NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Pokylių salė pirtis

‹ Restoranai, kavinės, barai, salės


Pokylių salė pirtis


Pokylių salė pirtis Šiauliuose

Restoranai, kavinės, barai, salės
Nuotraukų: 3
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 28 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Pokylių salė pirtis Šiauliuose

Siųsti užklausą

Adresas: Pabalių g. 88, Šiauliai
Žemėlapis
Tel.: +37041423583
Tel.: +37067634433
El. paštas: [email protected]

Miestas: Šiauliai

Miestas:
Šiauliai
Nuotraukų: 3
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 28 metai

Pokylių salė pirtis


Šiaulių mieste, Pabalių raj. įrengta jauki pobūvių salė, įvairaus pobūdžio renginių ir švenčių organizavimui.

Jauki aplinka, spec. įranga, maitinimo paslaugos, kvalifikuotas personalas, „Rusiška“ pirtis su baseinu, patogus privažiavimas, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė - tai pilnas paslaugų komplektas vienoje vietoje svečių patogumui.

Siūlomos puikios sąlygos įvairaus dydžio renginiams: įmonių šventėms, gimtadieniams, jubiliejams, krikštynoms, moksleivių/studentų išleistuvėms ir šventėms, organizuojamoms kitoms progoms.

Pobūvių salės išdėstymas lengvai pritaikomas pagal poreikius (galimos įvairios renginio formos furšetams, banketams, gedulingiems pietums, dienos pietums ir kt.) ir numatomą svečių skaičių (nuo 15 iki 40+34).

Salėje įrengta oro kondicionavimo sistema, jauki aplinka, galimybė renginį skaidyti per 3 aukštus, šokių aikštelė, Wi-Fi ryšys, apšvietimo ir garso įranga užtikrins nepriekaištingą Jūsų šventės kokybę.

Atsižvelgiant į šventės pobūdį, svečių skaičių, Baras-Pirtis „AKMENA“ pateiks parengtą vaišių pasiūlymą ar kelis jo variantus. Pasirūpins ne tik maistu, bet ir (pageidaujant klientui) šventės aplinka – staltiesėmis, kėdžių užvalkalais, indais, taurėmis, stalo įrankiais, žvakidėmis, gėlių kompozicijomis ir kitais stalo puošybos elementais.

Pagrindiniai geros šventės komponentai – graži, jauki aplinka, puikus maistas, pakili nuotaika. Mes siekiame, kad mūsų svečiai liktų patenkinti mums patikėtų švenčių rengimu ir visuomet norėtų sugrįžti pas mus!

Dėl užsakymų teirautis:
tel. 841 423583, mob. 867634433
Pabalių g. 88, Šiauliai


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Restoranai, kavinės, barai, salės
Restoranai, kavinės, barai, salės
Restoranai, kavinės, barai, salės

Grįžti i viršų