NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | "Saulės studija" soliariumų tinklas

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


"Saulės studija" soliariumų tinklas


"Saulės studijos" UAB

"Saulės studijos" UAB
Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: "Saulės studijos" UAB

Siųsti užklausą

Adresas: Vėjo gatvė 167b, Kaunas
Žemėlapis
Darbo laikas: 8:00-18:00
Tel.: +37037406752
Tel.: +37069824261
El. paštas: [email protected]
Internete: www.saulesstudijos.lt

Miestas: Vilnius, Kaunas, Klaipėda ir kt.

Miestas:
Vilnius, Kaunas, Klaipėda ir kt.
Kaina nuo: : 0.00 €

"Saulės studija" soliariumų tinklas


UAB "Saulės studijos" soliariumo studijų tinklas, teikiantis kokybiškas įdegio paslaugas, Lietuvoje saugiausiu būdu. Nuolatinis rūpinimasis nepriekaištinga paslaugos kokybe, darbuotojų kvalifikacija, įrangos atnaujinimu, paslaugos vartotojų pasitenkinimu, estetika studijose užtikrina gerą paslaugos kokybę ir kainą atitinkančią paslaugos vertę.

UAB "Saulės studijos" teikia kokybiško, saugaus įdegio paslaugą tik didžiausiuose Lietuvos miestuose. Paslaugos teikiamos soliariumų studijose, kuriose yra nuo 5 iki 8 įrengimų. Atskira studija vadinasi "Saulės studija". Visos studijos turi vienodą, lengvai atpažįstamą dizainą ir yra klientams patogiose vietose, t.y., prekybos centruose, įstaigų centruose, kitose žmonių lankomose vietose, turinčiose automobilių stovėjimo aikšteles ir patogų privažiavimą, priėjimą. Paslaugos teikimui naudojama žinomų gamintojų "MEGA SUN", "ERGOLINE" įranga yra kokybiška ir saugi.

Momentinio purškiamo įdegio paslaugos procedūra teikiama:
Panevėžyje, Basanavičiaus g.2-1 B, Soliariume "Saulės studija",
Klaipėdoje, Taikos pr. 139, Soliariume "Saulės studija", (prekybos centre "BIG"),
Šiauliuose, Vilniaus g. 225

Tai profesionaliausia paslauga purškiamųjų savaiminio įdegio sistemų srityje. Šiuo įdegio būdu ir šia įranga naudojasi daugelis Holywoodo ir pramogų verslo žvaigždžių.

Kaip atliekama „SunFX“ procedūra? Profesionalus sertifikuotas salono darbuotojas/-a apipurkš jus „SunFX“ tirpalu. Tai užtruks apie 5 minutes. Iš karto po procedūros jūs atrodysite tarsi natūraliai įdegę saulėje.

Ar „SunFX“ saugus? Pasaulyje šis tirpalas pripažintas kaip vienas iš natūraliausių ir puikiausių šios klasės produktų. Dėl unikalios bronzos turinčių mineralinių druskų ir aprobuoto kosmetinio dažiklio DHA kombinacijos gaunamas greitas ir neįtikėtinas savaiminio įdegio efektas. Mūsų siūlomame produkte nėra alkoholio, aliejų, kvepalų ar galinčių jums pakenkti chemikalų bei konservantų.

Kiek ilgai išliks „SunFX“ savaiminis įdegis? Priklausomai nuo jūsų odos tipo ir pasiruošimo procedūrai, „SunFX“ įdegis gali išsilaikyti nuo 5 iki 7 dienų. Reguliariai drėkinant odą, įdegis išliks ilgiau.

Koks „SunFX“ rezultatas? Po „SunFX“ procedūros atrodysite įspūdingai ir gražiai įdegę. Praktika rodo, kad dažnai rezultatai būna geresni, nei kaitinantis saulėje ar soliariume.

Kaip man įdegti su „SunFX“? Jums tereikia susitarti dėl priėmimo salone.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų