NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos path Grožio ir soliariumo studija "Divalis" - tai Jūsų galimybė pasiri
« Grįžti atgal | Grožio ir soliariumo studija "Divalis" - tai Jūsų galimybė pasiri

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


Grožio ir soliariumo studija "Divalis" - tai Jūsų galimybė pasiri


Divalis

Divalis
Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Divalis

Siųsti užklausą

Adresas: Stoties g. 5, Šiauliai
Žemėlapis
Darbo laikas: I-V 9-20, VI 8-17, VII 10-17
Tel.: +37041399978
Tel.: +37061613346
Internete: www.divalis.net

Miestas: Šiauliai

Miestas:
Šiauliai
Kaina nuo: : 0.00 €

Grožio ir soliariumo studija "Divalis" - tai Jūsų galimybė pasiri


Grožio ir soliariumo studija "Divalis" - tai Jūsų galimybė pasirinkti nepriekaištingą grožio ir sveikatos šaltinį. Grožio specialistai pasirūpins, kad Jūs atrodytumėte elegantiški ir žavingi.

Studijoje įrengti naujausi vokiečių firmų "Ergoline" ir "Megasun" soliariumai. Vertikaliame soliariume galėsite laisvai judėti, todėl įdegsite tolygiai. Horizontoliuose soliariumuose puikiai atsipalaiduosite gulėdami, nes komforto programos leidžia atsigaivinti malonia dulksna ir pajusti aromaterapijos privalumus. Studijoje galima įsigyti "Swedish Beauty", "Caribbean Gold" įdegio kosmetikos, kuri deginantis išsaugo sveiką odą ir padeda įgyti greitą, ilgai išliekantį, ir patį gražiausią įdegio atspalvį.

Studijoje dirbantys specialistai padės Jums surasti savo stilių , parinks tinkamiausią spalvą ir toną, pailgins ir pastorins plaukus, profesionaliai nukirps, sukurs originalias progines šukuosenas. Galėsite įsigyti profesionalių "Keune", "L'oreal" plaukų priežiūros priemonių.

Visažistė Jus papuoš dekoratyviniu makiažu.

Manikiūrininkės atliks nagų modeliavimo procedūras. Ypatingai progai meistrės papuoš Jūsų nagus meniniu lakavimu.

Pedikiūrininkė atliks higieninį pedikiūrą.

Kosmetologinės procedūros su "Guinot", "Ericsow" kosmetika padės išspręsti kylančias odos priežiūros problemas. Kosmetologė nustatys odos tipą, įvertins jos būklę ir parinks kosmetikos priemonių rinkinį, skirtą naudotis namuose.

Studijoje "Bioline", "Germaine de capuccini", "Omare" kosmetika atliekamos kūno procedūros, kurios padės sukurti Jūsų kūno ir dvasios harmoniją. Masažas patobulins kūno formas, nuramins skausmus, pašalins nuovargį.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų