NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvių ir renginių vedėjai path "Trys Karaliai" renginių vedėjas Laurynas Šimkus
« Grįžti atgal | "Trys Karaliai" renginių vedėjas Laurynas Šimkus

‹ Vestuvių ir renginių vedėjai


"Trys Karaliai" renginių vedėjas Laurynas Šimkus


Laurynas Šimkus

Laurynas Šimkus
Vestuvių ir renginių vedėjai
Nuotraukų: 15
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 11 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Laurynas Šimkus

Siųsti užklausą

Adresas: Naujojo Sodo g. 1-232
Žemėlapis
Tel.: +37061222289
El. paštas: [email protected]

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Nuotraukų: 15
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 11 metai

"Trys Karaliai" renginių vedėjas Laurynas Šimkus


Jau nuo mokyklos laikų stengiausi vesti įvairius renginius norėdamas suprasti ar tai man tikrai patinka – šiandien suprantu, kad tai mano gyvenimas.
Vestuves, jubiliejus, krikštynas, kalėdinius, naujametinius vakarus vedu jau daugiau nei 3 metus. Kiekvieną kartą mane motyvuoja tas jausmas, kada užlipęs ant scenos tampu lyg žuvis vandenyje, galiu bendrauti su kiekvienu žmogumi kaip su geriausiu draugu, galiu improvizuoti, būti linksmas, šmaikštus, o kita minutę galiu iškilmingai, solidžiai vesti renginį.

Nuostabus jausmas renginio metu matyti laimingą, linksmą, atsipalaidavusią publiką, tai man lyg varikliukas kurį vis dažniau norisi užkurti. Taigi esu, bet kada pasiruošęs Jūsų šventę paversti pačią geriausią, nuostabiausią, ilgai nepamirštamą. Ir kaip visada sakau: ,,Ne viso gero, o iki kito pasimatymo!“
Atsiliepimai
Evelina Scefanavičiūtė
Norime padėkoti Laurynui Šimkui ir jo komandai, kurių dėka mūsų vestuvių šventė buvo be galo smagi. Laurynas pasirūpino, kad po vestuvių ceremonijos bažnyčioje galėtume atsipalaiduoti, džiaugtis savo švente ir niekuo nesirūpinti. Išvykoje į gamtą su Laurynu ir jo kompanija linksmai praleidome laiką ne tik mes, bet ir didelė draugų kompanija. Šventėje linksminomės, šokome pagal puikiai DJ parinktą muziką, žaidėme smagius žaidimus, kol netikėtai atėjo rytas ir teko baigti šventę švęst:) Labai džiaugiamės gražiausiai savo gyvenimo šventei pasirinkę Lauryną, kuris iškalbus, charizmatiškas, moka bendrauti ir šmaikštauti su įvairaus amžiaus svečiais, ir tikrai rekomenduojame Lauryną Šimkų visiems, kurie svarsto ką rinktis šventės vedėju - tikrai neapsiriksite, nes Laurynas su komanda profesionaliai ir nuoširdžiai atliks savo darbą.
Ačiū Laurynui ir jo komandai, kad pasirūpina ne tik švenčiančiais Klaipėdoje, bet nepagailėjo jėgų ir laiko kelionei į mūsų šventę Vilniuje :) Sėkmės jums!
Evelina ir Mindaugas

Karolis Vaičiulis
Nors praėjo jau trys savaitės po mūsų nuostabios šventės ir jau grįžome po medaus mėnesio į darbus, tačiau vis dar gyvename šiltomis emocijomis ir prisiminimais apie tą nepakartojamą dieną. Labai norime padėkoti Laurynui Šimkui, kad su komanda sustygavo mūsų dieną nuo bažnyčios iki pat paryčių taip, kaip kad šimtą kartų būtų surepetuota ir kad pravedė vakarą taip, kad svečiai iki šiandien dar kalba apie šventę. Dar kartą Ačiū labai jūsų komandai, jūs padarėte labai didelį darbą, ačiū už nuoširdumą ir paprastumą!
Linkėjimai nuo jaunavedžių Lauros ir Karolio ;)

Agnė Grigalavičienė
Norime padėkoti Laurynui Šimkui ir jo komandai už puikiai pravestas vestuves 2015 05 23. Smagūs žaidimai, puiki atmosfera ir gera nuotaika vestuvių metu, leidžia teikti, kad Jūs tikri savo srities profesionalai! Dar kartą ačiū :) Jūs tikri savo srities profesionalai! Dar kartą ačiū :)

Karolina Maraulienė
DIDELIS Ačiū Laurynui Šimkui ir jo komandai. Visada linksmi ir pasitempę, tinkamai parinkta muzika, žaidimai, atrakcijos. Viskas buvo labai organizuota. Manau Jus pasirinkę žmonės tikrai neapsiriks, nes viskas buvo tiesiog SUPER, ir jūs pranokot net visus mūsų lūkesčius. Jūs tikrai fantastiški, manau kad visa Trijų karalių komanda yra patys Geriausi!!!Didelis didelis Ačiū Jums, nes viskas buvo tobula!!!
Jaunavedžiai Karolina Ir Lorenas

Gintautas Zajarskas
Labai didelis ačiū Laurynui Šimkui ir jo komandai už nuostabiai pravestas vestuves 2015 05 30. Šis vedėjas tikras savo darbo profesionalas, visi svečiai buvo tiesiog sužavėti jo energija, linksmumu, puikiais, linksmais, intriguojančiais, azartiškais žaidimais. Per visą vakara neteko nuobodžiauti nei minutės, nekankino jaunųjų :) Ir mūsų nuostabią šventę padarė dar puikesne. Taigi jei ieškot puikaus vedėjo savo šventei jį rekomenduočiau 100 % Ačiū

Rūta Bu
Didžiulis AČIŪ Laurynas Šimkus ir komandai už 2015-05-16 vestuvių šventę, buvo AMAZING!!!! Profesionalu, linksma, su geru energijos užtaisu. Mūsų lūkesčiai pateisinti 200 proc. Linkime Jums sėkmės bei linksmų ir nepretenzingų jaunųjų ;)

Gintaras Jankunas
Sveiki, norėtume padėkoti Laurynui Šimkui už smagiai pravestą vestuvių šventę! Mes ir mūsų svečiai likom labai patenkinti. Visiems labai patiko subtilus humoras, smagūs žaidimai, energija ir gera nuotaika. Taip pat labai didelis ačiū ir jo kolegai didžėjui už puikią muziką. Laurynai, siunčiam tau dideli AČIŪ!!!

Da Ma
Pats didžiausias AČIŪ Laurynui Šimkui ir jo asistentui už profesionalų darbą, sukurtą ypatingai gerą nuotaiką, originalius žaidimus bei iki smulkmenų suderintą visos dienos programą. 100% rekomendacijos ne tik iš mūsų, jaunavedžių, bet ir iš visų svečių.
P.S. su Jūsų pagalba, nuotaika ir profesionalumu, kaip svečiai sako, tai buvo metų įvykis :)
Linkime ir toliau būti tokiem originaliem, kūribingiem ir iki kitų švenčių ;)
Dalia ir Mantas

Nuoroda
www.tryskaraliai.lt


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Video

Renginių vedėjas Laurynas

Nuotraukos

Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai
Vestuvių ir renginių vedėjai

Grįžti i viršų