NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Gražaus kūno paslaptys iš Prancūzijos.

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


Gražaus kūno paslaptys iš Prancūzijos.


Kūno kosmetologijos salonas

Kūno kosmetologijos salonas
Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 18 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Kūno kosmetologijos salonas

Siųsti užklausą

Adresas: M. K. Čiurlionio g.7 / V.Kudirkos g.1, Vilnius
Žemėlapis
Darbo laikas: I-V 10:00-20:30 val. , VI 9:00-17:00 val.
Tel.: +37052333538
Tel.: +37061235025
El. paštas: [email protected]
Internete: www.kunokosmetologija.lt

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 18 metai

Gražaus kūno paslaptys iš Prancūzijos.


Kūno kosmetologijos salonas yra įsikūręs Vilniuje, Kudirkos gatvėje. Mes teikiame aukštos kokybės kūno ir veido kosmetologijos paslaugas:

- kūno formų korekcijos aparatines ir manualines procedūras;
- kūno puoselėjimo procedūras;
- masažus;
- veido procedūras;
- fotoepiliacijos paslaugas.

Kvalifikuoti specialistai, pasinaudodami naujausių technologijų įrangos bei kosmetinių priemonių pagalba, siūlo kūno linijų korekcijų galimybes. Aparatinių procedūrų įvairovė leidžia specialistui įvertinti žmogaus kūno esamą būklę, individualiai parinkti mitybos planą ir lieknėjimo bei kūno formų koregavimo programą. Kompiuterinės programos pagalba stebimi kliento pasiekiami rezultatai ir procedūrų efektyvumas - tai leidžia koreguoti procedūrų derinį programos eigoje. Individualių programų vykdymo lankstumas užtikrina greitą ir efektyvų tikslo siekimą.

Ne visiems aparatinės procedūros yra malonios. Kai kuriems žmonėms daug labiau patinka rankomis atliekamos procedūros. Rankomis atliekami masažai taip pat veiksmingai padės sulieknėti bei atsikratyti celiulito ar viršsvorio.

Ypač efektyvus yra medaus masažas. Jis labai tinka norintiems atsikratyti viršsvorio arba celiulito. Šios procedūros metu labai aktyviai stimuliuojama kraujotaka ir limfotaka, todėl pašalinami toksinai. Meduje esančios veikliosios medžiagos paverčia odą glotnia ir elastinga. Po masažo dingsta celiulito požymiai, organizmas apsaugomas nuo druskų kaupimo ir paspartėja medžiagų apykaita. Procedūros pabaigoje palepinsime Jūsų odą prabangiu Carole Franck kremu kūnui ir pasiūlysime puodelį karštos arbatos su medumi.

Lieknėjimo procedūroms labai plačiai naudojama kava ir šokoladas. Vartojami išoriškai, šie produktai turi liekninančių ir stangrinančių savybių.

Specialus modeliuojantis masažas padailina kūno formas ir padeda išskaidyti celiulito sankaupas.

Šios procedūros gali būti atliekamos atskirai arba derinamos kartu su aparatinėmis metodikomis.

Kūno odą, kaip ir veido, būtina prižiūrėti ištisus metus. Įgudusios salono specialistų rankos padės susigrąžinti vidinės harmonijos jausmą ir patirti nepakartojamų įspūdžių. Pasimėgaukite įvyniojimais į negyvosios jūros mineralinį purvą bei kompleksinėmis atpalaiduojančiomis ar lieknėjimo procedūromis.

Po tokių grožio ritualų oda tampa stangresnė, pašalinami toksinai, dingsta stresas ir įtampa.

Sėdimas darbas, nuolatinis stresas ir įtampa - visa tai veikia Jūsų organizmą.
Pradeda skaudėti nugarą, kaklą. Norint neprarasti žvalumo ir darbingumo reikia pasirūpinti savimi. Vienas iš būdų - masažai. Gydytojai rekomenduoja masažus esant nugaros, stuburo, raumenų, sąnarių, kaklo skausmams. Taip pat po operacijų ir traumų, jei kankina nemiga.

Siūlome Jums viso kūno ar atskirų dalių (nugaros, galvos, pečių ir kaklo, pėdų) masažus. Mūsų salone konsultuoja ir manualines procedūras atlieka specialistai-kineziterapeutai, kurie padės Jums išsiaiškinti koks gydymo būdas labiausiai tiktų.

Masažo metu veikiami odos ir giliau esančių audinių receptoriai, gaminasi biologiškai aktyvios medžiagos. Manualinė terapija didina organizmo atsparumą, skatina regeneracinius procesus. Be to, tokia procedūra suteikia energijos, gerina kraujo ir limfos cirkuliaciją, pagerina vidaus organų veiklą bei turi bendrą atpalaiduojantį poveikį.

Salono kosmetologės dirba su prancūziška Carole Franck kosmetika. Tai prabangios ir itin veiksmingos priemonės, natūralių eterinių aliejų ir augalų ekstraktų pagrindu. Aromaterapinės kosmetikos poveikis atgaivina, jaunina ir puoselėja odą, o namuose skirtos naudoti priemonės ir specialiai sukurtos programos padės pasiekti optimalių rezultatų.

Veido procedūros: drėkinančios, stangrinančios, valančios ir gaivinančios, jautriai, probleminei ar brandžiai odai skirtos - tikrai išsirinksite iš 15 skirtingų veido priežiūros procedūrų.

Taip pat siūlome specialų vakuuminio masažo kursą brandžiai odai. Tai inovacinė neinvazinė metodika veido raukšlių lyginimui ir odos patempimui. Masažo metu suaktyvinama kraujotaka ir limfotaka, pagerėja deguonies ir veikliųjų medžiagų tiekimas į giliuosius odos sluoksnius.

Mūsų salone dirba medicininį išsilavinimą turintys specialistai. Naujausių technologijų prancūziška įranga, itin prabangios bei veiksmingos kosmetinės priemonės Carole Franck, individualus požiūris į klientą bei aukšta specialistų kvalifikacija užtikrina aukštą paslaugų kokybę ir malonų aptarnavimą.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų