NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Vestuvių muzikantai SUNLIGHT

‹ Vestuvių muzikantai


Vestuvių muzikantai SUNLIGHT


SUNLIGHT muzikinė grupė

SUNLIGHT muzikinė grupė
Vestuvių muzikantai
Kaina nuo: 800.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: SUNLIGHT muzikinė grupė

Siųsti užklausą

Tel.: +37064885075
El. paštas: [email protected]

Miestas: Vilnius, bet grojame visoje Lietuvoje

Miestas:
Vilnius, bet grojame visoje Lietuvoje
Kaina nuo: : 800.00 €

Vestuvių muzikantai SUNLIGHT


Šviesus, užburiantis, nenuspėjamas – tai trys pirmieji žodžiai šaunantys į galvą išgirdus grojant keturių profesionalių muzikantų kolektyvą SUNLIGHT. Visai, kaip pavasarinės saulės šviesa jie privers jūsų širdis plakti greičiau, šokti ir dainuoti jau visiems gerai žinomus pasaulinių atlikėjų hitus, kurie skambės mažų mažiausiai neįprastai. Per pastaruosius 20 metų topų lentelėse girdėti kūriniai atgims pagardinti jazz, blues, rock stilių skambesiu ir jūsų vakarėlyje, vestuvėse ar koncerte padės sukurti išskirtinę atmosferą.

SUNLIGHT sudėtis:
Eva – muzikinę karjerą pradėjusi, kaip pritariančioji vokalistė, atlikėja išgarsėjo su daina “Viso gero” ir išleido tris solinius albumus - “Darau ką noriu”, “Įsimylėjus tave” ir “Jausmai”. Eva yra įrašiusi savo dainas su tokiais žinomais Lietuvos atlikėjais kaip Č. Gabalis, R. Cicinas, D. Staponkus ir kt. Įvairių muzikos ir televizijos projektų dalyvė, ugningu temperamentu ir itin stipriu vokalu pasižyminti dainininkė dainuoja ne tik savo, bet ir populiariausias pasaulinio lygio atlikėjų dainas.

Artūras Chalikovas – gitaros virtuozas ir kompozitorius, populiarinantis fusion ir kitus muzikos stilius. Jo muzikavimas tai ne tik technika, bet ir emocijos, tikra romantikos išraiška. A. Chalikovo išskirtinumas – instrumentu ir garsu išdainuojamos melodijos, pasižyminčios sudėtingais sprendimais ir unikaliu skambesiu. A. Chalikovas yra gitaros mokyklos „Glorija“ įkūrėjas ir pedagogas, išbandęs savo jėgas su daugeliu žymių muzikantų. Šiuo metų vadovauja dviem kolektyvams: „Vilnius Guitar Trio“ ir kvintetui “Jazz Brothers”. Šį puikų gitaristą galima nuolat sutikti įvairiose meno scenose. Artūras puikus improvizacijos meistras, nuolat ieškantis ypatingų dermių ir naujų išraiškos priemonių savo kūryboje.

Jevgenij Zubkėvič - muzikinę būgnininko karjerą pradėjo būdamas keturiolikos. Grojo grupėse „Plentas“, „Nerija“, „Crazy Crow“, buvo grupės „Tax free“ įkūrėjas. Dalyvavo įvairiuose festivaliuose Lietuvoje, Vitebske, Kryvoj Rog, Maskvoje, Kazaneje, Jaroslavlyje, Švedijoje, Danijoje, Vokietijoje. Su įvairiais muzikiniais projektais koncertavo Norvegijoje, Lenkijoje, Latvijoje ir Estijoje. Kaip akompanuojantis muzikantas bendradarbiavo su E. Sipavičiumi, Neda, Arina, G. Paškevičiumi bei kitais. Lietuvoje koncertuoja su grupėmis „East & West“, „Latino kabareto“, „The Road Band“, dalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose.

Andžėj Zujėvič - nuo vaikystės groja gitara, o muzika tapo jo gyvenimo būdu. Gitaristas įkvėpimo semiasi iš tokių muzikų kaip P. Metheny, J. McLaughlin, T. Emmanuel, A. Rogers, E. Clapton, S. Henderson ir kt. A. Zujėvič - konkurso "Gitaristų šėlsmas" 2004 m. ir 2008 m. nugalėtojas, 2013 m pelnė garbingą antrąją vietą Rock/ Blues kategorijoje. 2007 m. Eurovizijos dalyvis. Dalyvavo ir tebedalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose. Nuo 2009 m. subūrė šiuos projektus: "Solo gitara", "Gitaristų dvikova", "Latina &Jazz". Nuo 2010 m. grupės "Rock'n'Roll Orchestra" narys, projekto "Funky Works" narys, nuo 2015 m. "Vilnius Guitar Trio" projekto narys ir kt.



Grįžti i viršų