandals kurortus. Karibų salose įkurta net šešiolika idiliškų pramogų ir poilsio oazių, kurios jau 11 metų iš eilės pelno Wold Travel Awards apdovanojimus kaip geriausi pasaulio kurortai.

Tarp užsienio turistų Sandals kurortai labai populiarūs ir vertinami. Lietuvoje – tai dar visai šviežia naujiena. Pasak kelionių agentūros TOPTRAVEL vadovo Pauliaus Šuksterio, Sandals kurortai šiuo metu įspūdingiausia, ką įmanoma pasiūlyti tiems Lietuvos keliautojams, kurie vertina nepriekaištingai gražią aplinką ir nepaprastai gurmanišką maistą. Balto smėlio paplūdimiai, išpuoselėti egzotinių augalų sodai, prašmatnūs viešbučiai, turkio spalvos baseinai ir romantišką atviruką primenantys peizažai – tai tik maža dalelytė to, ką gali pasiūlyti Sandals kurortai. Juose visada saulėta, šilta ir visada sklando pakili nuotaika. Vaiskiai smaragdinių vandenų skalaujamose dieviško grožio salose pamiršti visus rūpesčius ir mėgaujiesi gyvenimu.

Sandals kurortuose viskas iki smulkmenų sukurta taip, kad poilsiautojui nekeltų nė menkiausio nepatogumo. Jūsų nuotaikos negadins storžieviškas padavėjų elgesys, neestetiškai patiektas maistas ar netvarkingas kambarys. Ten dirba aukščiausios klasės profesionalai, kurie savo vardo neteršia. Jus aptarnaus baltomis pirštinėmis mūvintys padavėjai, pasitiks maloniai besišypsantys personalo darbuotojai, pasirengę įvykdyti kiekvieną užgaidą. Trumpai tariant, Sandals kurortai – tokia vieta, kur įmanoma įgyvendinti net egzotiškiausias svajones. Juolab kad nei už maistą, nei už gėrimus, nei už pramogas nereikia mokėti atskirai – viskas įskaičiuota į užsakymo kainą.

Romantika tik dviese

Daugelis Sandals kurortų skirta tik poroms. Jokių įkyrių uošvių, zirziančių vaikų, tik jūs ir jūsų mylimasis… Visa aplinka tiesiog alsuoja svajinga dvasia. Didžiulės lovos su baldakimais ir romantišku vaizdu į jūrą, baseinai tiesiai iš miegamojo, atpalaiduojantis masažas dviem, vonios su kvapiais rožių žiedlapiais ir vakarienė ant jūros kranto žvakių šviesoje, be jokios abejonės, įkvepia meilei ir kursto aistras… Pageidaujantiems ypatingo intymumo kai kuriuose kurortuose įrengtos atskiros salos, į kurias poros nuplukdomos gėlėmis išpuošta valtimi. Dėl itin romantiškos atmosferos poros Sandals kurortuose mėgsta švęsti įvairias asmenines šventes: sužadėtuves, vestuves, vestuvių metines ir pan. Tarptautiniame žurnale nuotakoms šie kurortai išrinkti geriausia tuoktuvių bei medaus mėnesio vieta. Profesionalūs vestuvių planuotojai ypatingą gyvenimo šventę suorganizuos taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Įsivaizduokite: ištarti išrinktajam „taip“ egzotiškame paplūdimyje, plaukus kedenant švelniam brizui… Beveik kaip kine…

Beje, vienas garsiausių vedybų planuotojų P.Bailey Sandals kurortų paplūdimiuose yra surengęs daugybės Holivudo žvaigždžių vestuvių ceremonijas…

Pramogos ir malonumai

Sandals kurortuose laikas priklauso tik jums. Absoliuti veikimo ir pasirinkimo laisvė. Kurortai gali pasiūlyti viską, ko reikia turiningam laisvalaikiui. Pavargote nuo sunkaus darbo ir nesibaigiančių rūpesčių? Valandų valandas galite sūpuotis hamake ir mėgautis gaiviu oru bei įvairiais egzotiniais kokteiliais, plūduriuoti baseine arba pasilepinti SPA malonumais. Daugelyje Sandals kurortų įrengti itin modernūs, daugybę kūno puoselėjimo procedūrų siūlantys SPA centrai „Red Lane“.

Gurmanai kviečiami maloniai praleisti laiką net iki vienuolikos skirtingų restoranų ir jaukioje aplinkoje pagurkšnoti žymiausių pasaulio gamintojų gėrimų bei paragauti visokiausių egzotinių patiekalų. Siūloma šešiolika pasaulio virtuvių, kuriose dirba aukščiausios klasės virėjai iš įvairių šalių. Pageidaujantiems rengiami pietūs paplūdimyje: ant grotelių čirškinami kepsniai ar ką tik pagauta žuvis, vynas liejasi laisvai…

Vakarais Karibų pakrantės nušvinta įvairiaspalvėmis šviesomis ir įsisiūbuoja naktinis gyvenimas. Vyksta paplūdimio kokteilių vakarėliai, naktiniuose klubuose galite pajudėti temperamentingos Lotynų Amerikos muzikos ritmu, sudalyvauti karaokės vakare. Ypatingomis progomis vyksta Veneciją menantys kaukių baliai su kvapą gniaužiančiais fejerverkais.

Tiems, kurie nemėgsta pasyviai ilsėtis, Sandals kurortai turi pasiūlyti daugybę atrakcijų. Teniso bei golfo mėgėjams įrengti itin erdvūs aikštynai. Yra krepšinio aikščių, aerobikos salių, gausybė baseinų. Galima išmėginti vandens slides, povandeninį nardymą, egzotinių žuvų žvejybą ir pan.

Sandals kurortų vadovai netgi garantuoja apsaugą nuo stichinių nelaimių. Specialistai nuolat stebi vandenyno bei oro permainas. Kilus uragano, taifūno ar kitokios stichijos grėsmei, svečiai būtų evakuojami kurorto sąskaita.

Nuotykiai visai šeimai

Rūpestingoms mamoms, kurios nė už ką neatostogautų be vaikų, kompanija Sandals yra įrengusi kelis atskirus Beaches kurortus, specialiai šeimoms. Čia viskas organizuota taip, kad vaikai ir tėvai galėtų mėgautis puikiu laisvalaikiu ir nekvaršintų vieni kitiems galvų. Kad tėvams nereikėtų kiaurą parą ganyti atžalų, mažųjų laisvalaikį organizuoja profesionalūs darbuotojai. Kol mėgausitės masažu, SPA grožio procedūromis ar nardysite po spalvingą vandens pasaulį, galite būti rami: jūsų vaikai smaginsis nuotaikinguose lėlių spektakliuose, konkursuose, stovyklėlėse, paplūdimio šventėse ar fantastiškose žaidimų salėse, murkdysis vandens pramogų parkuose. Pačiais mažiausiais atostogautojais pasirūpins tarptautinius sertifikatus turinčios auklės.

Žodžiu, Sandals kurortuose žodis „rūpestis“ neegzistuoja. Vienintelis dalykas, kuriuo turėtumėte pasirūpinti – atsivežti gerą nuotaiką ir norą mėgautis pramogomis. Patikėkite, kelionė atsipirks su kaupu, nes tik pabuvoję Sandals suprasite, kad rojus – ne mitas. Jis gyvuoja Karibų salose ir, svarbiausia, turite galite jį išvysti savo akimis. Nepraleiskite progos!

Daugiau informacijos ieškokite Sandals atstovaujančioje TopTravel kelionės.

Couples – naujas viešbučių tinklas vestuvėms ir povestuvinėms kelionėms

TopTravel kelionių organizatorius, rengiantis vestuves užsienyje, povestuvines keliones bei romantines keliones dviems į gražiausius pasaulio kurortus bei kurortus skirtus tik poroms pradėjo atstovauti naują viešbučių tinklą Lietuvoje – Couples Resorts.

Trumpai apie Couples. Couples – viešbučiai įsikūrę lietuvių pamėgtoje Jamaikoje. Tai elegantiški, rafinuotai įrengti, dirbantys pagal ultra viskas įskaičiuota sistemą viešbučiai skirti tik poroms. Couples labiausiai tinka klientams, kurie planuoja susituokti užsienyje arba svajoja apie nuostabų medaus mėnesį. Taip pat puiki vieta kelionėms tik dviese.

Couples viešbučių tinklą sudaro keturi viešbučiai, įkurti Jamaikoje.

Couples Sans Souci - vienas unikaliausių viešbučių Jamaikoje. Tai vienintelė vieta visoje saloje, kurioje iš žemės gelmių veržiasi gydomasis mineralizuotas vanduo. Šis viešbutis yra pripažintas vienas elegantiškiausių visoje saloje. Įsikūręs vaizdingame Jamaikos paplūdimyje, traukia ne tik poilsiautojus, bet ir filmų kūrėjus.

Couples Negril. Couples Negril – tai viešbutis, kurį gaubia romantika ir elegancija. Nesvarbu kokias atostogas mėgstate - tingų gulėjime hamake, aktyvų vandens sportą, gurmanišką maistą - šios viešbučio personalas pasirūpins nepriekaištingomis jūsų atostogomis.

Couples Swept Away. Stulbinantys balto smėlio paplūdimiai, vešlūs atogrąžų sodai, itin romantiška aplinka, suteikia jums galimybę pasijusti tarsi rojuje. Viešbutyje vyraujanti atmosfera privers jus atsipalaiduoti bei pasidžiaugti nerūpestingu gyvenimu. Viešbutis skirtas tik poroms.

Couples Ocho Rios Natūralaus grožio vietovėje įsikūręs viešbutis, skirtas tik poroms. Jame rasite rafinuotai įrengtus kambarius, platų spektrą pramogų bei nesibaigiantys malonumai leis jums pasijusti tarsi jamaikietiškame rojuje.

Apie kelionių organizatorių TopTravel. TopTravel specializuojasi povestuvinių kelionių, vestuvių užsienyje organizavimu. Esame padėję susituokti daugeliui laimingų porų, kurie įspūdžiais gyvena iki šiol. TopTravel pirmieji Lietuvoje tapo Sandals kurortų akredituotais agentais.

Šiuo metu smarkiai plečiame viešbučių ir šalių sąrašą, skirtą vestuvėms ir povestuvinėms kelionėms. Netrukus pristatysime tokias šalis kaip Taitis, Mauricijus, Madagaskaras, Tailandas, Bali, Italija ir daugelį kitų. Partnerius atrenkame tik pačius geriausius, kad viena pagrindinių gyvenimo akimirkų būtų nepaprastai džiaugsminga ir nepakartojama. Padedame suruošti dokumentus reikalingus vestuvėms užsienyje.

Daugiau apie povestuvinės kelionės, vestuves uzsienyje rasite TopTravel keliones interneto puslapyje.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje

Grįžti i viršų