NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Povestuvinės kelionės užsienyje path Sandals viešbučiai - ideali vieta santuokai ir jaunavedžiams.
« Grįžti atgal | Sandals viešbučiai - ideali vieta santuokai ir jaunavedžiams.

‹ Povestuvinės kelionės užsienyje


Sandals viešbučiai - ideali vieta santuokai ir jaunavedžiams.


Sandals ir Antigua viešbučiai

Sandals ir Antigua viešbučiai
Povestuvinės kelionės užsienyje
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: 1,198.00 €
Patirtis: 32 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Sandals ir Antigua viešbučiai

Siųsti užklausą

Adresas: Pamėnkalnio g. 5-29, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: 8:30 -17:30
Tel.: +37052627777
Tel.: +37061616777
El. paštas: [email protected]
Internete: svite.lt/viesbuciai_sandals_be

Miestas: 19 kurortų Karibų jūros salose

Miestas:
19 kurortų Karibų jūros salose
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: : 1,198.00 €
Patirtis: 32 metai

Sandals viešbučiai - ideali vieta santuokai ir jaunavedžiams.


Jei ketinate atostogas praleisti romantiškoje aplinkoje su šeima pabuvoti egzotiškoje, pasakiško grožio saloje, kur ištisus metus oro temperatūra yra nuo +27°C iki +35°C, o vandens – nuo +25°C iki +27°C, tai Karibų kurortai Sandals&Beaches skirti būtent Jums!

Devyniolika Sandals&Beaches kurortų išsidėstę šešiose Karibų jūros salose – Jamaikoje, Sent Lusijoje, Antigvoje, Bahamuose, Kuboje, Terkse ir Kaikose. Kurortuose veikia sistema viskas įtraukta į kainą, be to tai yra ultra all inclusive – itin aukštas aptarnavimo lygis, patogūs viešbučių numeriai, pramogos, vestuvės, maitinimas įvairiuose gourmet restoranuose: italų, prancūzų, Karibų, japonų, meksikiečių, Thai ir jūros gėrybių. Gėrimai, tame tarpe ir premium brand, viešbučiuose prieinami neribotais kiekiais. Visiems siūloma išbandyti sausumos ir vandens sporto rūšis: nardymą, buriavimą, burlentes, golfą, tenisą ir kt. Užtikrinamos transporto paslaugos iš oro uosto į viešbutį ir atgal. Ir visa tai jau įtraukta į kelionės kainą!

Sandals kurortai skirti poroms, o Beaches – tiems, kurie atvykę su būriu draugų. Jau 16 metų Sandals&Beaches kurortų viešbučiai Karibų regione pripažinti geriausiais, veikiančiais sistema viskas įtraukta į kainą. Sandals Royal Bahamian Spa – geriausias viešbutis Bahamų salose, Sandals Grande Antigua suteiktas apdovanojimas „Romantiškiausias pasaulio viešbutis”. Beveik visi Sandals&Beaches kurortai yra gavę 5 Star Diamond Awards, Green Globe Awards, Gourmet Awards ir kt. apdovanojimų. Sandals&Beaches viešbučiai yra Classical Collection, o tai atitinka 4 žvaigždučių viešbučių lygį, bei Signature Collection, – atitinka Delux arba 5 žvaigždučių viešbučių lygį.

Signature Collection viešbučiuose yra tik Sandals&Beaches viešbučių tinkle atstovaujamas relaksacijos kompleksas Red Lane Spa su ypatinga kosmetikos linija Pevonia. Pasirinkę Concierge numerį, Jūs galėsite mėgautis išskirtiniu poilsiu, kurį užtikrins privataus tarno rūpestis – Professional English Butler. Beaches kurortai šeimoms su vaikais siūlo idealų poilsį: vaikų klubai Kids Camp, vaikų darželiai, kuriuose dirba kvalifikuotos auklės, vaikų restoranai, XBOX žaidimų centrai, vandens atrakcijų parkai, golfas ir vaikų nardymo mokykla, Elmo ir šaunieji jo draugai iš Sesame Street.

“Stay at 1, Play at 7 or 10!” Gyvendami viename iš Sandals Jamaikos viešbučių, Jūs galite lankytis ir pramogauti septyniuose Sandals arba visuose dešimtyje Sandals&Beaches viešbučių kompleksuose. Stay at 1, Play at 3! Gyvenk viename, o pramogomis mėgaukis visuose trijuose! Tokia galimybė suteikiama ir Sandals Antigvos ar Beaches Jamaikos viešbučių kompleksuose. Pasiūlymų prisotintoje turizmo rinkoje ieškodamas priimtinos alternatyvos, Sandals&Beaches svečias renkasi egzotiką ir patogumus, idealų aptarnavimą ir romantiką. “Return guest”, sugrįžtantis svečias – tai įprasta Sandals&Beaches praktika. Visu kitu pasirūpinsime mes!

Sutuoktuvių ceremonija ir medaus mėnuo Karibuose
Nemokamas priedas jaunavedžiams - viena iš žymaus vestuvių dizainerio Preston Bailey išskirtinių vestuvių ceremonijų: “Gėlių elegancija”, “Vandens lelija”, “Jūros pakrantė” arba “Kristalo pasaka”. Vestuvių ceremonijoje gali dalyvauti ir artimieji, draugai, vaikai, gyvenantys viešbučiuose Sandals arba Beaches. Kas gi yra įžymusis Preston Bailey?

Karščiausias mados šauksmas vedybų ceremonijoje – tai ypatingas stilius tarp egzotiškos Karibų salų dvasios ir Preston Bailey egzotiškojo stiliaus pajautimo, tai, kas suteikia ryškaus žvaigždžių švytėjimo jūsų ypatingai šventei. Suplanavęs daugelio Holivudo žvaigždžių vestuves, Preston Bailey vedybinius paketus kuria su ypatinga meile ir unikaliu stiliumi šiame egzotiškame kampelyje. Visuose vedybų ceremonijų paketuose atsispindi jo didžioji meilė Karibų saloms, jo tėvynei. Šį nuostabų jausmą jis puikiai perteikia laimingoms besituokiančioms poroms ceremonijų metu. …Galimos įvairiausios vestuvinių puokščių variacijos – nuo japoniškų soforų, baltažiedžių saulučių, nuostabiai rausvų vandens lelijų iki baltų rožių, derinant jas su jūsų kriauklėmis, baltomis orchidėjomis ir kristalų gabalėliais…

Tai gali būti Jūsų šventė!!!


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje
Povestuvinės kelionės užsienyje

Grįžti i viršų