NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Vestuves švęsk Tavernoje Vyno Kampas

‹ Restoranai, kavinės, barai, salės


Vestuves švęsk Tavernoje Vyno Kampas


Taverna Vyno Kampas

Restoranai, kavinės, barai, salės
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 20 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Taverna Vyno Kampas

Siųsti užklausą

Adresas: Naugarduko g. 12/1, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: I 10-22 II-IV 10-24 VI 11-24
Tel.: +37052135106
Tel.: +37068298233
El. paštas: [email protected]
Internete: www.taverna.lt

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 20 metai

Vestuves švęsk Tavernoje Vyno Kampas


Sostinės senamiestyje, Naugarduko gatvės pradžioje, įsikūrusi taverna, kurioje kiekvienas Vilniaus gyventojas ar miesto svečias gali užkąsti ir atsigaivinti gėrimu. Mūsų vyno kampe puikuojasi vynai iš daugiau negu dešimt pasaulio šalių, net ir išrankiausi atras savo vyną. Jaukiai suskirstytos restorano erdvės leis tiek romantiškai papietauti dviese, tiek pavakaroti su draugais. Maisto asortimentas tavernoje tikrai platus, todėl iš ko pasirinkti turės net išrankiausi.

Jeigu susigundysite užeiti, nenusivilsite ir interjeru. Pastelinėmis spalvomis išdažytos sienos, vietomis paliktos originalios plytų atodangos puikiai perteikia senamiesčio dvasią. Prie jos puikiai dera ir skirtingi senoviniai olandiški mediniai baldai. Restorano interjerui gyvybingumo suteikia žaliuojantys augalai.

Tavernoje laukiami ir tie, kurie nori atšvęsti jubiliejų ar vestuves.

Restorano patalpose įsirengusi šviesių sienų, žaismingai pridengtų langų, biliardinė ir sporto baras, visada laukia norinčių linksmai ir aktyviai praleisti laisvalaikį svečių. Juk smagu pasėdėti odiniuose krėsluose, pakelti taurelę, aptarti nuveiktus dienos ar savaitės darbus. Išalkusiems siūloma užkąsti patiekalų, gaminamų šalia esančioje tavernoje. Nemėgstantiems šurmulio įrengtas puikus taip vadinamas "VIP" kambarėlis, kuriame taip pat galima ir amerikietiškąjį biliardą pažaisti, ir ramiai aptarti verslo klausimus.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų