NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Vestuvinės ir Proginės šukuosenos

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


Vestuvinės ir Proginės šukuosenos


Vestuvinės ir Proginės šukuosenos

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Vestuvinės ir Proginės šukuosenos

Siųsti užklausą

Darbo laikas: darbo dienomis 10 - 21h, savaitgaliais 10 - 20. (j
Tel.: +37067182698
El. paštas: [email protected]
Internete: kirpeja.com/galerija/?album=4&

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Kaina nuo: : 0.00 €

Vestuvinės ir Proginės šukuosenos


Mano darbe atliekant proginę ar vestuvinę šukuoseną, svarbiausias uždavinys tai, kad klientės visuomet liktų patenkintos, gerai jaustųsi ir patiktų ne tik aplinkiniams, bet ir pačios sau! Todėl kaskart formuodama šukuoseną, stengiuosi suteikti kiekvienai klientei individualumo bei atsižvelgiant į kiekvienos klientės asmenybę suformuoti Jai savotiško išskirtinumo.

Esu jauna, todėl turiu daugybę šaunių idėjų, kupina ryžto, energijos ir noro Jums padėti surasti save, atsiskleisti ir suspindėti. Atliekant bet kokia procedūrą svarbiausia išsiaiškinti ko Jūs, klientės, išties norite, kas Jums patinka ir kaip Jūs įsivaizduojate save. Jeigu tokios vizijos neturite – ne bėda! Maloniai su Jumis pasitardamos, pasistengsime viską suderinti ir techniškai pritaikysime individualų sprendimą Jums.

Reikia mokėti parodyti save, atskleisti ir išryškinti pagrindinius savo gražiausius bruožus, o ypač mums, moterims, svarbiausią mums dieną! Tik tuomet Jūs, pasitikėsite savimi ir savo švytėjimu stebinsite aplinkinius. Juk tokia svarbią ir ilgai lauktą dieną turime atrodyti švytinčios ir nepriekaištingos!



Grįžti i viršų