NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Kava kvepiantis grožio salonas

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


Kava kvepiantis grožio salonas


Wash & Blow grožio salonas

Wash & Blow  grožio salonas
Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Wash & Blow grožio salonas

Siųsti užklausą

Adresas: Baltų pr. 16, Kaunas
Žemėlapis
Darbo laikas: I-V 10-20 Val., VI 10-16 val.
Tel.: +37060333404
El. paštas: [email protected]
Internete: www.facebook.com/pages/Wash-Bl

Miestas: Kaunas

Miestas:
Kaunas
Kaina nuo: : 0.00 €

Kava kvepiantis grožio salonas


Mažytė ir jauki grožio oazė su šviesiu interjeru bei klientus pasitinkančiu dėmesingu profesionaliu kolektyvu – ko dar trūksta? Žinoma, puodelio gardžiai kvepiančios itališkos kavos… Besimėgaudamos aromatingos itališkos kavos puodeliu, išsirinkite vieną iš kasdieninių sušukavimų su skambiu kavos rūšių pavadinimu! Espresso, Latte… Skirkite valandėlę savo grožiui puoselėti, pasimėgaukite, atsikvėpkite… Čia laukiama merginų, kurios užsuks ne tik pasigražinti, bet ir smagiai atšvęsti draugės gimtadienį ar mergvakarį.
Vis dėlto nereikėtų susidaryti nuomonės, kad šis salonas skirtas vien dailiosios lyties atstovėms. Taip, jos labiausiai rūpinasi savo išvaizda, bet čia mielai laukiamos ir jų antrosios pusės bei padaužos mažyliai. Juk visi turi teisę būti gražūs.
Salone atliekame ir kitas grožio procedūras: kerpame, dažome, priauginame plaukus, darome progines šukuosenas, atliekame veido ir kūno procedūras, manikiūrą, pedikiūrą, makiažą. Skubėkite registruotis ir išbandykite profesionalių meistrų paslaugas!Mus rasite laisvalaikio ir pramogų centre, Baltų pr. 16, Kaune.
Darbo laikas I-V 10-20 val., VI 10-16 val.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų