NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Daili šypsena per vestuves: kaip ją paruošti?

Daili šypsena per vestuves: kaip ją paruošti?

Vestuvės – ypatingas ir itin svarbus gyvenimo įvykis, kurio metu norisi atrodyti nepriekaištingai. Įamžintos vestuvių dienos akimirkos išliks visam gyvenimui, o ir šventės svečiai bei artimieji prisimins šią šventę dar ilgai. Tad svarbu pasirūpinti ne tik fotografais, dekoracijomis, patiekalais, gėrimais, pobūvių vieta, bet ir gera nuotaika. Šventinę dieną jauniesiems svarbu jaustis gerai – didelė įvaizdžio ir geros savijautos dalis yra balta, sveika šypsena. Ši suteikia didesnį pasitikėjimą savimi, o tai itin svarbu, norint atsipalaiduoti šventės metu. Šiame straipsnyje aptarsime, ką svarbu atlikti, norint turėti dailią šypseną vestuvių dieną.

Dantų būklės vertinimas ir reikalingas gydymas

Pirmiausia, užsiregistruokite dantų būklės patikrai. Ypač, jei jaučiate bent menkiausią maudimą žandikaulio srityje. Kartais kasdieniame gyvenime netrukdančius pojūčius ignoruojame, o procedūras atidedame vėlesniam laikui. Tačiau svarbu įvertinti rizikas – juk svarbią dieną nesinorės netikėtumų. Dažnai prieš vestuves jaunieji skuba registruotis estetinėms procedūroms – pavyzdžiui, dantų balinimui.

Vis dėlto, svarbu įvertinti tai, kad jei bus reikalingas gydymas, prireiks kur kas daugiau laiko ir vizitai gali nusikelti tolyn. Arbam, priešingai, planuotas procedūras specialistai pasiūlys anksčiau. Pavyzdžiui, jeigu reikės keisti pastebimas dantų plombas, balinimą reikės atlikti prieš gydymą. Tuomet, praėjus kelioms savaitėms po balinimo, kai spalva nusistovės, gydytojai galės pritaikyti atitinkamos spalvos plombas.

Beje, labai patogu iškart dairytis odontologijos klinikos, kurioje teikiamos įvairios odontologijos paslaugos – taip patogiai, vienoje vietoje specialistai pasirūpins jūsų sveika ir balta šypsena nuo A iki Ž.

Burnos higiena

Patariama bent 1–2 mėnesius prieš vestuves užsiregistruoti profesionaliai burnos higienai. Žinoma, atlikus profesionalią procedūrą, svarbu ir toliau rūpintis burnos ertme namų sąlygomis. Po burnos higienos iš karto pasikeiskite dantų šepetėlį, naudokite tarpdančių siūlą bei liežuvio grandiklį. Be to, burnos higiena yra privaloma prieš kitas procedūras, pavyzdžiui, dantų balinimą. Jeigu planuojate atlikti ne tik higieną, bet ir reikalingą gydymą ar estetines procedūras, burnos higienai užsiregistruokite anksčiau. Dėl procedūrų laiko verta pasikonsultuoti su profesionalais likus maždaug pusmečiui iki šventės dienos.

Dantų balinimas

Galiausiai, atlikus profesionalią burnos higieną ir, jeigu reikia, rimtesnes odontologines procedūras, galima atlikti ir dantų balinimą. Balinti dantis galima odontologijos klinikoje arba namuose. Abu balinimo būdai yra efektyvus, tačiau jų trukmė skiriasi.

Balinimas namuose reikalauja daugiau laiko bei kantrybės, o profesionaliai atlikta balinimo procedūra odontologo kabinete leis džiaugtis baltesne šypsena vos po vieno vizito. Įvertinkite, kiek laiko galite skirti ir kuris būdas priimtinesnis jums. Beje, pasigaminę balinimo kapas, ateityje galėsite nusipirkti balinimo gelio ir atlikti procedūra pakartotinai tiesiog namuose.

Akivaizdu, sveika ir estetiškai nepriekaištinga šypsena gali suteikti didesnį pasitikėjimą savimi – dar plačiau šypsotis fotografams, svečiams, mylimam žmogui ir sau. Svarbiausia nedelsti ir laiku kreiptis į specialistus, kurie įvertins situaciją ir padės suplanuoti bei profesionaliai atliks visas reikalingas procedūras.

Autorius: Ozoklinika.com

Grįžti atgal

Grįžti i viršų