NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Ką dovanoti jauniesiems? 5 modernių dovanų idėjos

Ką dovanoti jauniesiems? 5 modernių dovanų idėjos

Vestuvių sezonas jau čia pat, o rasti puikią dovaną jauniesiems gali būti išties sudėtinga. Daugelis prisideda prie vestuvių finansiškai, tačiau yra nemaža dalis svečių, kurie vis dar nori dovanoti ar pridėti prie dovanos ir kažką jaukaus, praktiško. Tradicinės vestuvinės dovanos šiuolaikinėms poroms gali būti ne pats geriausias pasirinkimas. Tad kyla klausimas – kaip nesuklysti? Jei ir jūs nežinote, ką dovanoti jaunavedžiams, bet norite išrinkti kažką praktiško, jaukaus, įsimintino – siūlome apsvarstyti vieną iš šių penkių modernių dovanų idėjų.

1. Neįkainojama patirtis

Vietoj fizinio daikto, apsvarstykite galimybę padovanoti jauniesiems patirtį. Pavyzdžiui, tai gali būti maisto gaminimo pamoka, vyno degustacija, apsilankymas teatre arba pasiplaukiojimas laivu. Tokios dovanos sukuria ilgalaikius prisiminimus ir leidžia porai užmegzti dar stipresnį tarpusavio ryšį. Tad jos tikrai bus įvertintos. Svarbiausia – išrinkti tokią patirtį, kuri atitiktų jaunųjų pomėgius.  

2. Dovanų čekis namų reikmenims

Dovanų čekis namų reikmenims gali būti šiuolaikiška ir praktiška dovana jaunavedžiams – ypač tiems, kurie planuoja persikelti į savus namus. Tokiu būdu pora galės išsirinkti tai, ko jiems labiausiai reikia, nesvarbu, tai būtų kokybiškas puodų rinkinys, krištolinių taurių komplektas ar stilinga vaza. Pasirinkus tokią dovaną tiesiog neįmanoma suklysti.

3. Išmanieji prietaisai

Išmaniosios namų technologijos – dar viena puiki dovana jaunavedžiams, pasižyminti tiek praktiškumu, tiek modernumu. Tiesa, prieš tai vertėtų pasidomėti, kokius įrenginius pora jau turi, o kokių dar ne. Pavyzdžiui, itin populiarus pasirinkimas yra dulkių siurblys-robotas. Šis įrenginys žymiai palengvina namų tvarkymą ir padeda juose palaikyti nuolatinę švarą. Sunku atsispirti, argi ne tiesa?

4. Pakabinamas pasaulio žemėlapis

Pakabinamas pasaulio žemėlapis turėtų patikti visiems jaunavedžiams, kurie mėgsta keliauti arba domisi geografija. Ši dovana gali būti namų puošmena ir kartu įkvėpti planuoti būsimas bendras poros keliones. Žemėlapį galima pakabinti ant sienos arba tiesiog į ją atremti. Taip pat jį galima personalizuoti smeigtukais, pažymint vietas, kurias pora jau aplankė ar svajoja aplankyti. Taigi, tai dovana, kuri bus branginama daugelį metų.

5. Prenumeratos paslauga

Prenumeratos paslaugomis šiandien naudojasi daugybė žmonių visame pasaulyje. Tačiau ar daug kas susimąsto, kad tai galėtų būti puiki dovana jauniesiems? Tai būdas per tam tikrą laiką jiems suteikti nuoseklią ir malonią patirtį. Be to, naudodamiesi prenumeratos paslauga, jaunavedžiai gali susipažinti su naujais produktais, paslaugomis ir patirtimis, kurių kitu atveju galbūt nebūtų išbandę. Šiuo metu yra daugybė prenumeratos paslaugų: nuo maisto ir gėrimų iki kūno rengybos ir sveikatingumo. Tad galėsite pasirinkti tą, kuri geriausiai atitinka jaunavedžių interesus ir gyvenimo būdą.

Apsvarstę vieną iš šių penkių modernių dovanų idėjų, galite jauniesiems įteikti unikalią ir įsimintiną dovaną, kurią jie brangins daugelį metų. Tad linkime atsipalaiduoti ir leistis į paieškas su malonumu. Garantuojame – rezultatas nudžiugins tiek jus, tiek jaunavedžius.

Autorius: Zana.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų