NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvių filmavimas path Kokybiškas vaizdo projektų įgyvendinimas.
« Grįžti atgal | Kokybiškas vaizdo projektų įgyvendinimas.

‹ Vestuvių filmavimas


Kokybiškas vaizdo projektų įgyvendinimas.


Studio Royale

Studio Royale
Vestuvių filmavimas
Kaina nuo: 350.00 €
Patirtis: 13 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Studio Royale

Siųsti užklausą

Darbo laikas: 00.00-24.00
Tel.: +37063095040
El. paštas: [email protected]
Internete: www.studioroyale.lt

Miestas: Klaipėda

Miestas:
Klaipėda
Kaina nuo: : 350.00 €
Patirtis: 13 metai

Kokybiškas vaizdo projektų įgyvendinimas.


Operatorius ir montažas: Tomas Aminovas
Agentūra: Studio Royale
Vieta: Klaipėda; Dirbame visoje šalyje ir užsienyje.

Nors Lietuvoje gausu operatorių, dažnas be pagrindo teigia, kad yra profesionalas, kuria kokybiškus, nerealius filmus, tačiau dažnai darbai rodo, jog taip akivaizdu nėra. Siūlome neapsigauti ir į dar vieną pabrėžtiną privalumą - "filmavimas" HD kokybe. Šiais laikais daugelis mobiliųjų telefonų palaiko HD rezoliuciją, kuri savaime nereiškia kokybės. Kokybiška, brangi įranga ir gebėjimas profesionaliai ja naudotis leidžia pasiekti gerų rezultatų.

Visada potencialių klientų prašome pirmiausiai peržiūrėti bent kelis PILNUS filmus (ne youtube klipus) prieš rezervuojant datą. Ir tai daryti, tik tuo atveju, jei mūsų darbai nekelia abejonių. Taip pat svarbus kontaktas, visgi operatorius, kaip ir fotografas, svarbiausią jūsų gyvenimo dieną bus arčiausiai jūsų didžiąją dalį šventės. Tad bendraujant turite jaustis laisvai ir pasitikėti šiuo žmogumi.

Nuo 2011 filmuoju naktinius klubus, koncertus, pasirodymus, didžiausią Lietuvoje festivalį "Karklė", teikiu vaizdo reklamos paslaugas verslui ir pramonei. Iš šių darbų įgijau patirtį, dinamiką, savitą supratimą apie vaizdą, judesį ir momentą.

2012 turėjau dvi vestuves, 2013 - 17 (viso per 2013 metus įgyvendinta per 140 vaizdo projektų). Visi filmai sėkmingai įgyvendinti, visi be išimties klientai patenkinti darbų kokybe (net turint omenyje, kad dėl neplanuotai didelio sezono teko laukti iki 4 mėnesių). 2014, 2015 ir 2016 vidutiniškai turime 18 vestuvių (bei kitus darbus, taip pat dirbame su televizija). Mumis pasitiki tiek fotografai, tiek didelės vestuvių planavimo įmonės.

Tikime, kad su kiekvienu darbu statome savo ateitį, o tai skatina kiekvieną darbą atlikti nepriekaištingai. Mūsų klientų satisfakcija atliktu darbu yra 100%

Jei kils klausimų ar norėsite pabendrauti, maloniai laksiu jūsų žinutės.


Video

Gintarė & Artūras - 2016 07 15 - wedding trailer
Sandra & Nerijus - 2015 08 22 - wedding trailer
Agne & Lukas   2016 08 13 - wedding trailer
Nora & Donatas -  2016 07 09 - wedding movie
ADCentras.eu @ 5th anniversary

Grįžti i viršų