NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvių muzikantai path Profesionalus renginių vedėjas, linksma vakaro programa, netradic
« Grįžti atgal | Profesionalus renginių vedėjas, linksma vakaro programa, netradic

‹ Vestuvių muzikantai


Profesionalus renginių vedėjas, linksma vakaro programa, netradic


AG SCENOS SPEKTRAS

Vestuvių muzikantai
Kaina nuo: 115.85 €
Patirtis: 19 metai

Kontaktai

Pavadinimas: AG SCENOS SPEKTRAS

Siųsti užklausą

Darbo laikas: 8 - 18
Tel.: +37069999946
Skype: bntaudrius
El. paštas: [email protected]
Internete: www.agss.lt

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Kaina nuo: : 115.85 €
Patirtis: 19 metai

Profesionalus renginių vedėjas, linksma vakaro programa, netradic


Dj’us įvairiuose renginiuose : įmoniu Kalėdiniai vakarėliai, vasaros išvykos į gamtą, parduotuvių atidarymai, naujų kolekcijų ir prekių pristatymai, įmoniu jubiliejai, karaoke programos, vestuvės. Įgyvendinsime visus užsakovo norus. Galime išanksto suderinti grojaraštį, pagal scenarijų pritaikyti muzika. Fonotekos turime bet kokio amžiaus publikai. Profesionalus DJ’ai gali groti tiek Jūsų, tiek ir savo muzika.

Vedėjas ir Didžėjus
Profesionalus renginių vedėjas, linksma vakaro programa, netradiciniai žaidimai ir nepakartojamas svečių užėmimas. Būtent to Jums reikia, kad mūsų surengta renginį Jus prisimintumėte ilgam. Linksmas DJ'us su didžiule patirtimi šokdins Jūsų svečius visą vakarą. Mūsų profesionalumu neverta abejoti - esame surengę daugybę įvairiausių renginių (gimtadienių, jubiliejų, vestuvių, vakarėlių).Turime savo profesionalią įrangą, karaokes irangą, kad Jūsų vakaras būtų nepakartojamai linksmas. Klientams galime pasiūlyti ir daug naujovių bei nestandartinių sprendimų - interaktyvias pramogas.



Grįžti i viršų