NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Viskas vestuvėms vienoje vietoje path Poilsio namai „Ąžuolynas“ geriausiai tinka vestuvių pobuviui.
« Grįžti atgal | Poilsio namai „Ąžuolynas“ geriausiai tinka vestuvių pobuviui.

‹ Viskas vestuvėms vienoje vietoje


Poilsio namai „Ąžuolynas“ geriausiai tinka vestuvių pobuviui.


Poilsio namai Ąžuolynas

Viskas vestuvėms vienoje vietoje
Kaina nuo: 26.07 €
Patirtis: 30 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Poilsio namai Ąžuolynas

Siųsti užklausą

Adresas: L. Rėzos g. 54, Neringa, Juodkrantė, LT-93101, Lietuva.
Žemėlapis
Darbo laikas: 24 val. per parą, ištisus metus.
Tel.: +37064303939
Fax.: +37068721197
El. paštas: [email protected]
Internete: www.hotelazuolynas.lt

Miestas: Neringa

Miestas:
Neringa
Kaina nuo: : 26.07 €
Patirtis: 30 metai

Poilsio namai „Ąžuolynas“ geriausiai tinka vestuvių pobuviui.


Poilsio namai „Ąžuolynas“ įsikūrę Juodkrantėje, antroje pagal dydį Kuršių nerijos gyvenvietėje, kuri kaip poilsiui tinkama vieta garsėja nuo 1840 m.
Apsuptas šimtametės girios apaugusių kopų, „Ąžuolynas“ yra nuošalioje ir ramioje vietoje. Priešais moderius ir šiuolaikinius „Ąžuolyno“ pastatus atsiveria Kuršių marių platybė. Nuo poilsio namų iki Baltijos jūros veda 1600 metrų ilgio sveikatingumo ir pėsčiųjų takas.
„Ąžuolynas“ yra 30 km nuo Nidos ir tik 20 km nuo Klaipėdos, iš kurios iki tarptautinio Palangos oro uosto – 30 km, iki tarptautinės perkėlos – 10 km.
Poilsio namuose veikia sauna, turkiška pirtis, „jacuzzi“, vidaus ir lauko baseinai, golfo aikštynas. „Ąžuolyno“ restorane ir kavinėje – gausus asortimentas europietiškos virtuvės patiekalų. Savą meniu siūlo alaus baras. Kiekvienas gali užsisakyti banketų ir pokylių sales.
Ypatingo jaukumo „Ąžuolynui“ teikia vidinis kiemas su atvirais baseinais, vieninteliais Baltijos pajūryje vandens atrakcionais bei kopų šlaite įrengta Juodkrantės vasaros koncertų sale, kurioje vyksta įvairūs koncertais ir festivaliai. „Ąžuolynas“ – tinkamiausia poilsio vieta pavieniams turistams, šeimoms ir grupėms. 250 vietų poilsio namuose yra įvairių tipų kambarių, kurių interjerą kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonį.
Poilsio namuose įrengta 100 vietų konferencijų salė, iš kurios – tiesus išėjimas į lauko terasą, atveriančią vaizdą į Kuršių marias. Svečių patogumui automobilių stovėjimo aikštelė. Nuolatiniams svečiams taikomos nuolaidos.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų