NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvių muzikantai path Švogeriai LT - Muzika tavo šventei
« Grįžti atgal | Švogeriai LT - Muzika tavo šventei

‹ Vestuvių muzikantai


Švogeriai LT - Muzika tavo šventei


Švogeriai LT

Švogeriai LT
Vestuvių muzikantai
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Švogeriai LT

Siųsti užklausą

Tel.: +37067064649
Tel.: +37068447100
El. paštas: [email protected]

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Kaina nuo: : 0.00 €

Švogeriai LT - Muzika tavo šventei


Susibūrėme prieš 9 metus Molėtuose. Anksčiau buvome pavieniai renginių vedėjai – atlikėjai, dabar drauge stengiamės, kad Jūsų šventės įgautų kuo daugiau spalvų ir įspūdžių, atliekame daugiausiai lietuviškos estrados ir lietuviškos populiariosios muzikos kūrinius pagal instrumentinę muziką (pagal minusinius failus).

Mes esame jauni, energingi, entuziastingi ir kitokie muzikantai nei, kad yra nusistovėję jau pas mus Lietuvėlėje. Mes paruošiame vakaro scenarijų ir suderiname jį su užsakovu. Prieš kiekvieną vakarėlį stengiamės kuo daugiau pabendrauti su šventės kaltininkais ar užsakovais, siekdami kuo geriau atlikti savo darbą pagal jų pageidavimus.

Žaidimai, dainos, pilnas vakaro vedimas su gera programa, diskoteka su profesionaliais šviesos muzikos ir dūmų efektais, naudojame profesionalią audio aparatūrą. Yra galimybė klausytis ir šokti pagal senųjų vynilinių plokštelių garsus ir senus šlagerius.

Galima užsisakyti tik muziką su šviesų efektais kelioms valandoms, mūsų draugai siūlo Jums vakarėlio metu pravesti sportinių ar lotynų amerikos šokių pamokėles, kad šventėje atsirastų neįprastų judesių ir šokio nuotaikos. Taipogi turime draugų fotografų, kurių paslaugomis Jūs galite pasinaudoti kelių valandų fotosesijai prieš šventę ar užsisakyti fotografo paslaugas visai šventei.

Tiesiog kitokia grupė iš Molėtų ŠVOGERIAI LT – Muzika tavo šventei!



Grįžti i viršų