NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Proginės suknelės path Proginių, vakarinių bei dalykinių suknelių ir aksesuarų nuoma
« Grįžti atgal | Proginių, vakarinių bei dalykinių suknelių ir aksesuarų nuoma

‹ Proginės suknelės


Proginių, vakarinių bei dalykinių suknelių ir aksesuarų nuoma


Rūbų salonasDOVILONA

Rūbų salonasDOVILONA
Proginės suknelės
Kaina nuo: 23.17 €
Patirtis: 11 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Rūbų salonasDOVILONA

Siųsti užklausą

Adresas: Tilžės g. 139, Šiauliai
Žemėlapis
Darbo laikas: antradieniais - penktadieniais nuo 10.00 iki 19.00
Tel.: +37062046786
El. paštas: [email protected]
El. paštas: [email protected]
El. paštas: [email protected]
Internete: www.dovilona.lt

Miestas: Šiauliai

Miestas:
Šiauliai
Kaina nuo: : 23.17 €
Patirtis: 11 metai

Proginių, vakarinių bei dalykinių suknelių ir aksesuarų nuoma


DOVILONA padės moterims rasti atsakymą į amžiną klausimą
„Kuo apsirengti?“

Moteris bei merginas kviečia užsukti šią savaitę Šiauliuose duris atvėręs naujas vakarinių bei dalykinių rūbų salonas DOVILONA. Jame bus galima išsinuomoti ar įsigyti suknelių įvairioms šventėms. Nepavykus rasti tinkamo dydžio ar modelio suknelės, salono klientėms jau artimiausiu metu bus pasiūlyta sumodeliuoti ir pasiūti joms tinkamą rūbą. Prie suknelių taip pat bus galima išsirinkti papuošalus, delninukes ir kitus aksesuarus.

Kalbiname salono savininkes Dovilę Laužikienę ir Iloną Urbonavičienę.

Kaip gimė idėja įkurti saloną DOVILONA?

Dovilė. Noras puoštis nesvetimas nei vienai moteriai. Siekiant pilnos harmonijos reikia rūpintis ir savo įvaizdžiu: gražus rūbas pagerina savijautą, suteikia daugiau pasitikėjimo. Dalyvauju daugelyje renginių, tad turbūt kaip ir kiekvienai moteriai prieš renginį kyla klausimas, kuo gi čia apsirengus? Norisi pasipuošti, būti išskirtinei. Idėja kurti tokį saloną, kuriame būtų galima rasti rūbų ne tik iškilmingam pobūviui, bet ir dalykiniams pietums, šventinei vakarienei, gimtadienio šventei, galvoje sukosi jau ne vienerius metus, susivienijusios su bendraminte Ilona, nusprendėme tokią viziją įgyvendinti.
Kuo Jūsų salonas skirsis nuo jau esančių mieste rūbų nuomos salonų?

Ilona. Visų pirma turbūt tuo, kad patikusį rūbą bus galima ne tik išsinuomoti, bet ir įsigyti. Taip pat pas mus siūlomas didelis pasirinkimas pakankamai paprastų, bet kokybiškų suknelių, tinkančių pasipuošti paprastą dieną. Tačiau aišku galėsime pasiūlyti ir vakarinių prabangesnių rūbų. Kadangi mieste daug vestuvinių rūbų nuomos salonų, mūsų veikla kiek kitokia. Mes vien tik nuotakoms skirtų suknelių nesiūlome.

Mūsų salonas DOVILONA atviras ir toms moterims, kurios įsigijusios suknelę, ją užsidėjusios kelis kartus, mielai norėtų suknelę parduoti ar nuomoti kitoms moterims. Mes siūlome ir tokią paslaugą.

Konkurencijos varomas verslo pasaulis negailestingas. Ką išskirtinio siūlysit klientėms, kad jame įsitvirtintumėte?

Dovilė. Pirmiausia, išskirtinį dėmesį. Sieksime, kad klientės pas mus maloniai praleistų laiką. Mums svarbiausia - jų poreikiai ir pageidavimai. Stengsimės plėsti paslaugų ir prekių asortimentą, taikyti lanksčią kainų sistemą, ir, tikiuosi, mūsų salonas taps patraukliu kiekvienai norinčiai pasipuošti moteriai bei merginai. Norėčiau, kad moteris iš mūsų salono išeitų jau laukdama renginio, kuriame pasipuoš su pasirinkta suknele, nes žinos, kad jame bus išskirtinė.

O ar numato Jūsų salonas pasirūpinti vyrais?

Ilona. Na, kol kas mūsų salono pagrindinis rūpestis skirtas moterims. Tačiau, jei tik pajausime, kad vyrams taip pat reikia mūsų dėmesio, būtinai papuošime ir juos. Aišku, ir dabar jie visada laukiami pas mus su savo moterimis ar merginoms, kaip malonūs konsultantai. Kad vyrams mūsų salone neprailgtų laikas, pavaišinsime skania kava.
Iškilminga salono DOVILONA atidarymo šventė įvyko šį ketvirtadienį. Į šventę sugužėjusioms moterims bei merginoms buvo smagu pabendrauti, apžiūrėti asortimentą, pasvarstyti kokias sukneles jos pageidautų apsivilkti tam tikrai progai. Kadangi rūbas atsiskleidžia tik jį užsivilkus, suknelių stilių ir grožį svečiams demonstravo kelios jaunos moterys. Atidaryme buvo nemažai smagių siurprizų – nuo rūbų demonstravimo iki loterijos, kurios metu viena iš šventės dalyvių laimėjo galimybę išsinuomoti vieną išsirinktą suknelę nemokamai bei nuolaidų kuponų lietaus.

Salonas įsikūręs adresu Tilžės g. 139, Šiauliai. Klienčių laukia antradieniais – penktadieniais nuo 10.00 iki 19.00, bei šeštadieniais nuo 10.00 iki 15.00.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų