NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Viešbučiai path *** žvaigždučių "Gabriella" viešbutis
« Grįžti atgal | *** žvaigždučių "Gabriella" viešbutis

‹ Viešbučiai


*** žvaigždučių "Gabriella" viešbutis


Gabriella

Gabriella
Viešbučiai
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: 43.44 €
Patirtis: 19 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Gabriella

Siųsti užklausą

Adresas: Jaunystės g. 21, Visaginas
Žemėlapis
Darbo laikas: 0.00-24.00
Tel.: +37038670171
Fax.: +37038670151
El. paštas: [email protected]
Internete: www.gabriella.lt

Miestas: Visaginas

Miestas:
Visaginas
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: : 43.44 €
Patirtis: 19 metai

*** žvaigždučių "Gabriella" viešbutis


Tai šiuolaikinis, modernus, trijų žvaigždučių, 17 kambarių (4 vienviečiai, 10 dviviečių ir 3 liuksai) viešbutis tiek verslo klientui, tiek poilsio turistui. Šis viešbutis yra vienas prabangiausių Utenos apskrityje bei moderniausias Visagino mieste. Patogiuose kambariuose galima spręsti verslo reikalus, užimti savo svečius ar tiesiog atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Kambarių kainos nuo 150 Lt iki 390 Lt.

Visų kambarių įrengimas ir dizainas atitinka europietiškus standartus.
Skoningai įrengtuose kambariuose yra atskiros lovos arba dvigulė lova, televizorius su kabeline televizijos sistema, dušo kabina ar vonia, bevielis ir miesto internetas, telefonas, mini baras, individualiai reguliuojama šildymo sistema, plaukų džiovintuvas (visi privalumai priklauso nuo kambario tipo).
Viešbučio "Gabriella" personalas visuomet pasirengęs Jums padėti. Puikiai savo darbą išmanantys administratoriai ne tik pasitiks, išlydės Jus su šypsena, bet ir paruoš puodelį arbatos ar kavos, užsakys pietus ar vakarienę į numerį, nemokamai iškvies taksi ir suteiks išsamią informaciją apie Visagino miestą.

Jūsų saugumui viešbutis stebimas vaizdo kameromis. Prie viešbučio yra saugoma mašinų aikštelė, kurioje Jūs galite saugiai palikti savo transporto priemonę. Jūsų vertingų daiktų ir brangenybių saugumui galime pasiūlyti seifą.Viešbutyje suteikiamas platus pusryčių asortimentas. Pusryčiauti kviečiame nuo 7.00 iki 10.00 val.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Viešbučiai
Viešbučiai
Viešbučiai
Viešbučiai
Viešbučiai
Viešbučiai

Grįžti i viršų