NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path SPA centrai, sporto klubai path Dviejų savaičių apimčių mažinimo programa
« Grįžti atgal | Dviejų savaičių apimčių mažinimo programa

‹ SPA centrai, sporto klubai


Dviejų savaičių apimčių mažinimo programa


Lieknėjimo ir sveikatingumo centras

Lieknėjimo ir sveikatingumo centras
SPA centrai, sporto klubai
Nuotraukų: 5
Kaina nuo: 80.80 €
Patirtis: 14 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Lieknėjimo ir sveikatingumo centras

Siųsti užklausą

Adresas: Justiniškių 12, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: I - V: ryte: 8:30 - 12.00 val., vakare 19.00 - 2
Tel.: +37067000393
El. paštas: [email protected]
Internete: www.lieknejimocentras.lt/

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Nuotraukų: 5
Kaina nuo: : 80.80 €
Patirtis: 14 metai

Dviejų savaičių apimčių mažinimo programa


Lieknėjimo ir sveikatingumo centras po savo stogu subūrė skirtingų sričių specialistus, kurių tikslas padėti Jums sveikai sulieknėti ir gerai jaustis. Mes padėjome daugybei žmonių atsikratyti antsvorio, natūraliai sumažinti kūno apimtis ir įgyti naudingų žinių apie sveiką mitybą, sveikatingumą bei emocinį valgymą.

Norintiems sulieknėti pristatome - dviejų savaičių apimčių mažinimo programą, čia lieknėjimas tampa malonia procedūra. Šimtai žmonių su mūsų pagalba natūraliai sumažino kūno apimtis, numetė svorio, įgijo naudingų žinių ir pagerino sveikatą per trumpą laiką.

Lieknėjimo programa apima:

Psichologės seminarą – konsultaciją „Psichologinės storėjimo priežastys – kaip jas kontroliuoti?“.
Svorio augimas turi ne vieną fiziologinę priežastį, svorio augimas, alkis ir valgymas nėra kontroliuojami vien fiziologijos. Labai svarbūs yra ir psichosocialiniai veiksniai.
Kai kurie žmonės yra linkę valgyti tada, kai jaučia įtampą ar kitokį emocinį sujaudinimą, tai vadinama emociniu valgymu. Net 92 proc. lieknėjimo programoje dalyvavusių žmonių buvo būdingas didesnis ar mažesnis emocinis valgymas. Pyktis, nuobodulys, depresija, vienatvė ir liūdesys, visa tai gali sukelti emocinio valgymo priepuolius.

Sveikos mitybos ir gyvensenos specialisto seminarą – konsultaciją „Sveikos mitybos pagrindai sėkmingai svorio korekcijai“.
Lieknėjimo procesui svarbi tinkama mityba, maisto kokybė, derinimas, valgymo laikas bei suvalgomas kiekis. Apie visa tai sužinosite seminaro metu su sveikos mitybos bei gyvensenos specialistu Tomu Lenart.

Supažindinimas su iškrovos dienomis. Dalyvėms papasakosime, kas yra iškrovos dienos, kaip taisyklingai jų laikytis, kokius maisto produktus rinktis ir pakviesime kartu laikytis iškrovos dienos.

Visoms Lieknėjimo ir sveikatingumo centro sukurtų lieknėjimo programų dalyvėms dovanojamas rankomis atliekamas limfodrenažinis – anticeliulitinis masažas.

Sporto užsiėmimus, tai įvairios riebalų deginimo treniruotės ir diafragminio – giluminio kvėpavimo pratimai.

Riebalų deginimo (fizinio aktyvumo) treniruotė su padidintu deguonies kiekio sunaudojimu skatina riebalų deginimą. Pratimai atliekami nedideliu tempu naudojant bazinius aerobikos elementus. Šio užsiėmimo metu siekiama kvėpavimo sistemos stiprinimo, riebalų deginimo, kūno formavimo, nervinės sistemos sustiprinimo bei streso nuėmimo.

Diafragminio kvėpavimo užsiėmimai langvai įveikiami visiems
Diafragminio (giluminio) kvėpavimo ir raumenų tempimo mankšta. Giluminio kvėpavimo užsiėmimai, tai sistema apjungianti diafragminį kvėpavimą su jogos, tempimo (izometriniais) pratimais. Kvėpavimo metu mes paskatiname kraują įsisotinti daugiau deguonies negu kasdieniniame gyvenime, kai mes atliekame fizinį pratimą į tą sritį atkeliauja kraujas pilnas deguonies, kuris dalyvauja riebalų deginime. Kvėpavimo metu diafragma juda žemyn – aukštyn, todėl yra masažuojami vidaus organai (kepenys, kasa). Šis masažas suaktyvina jų veiklą, kraujotaką, gerėja virškinimo procesas.

Lieknėjimo arbatos gėrimo ceremonijos. Unikalią liekninančią arbatą gersime kiekvieną dieną tarp sporto užsiėmimų, per pertraukėles. Specialiai savo klientams sukūrėme arbatą, kuri sujungia rytų ir lietuvių liaudies žolininkų išmintį ir paslaptis. Į arbatos sudėtį įeina Pu-Erh arbatos žolelės garsėjančios savo gydomosiomis savybėmis. Liekninanti arbata greitina medžiagų apykaitą, mažina antsvorį, cholesterolio kiekį kraujyje.

Savimasažus, jie padeda palaikyti odos ir raumenų tonusą, gerina audinių mitybą, malšina nuovargį ir skausmą. Masažas taikomas visoms lengvai pasiekiamoms kūno sritims – veidui, krūtinei, pilvui, rankoms.

Lankytojai gaus dvi elektronines knygas: “Iškrovos dienų gidas” ir “Psichologinės storėjimo priežastys”.

Dviejų savaičių apimčių mažinimo programos kaina 279 Lt.

Išsamesnė informacija telefonu: 8 670 00393
www.lieknejimocentras.lt


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

SPA centrai, sporto klubai
SPA centrai, sporto klubai
SPA centrai, sporto klubai
SPA centrai, sporto klubai
SPA centrai, sporto klubai

Grįžti i viršų