NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Patalpos Jūsų vestuvėms

‹ Restoranai, kavinės, barai, salės


Patalpos Jūsų vestuvėms


Vyinė ir Restoranas Savas Kampas

Restoranai, kavinės, barai, salės
Kaina nuo: 28.96 €
Patirtis: 19 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Vyinė ir Restoranas Savas Kampas

Siųsti užklausą

Adresas: Vokiečių g. 4, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: I 11.00 - 24.00 II 11.00 - 24.00 III 11.00
Tel.: +37052123203
Tel.: +37061254894
Fax.: +37052622162
El. paštas: [email protected]
Internete: www.savaskampas.lt

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 28.96 €
Patirtis: 19 metai

Patalpos Jūsų vestuvėms


Vyninė „Savas kampas” – tai jauki, neįpareigojančio interjero, gerai nuteikianti vieta Vilniaus žemėlapyje, kurioje kiekvienas užsukęs gali pasijusti išties “savas”, visada laukiamas ir mylimas.
Organizuojame banketus
Viliojantys plačiu paslaugų spektru restoranai Vilniuje ne visada sugeba pasiūlyti klientui tai, ką gali pasiūlyti vyninė „Savas kampas". Mūsų restorano komanda pelnytai gali vadintis tikrais renginių tokių kaip vestuvės, krikštynos, gedulingi pobūviai, banketai, furšetai, krikštynos, organizavimo profesionalais.
Furšetai
Furšetų rengimas ar kitokių švenčių organizavimas – yra tai, ką išmanome geriausiai. Vyninės komanda ne tik teikia plačias maitinimo paslaugas, bet ir siūlo pobūvių salės nuomą. Kvalifikuotas restorano personalas, pasižymintis maloniu aptarnavimu bei dėmesiu kiekvienam klientui, yra pasiryžęs ne tik išklausyti kliento norus bei pageidavimus, bet ir skirti maksimalų dėmesį net mažiausiai organizuojamos šventės detalei, smulkmenai.
Vynų degustacijos
Gerbianti save vyninė neįsivaizduojama be plataus vynų, atstovaujančių skirtingiems regionams ir šalims asortimento. Kiekvienas vyno mėgėjas, užsukęs į vyninę pasijus lyg patekęs į užburiantį spalvų, skonių, regionų bei šalių pasaulį. Įsikūrusi pačioje Senamiesčio širdyje vyninė garsėja savo vynų bei kitų tauriųjų gėrimų rūšių įvairove.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų