NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Dangaus žibintai

‹ Vestuvių atributika


Dangaus žibintai


Dangaus ir vandens žibintai

Dangaus ir vandens žibintai
Vestuvių atributika
Kaina nuo: 1.00 €
Patirtis: 16 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Dangaus ir vandens žibintai

Siųsti užklausą

Tel.: +37067335120
El. paštas: [email protected]
Internete: www.jonvabalis.lt

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Kaina nuo: : 1.00 €
Patirtis: 16 metai

Dangaus žibintai


Dangaus žibintai - tai maži vienkartiniai karšto oro balionai. Jų galite įsigyti "Jonvabalio" krautuvėlėje adresu www.Jonvabalis.com.

Dangaus žibinto viduje deganti ugnis apšviečia žibinto kupolą ir kartu šildydama jo viduje orą kelia šį žibintą į dangų.

Ypač įspūdingai atrodo masinis žibintų paleidimas vienu metu. Pasiskaičiuokite, kad 2-3 svečiams tektų po vieną žibintą. Sutemus išveskite visus į lauką ir tegu kiekviena grupelė paleidžia po savo dangaus žibintą. Tai bus ne tik nepakartojamas fejerverkas, tylus, iškilmingas, pilnas simbolinės rimties; - bet kartu ir puiki svečių susibendravimo priemonė, "pralaužianti ledus" tarp mažai pažįstamų ar nejaukiai besijaučiančių. Svečiai jums padės sukurti fejerverką ir kartu turės temą pokalbiams ir įspūdžių dalijimuisi visą likusį vakarą. Ir dar po vestuvių ilgai prisimins tokią jūsų šventės kulminaciją.

Taip pat kita smagi tradicija kilusi iš Rytų šalių - žibintai į nakties dangų paleidžiami kartu su palinkėjimais jaunųjų porai. Palinkėjimus markeriu galite užrašyti tiesiai ant žibinto kupolo arba priklijuoti kartu su Post-it lipniu lapeliu. Tikima, kad taip į dangų nuskraidinti jūsų palinkėjimai tikrai išsipildys.

Dangaus žibintai pagaminti iš plono ryžių popieriaus. jie vienkartiniai, baigę degti ir nukritę ant žemės greitai gamtoje suyra, nes pagaminti iš natūralių medžiagų.

Dangaus žibintas realiai dega 8-12 minučių (nors reklamoje minimos 15-20min, kas yra truputį pagrąžinta).
Mūsų parduodami žibintai yra geros kokybės, populiariausio dydžio (kupolo formos išmatavimai 100X60X40cm ir cilindro formos 100X40cm, bei cilindro formos "tailandietiško" tipo 50cmX70 cm.

Turime įvairių formų ir spalvų žibintų. Teiraukitės. Mielai atsakome į visus klausimus, konsultuojame, deramės, palankiomis sąlygomis ir greitai pristatome į bet kurį Lietuvos miestą, o Vilniuje - tiesiai į namus ar darbovietę tą pačią dieną.

Standartinė kaina 1,5 eur/vnt. Bet kuo didesnės vestuvės - tuo geresnė kaina (pvz. 20 vnt. - 25 eur, 50 vnt. - 50 eur)

Galite užsakyti telefonu, elektroniniu paštu ar pirkti tiesiai per interneto parduotuvę. Prekes pristatysime kaip galima greičiau: Vilniuje greičiausiai tą pačią dieną, kitur Lietuvoje - kitą dieną kurjeriu, arba ekonomiškai per 1-3 darbo dienas paštu.



Grįžti i viršų