NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Tobulas mergvakaris: 3 esminiai momentai

Tobulas mergvakaris: 3 esminiai momentai

Mergvakaris – tai šventė, skirta būsimai nuotakai ir rengiama dar prieš vestuves. Suorganizuoti tobulą mergvakarį yra didelis iššūkis, kuris atitenka vyriausiajai pamergei. Planuojant šią šventę, svarbus tiek kvietimas, tiek dovanos, tiek veiklos. Tad šiame straipsnyje aptarsime šiuos 3 esminius momentus, kurie leis sukurti įsimintiną šventę būsimai nuotakai.

1. Veiklos

Žinant, kurios merginos pakviestos į vestuves dalyvaus mergvakaryje, galima pradėti galvoti apie mergvakario veiklas. Pirmiausia, atsižvelkite į jaunosios pomėgius, charakterio bruožus ir gyvenimo būdą. Nuo to priklausys, kokios pramogos labiausiai patiktų kaltininkei. Galbūt jaunoji užsiima aktyvia veikla ir norėtų ekstremalios išvykos į kitą miestą, o gal ramaus vakaro su artimomis draugėmis? Jeigu norite tiksliai sužinoti, ką būsimoji nuotaka nori nuveikti, paklauskite jos, kaip ji įsivaizduoja tobulą mergvakarį.

2. Dovanos

Sužinojusios, kokių pramogų norėtų būsima nuotaka, nusistatykite biudžetą ir pasirūpinkite dovanomis. Mergvakaryje galima įteikti tiek sentimentalias, tiek šmaikščias, tiek intymias dovanas. Tad žemiau pateikiame kelias dovanų idėjas:

1) Intymios prekės ir seksualūs apdarai. Internete galima rasti įvairių prekių, kurios sukels šypseną ir bus naudingos siekiant paįvairinti intymią atmosferą būsimoje santuokoje. Vos keliais mygtukų paspaudimais užsakomi intymūs žaisliukai ar  kokybiški seksualūs naktinukai moterims internetu bei kitos smulkmenos gali tapti puikia dovana nuotakai.

2) Mėgstamas hobis. Galbūt jaunoji turi mėgstamą veiklą, kuria užsiima laisvu metu. Tai gali būti tiek bilietas į teatrą ar į kiną, apsilankymas degustacijoje ar jogos, šokių pamokose. Pasirinkimas išties platus, tereikia atsižvelgti į jaunosios laisvalaikio praleidimo būdus. Ir, žinoma, dovanai skiriamą biudžetą.

3) Prisiminimai. Norint sukelti malonius jausmus ir šiltus prisiminimus, rekomenduojama sukurti prisiminimų dėžutę. Mergvakaryje ketinančios dalyvauti merginos gali aprašyti praeities įvykius, nutikusius kartu su jaunąja, ir parašyti linkėjimus. Taip pat verta prisiminimų dėžutę papildyti nuotraukomis, taip dar labiau sustiprinami prisiminimai.

Taigi, visas aukščiau išvardintas dovanų idėjas galite kombinuoti ir padaryti dovanų rinkinį. Tokiu būdu išpildysite tiek praktiškas, tiek sentimentalias idėjas.

3. Kvietimas

Tiek pats kvietimas, tiek jo įteikimas taip pat yra svarbus elementas planuojant mergvakarį. Priklausomai nuo būsimos nuotakos būdo bruožų, atitinkamai ją pakvieskite į būsimą šventę. Jeigu jaunoji ramesnio būdo, parašykite atviruką, į dėžę įdėkite mėgstamų užkandžių, gėrimų, mergvakario atributikos ir užsakykite pristatymą kurjeriu. Kitu atveju, galima suorganizuoti smagią išdaigą darbe ar kitoje vietoje ir taip įteikti kvietimą.

Pasinaudojus aukščiau pateiktais patarimais, galima suorganizuoti visam gyvenimui įsimintiną šventę jaunajai. Svarbiausia pažinti būsimą nuotaką ir žinoti, kokios veiklos, dovanos jai sukelia daugiausia džiaugsmo. Mėgstamos pramogos, smagios dovanos ir netikėtinas kvietimo įteikimas atmintyje išliks tikrai ilgam.

Autorius: Romantika.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų