NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Laukia mergvakaris? Veiklos, dekoracijos ir vakarėlio atributika

Laukia mergvakaris? Veiklos, dekoracijos ir vakarėlio atributika

Vestuvės – vienas įsimintiniausių gyvenimo įvykių kiekvienai moteriai. Tad norisi, kad ir laikas iki šios šventės joms būtų kuo malonesnis ir keltų kuo mažiau streso. Visi puikiai žinome, kad vestuvės nėra vien tik ceremonija bažnyčioje ir vakarėlis. Neatsiejama to dalis – mergvakaris. Naudingais patarimais, kaip jam pasiruošti, kaip surengti įsimintiną šventę, dalinamės šiame straipsnyje.

Ką veikti mergvakario metu?

Norint sukurti kuo įspūdingesnį ir įsimintinesnį mergvakarį, svarbu ne tik išsirinkti tam tinkamą vietą, bet ir sugalvoti įdomių bei įtraukiančių veiklų. Patartina, kad jos būtų kuo linksmesnės ir malonesnės. Žinoma, nuo pasirinktų veiklų priklausys ir šventės vieta, dekoracijos bei atributika.

Pavyzdžiui, puiki idėja mergvakariui gali būti įvairios aktyvios veiklos. Galbūt norėtumėte išbandyti nuotykių parką ir laipioti medžių viršūnėmis, apsilankyti šokių pamokoje arba pajodinėti žirgais? Vis dėlto, jei nei pati jaunoji, nei kitos mergvakario dalyvės nėra tokių veiklų mėgėjos, išbandykite kažką ramesnio. Pavyzdžiui, tai gali būti išvyka į SPA arba jaukus pasisėdėjimas restorane. Jei norisi kažko ramaus bet įsimintino, pagalvokite apie mokymus – pavyzdžiui, makiažo ar masažo pamoką, kvėpavimo pratimų užsiėmimą ir pan.

Kaip papuošti šventės vietą?

Dažniausiai kai kalbama apie dekoracijas, omenyje turima antroji dienos dalis. Kartais – pusryčiai gamtoje. Daugelis mergvakarių šiandien organizuojami taip, kad pirmojoje dienos dalyje išbandomos įvairios veiklos, o antrojoje – sugrįžtama į pirtį, sodybą, nuomojamą būstą. Įsigyti tokį dekoracijų kiekį, kuris išties sukurtu ypatingą atmosferą gali būti brangu, tačiau dekoratorių paslaugos dažnu atveju taip pat atsiduria prie nebūtinųjų išlaidų. Todėl išties verta pagalvoti apie dekoro detalių nuomą. Jaukiai atmosferai sukurti pakaks lempučių girliandos, lauko gėlių skirtingose vazose, stilingai papuošto ir paserviruoto stalo, momentinio fotoaparato.

Ar reikia papildomos dovanos nuotakai ir kaip atrodo moderni mergvakario atributika?

Norisi, kad mergvakaris liktų ne tik prisiminimuose? Tuomet apsvarstykite galimybę įteikti nedideles dovanėles tiek jaunajai, tiek kitoms mergvakario dalyvėms. Viena iš idėjų galėtų būti mergvakario atributika, kuriai sukurti puikiai tinka kokybiška spauda ant marškinėlių. Tokiu būdu ne tik nereikės galvoti apie vakarėlio aprangos kodą, bet kartu tai bus puiki dovana visoms merginoms. Ant marškinėlių tikrai nebūtina spausdinti tipinių ir jau kiek pabodusių frazių, galite palikti jums svarbią mintį, šūkį, citatą ir pan.

Be abejonės, dovanų idėjų gali būti pačių įvairiausių: nuo mažų suasmenintų smulkmenėlių, tokių kaip veidrodėlis su pirmąją vardo raide iki smagių, juoką keliančių asmeniškų dovanų su komiškais užrašais. Tačiau renkantis dovanas, lygiai taip pat kaip ir vakarėlio veiklas, svarbu atsižvelgti į tai, kas patiktų daugiau mažiau visoms mergvakario dalyvėms. Jeigu biudžetas didesnis ir norite išrinkti nuotakai kažką ypatingo, verta pagalvoti apie kokybiškus naktinukus ar chalatą, papuošalą, kuris primins šią progą.

Akivaizdu, kad siekiant sukurti įsimintiną mergvakario vakarėlį, reikia skirti laiko ir pastangų. Pasistenkite į tai pažvelgti kaip į galimybę smagiai praleisti dieną su savo draugėmis. Visai nebūtina vaikytis tendencijų – interpretuokite dienos planą savaip. Pradedant nuo veiklų, iki dekoro, dovanos jaunajai ar vakarėlio atributikos.

Autorius: logobalt.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų