NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Restoranas - baras "VINGRIAI"

‹ Restoranai, kavinės, barai, salės


Restoranas - baras "VINGRIAI"


Vingriai

Restoranai, kavinės, barai, salės
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Vingriai

Siųsti užklausą

Adresas: Vingrių g. 25, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: I-IV nuo 10.00 iki 22.00, V nuo 10.00 iki 02.00, V
Tel.: +37065642924
Internete: www.facebook.com/RestoranasVin

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 0.00 €

Restoranas - baras "VINGRIAI"


Jaukioje Vilniaus senamiesčio gatvelėje įsikūręs restoranas-baras “Vingriai” geriausia vieta smagiai leisti laiką.

Arabiškos virtuvės šefas Umar kviečia pasinerti į nuostabią išskirtinių patiekalų jūrą. Gurmaniškai paruošta žuvis, jūrų gėrybės, užkandžiai, sriubos bei mėsos patiekalai nustebins įvairove ir patenkins net išrankiausio skonio žinovą. Ypatingai gardžiai paruošti „Grill“ patiekalai taip pat nepalieka abejingų. Juk tai, kas puoselėjama daugybę metų, negali likti neįvertinta! Tik pas mus arabiškos duonos paplotėliai kepami autentiškoje „Tandoori“ krosnyje pagal seniausias tradicijas. Duona patiekiama valgant bet kokį patiekalą - sriubas, užkandžius, dažant dažinius.

Tradicininės europietiškos virtuvės gerbėjus šefė Inga nustebins gardžiais užkandžiais, salotomis, sriubomis, žuvimi bei mėsos patiekalais. Nenusivils ir į restoraną-barą „Vingriai“ užsukusios šeimos su vaikais, smaližiai ar vegetarai. Kiekvienas valgiaraštyje tikrai ras patinkantį patiekalą!

Tik restorane-bare „Vingriai“ ypatingas pasiūlymas mūsų klientams - asmeninių gėrimų vitrina. Galėsite bet kada užsukti ir pasimėgauti Jums ir Jūsų draugams skirtu alkoholiniu gėrimu.

Vertinantiems gerą virtuvę, jaukią aplinką ir nepriekaištingą aptarnavimą restoranas-baras „Vingriai" organizuoja vestuves, krikštynas, gimtadienius, furšetus, pobūvius, konferencijas, gedulingus pietus, kavos pertraukėles, oficialius pietus. Esant pageidavimui – gyva muzika. Mūsų personalas pasirūpins Jūsų švente!


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų