NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Vestuviniai žiedai

‹ Vestuviniai žiedai


Vestuviniai žiedai


Vestuviniai žiedai juvelyrine.lt

Vestuviniai žiedai juvelyrine.lt
Vestuviniai žiedai
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 21 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Vestuviniai žiedai juvelyrine.lt

Siųsti užklausą

Tel.: +37062098208
El. paštas: [email protected]
Internete: www.juvelyrine.lt

Miestas: Kaunas

Miestas:
Kaunas
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 21 metai

Vestuviniai žiedai


Juvelyrine.lt – tai internetinė juvelyrinių dirbinių parduotuvė, prekiaujanti gaminiais iš aukso. Siūlome įsigyti aukštos kokybės auksinių auskarų, grandinėlių, žiedų, pakabukų ir kitų gaminių. Šiuos gaminius pristatysime greitai ir saugiai (visi siuntiniai drausti).

Parduotuvėje juvelyrine.lt galite įsigyti sužadėtuvių ir vestuvinių žiedų, kuriuos gamina 13 metų patirtį turintis juvelyras. Juvelyro specializacija – būtent vestuviniai žiedai. Siūlome daugybę vestuvinių žiedų modelių iš raudono, balto ir geltono aukso. Žiedus galime gaminti su „Swarovski“ kristalais ar su deimantais. Visi deimantai yra aukštos kokybės, įsigiję papuošalą su deimantu kartu gausite ir jo kokybę įrodantį sertifikatą, kurį išduoda Lietuvos prabavimo rūmai. Vestuvinius ir sužadėtuvių žiedus juvelyras gamina specialiai JUMS, todėl jų gamyba su atsiuntimu užtrunka iki 20 darbų dienų.

Mes nuolat atnaujiname prekių asortimentą, siūlome kokybiškus gaminius už tikrai gerą kainą, taikome nuolaidas. Tikimės, kad džiaugsitės apsipirkimu el. parduotuvėje juvelyrine.lt.



Grįžti i viršų