NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Kitokios dovanų idėjos jauniesiems vestuvių proga

Kitokios dovanų idėjos jauniesiems vestuvių proga

Gavote kvietimą į vestuves, bet nežinote, kokia dovana sužavėtų jaunavedžius ir būtų jiems naudinga? Pastarųjų metų kvietimų tendencijos rodo, jog jaunieji nurodo, kad labiausiai norėtų gauti dovaną vokelyje. Tačiau žiūrint į visa tai kūrybiškiau, vokelyje gali būti ne tik pinigai, bet ir dovanų kuponas, kuris leis naujai iškeptai šeimai patirti ir išbandyti kažką naujo!

Jaukios dovanos įsimylėjeliams

Dovanojimo tradicijos sveikinant jaunavedžius pastaraisiais metais stipriai pakito, o tai lemia ir tas faktorius, jog prie altoriaus žengia vis vyresnės poros. Vis dėlto tiek jaunesni, tiek vyresni įsimylėjeliai mėgsta atsipalaidavimą ir buvimą dviese. Todėl dovanoti SPA ir pasibuvimą dviese jaukiame bei ramiame Lietuvos kurorte, yra būtent tai, ko po viso vestuvių pasiruošimo maratono reikia jauniesiems.

Štai todėl, pirmiausia išsirinkite miestą, į kurį norite siųsti porą, o tuomet belieka rinkti viešbutį bei SPA malonumus, kuriuos jie išbandys.

Dovanos vestuvėms

Druskininkai yra, ko gero, vienas populiariausių ir vienareikšmiškai seniausių Lietuvos kurortų. Viešbutis „Best Western Central“ siūlo šventinį 2 dienų poilsį, kurio metu pora gaus nakvynę patogiame kambaryje, pusryčius „Central“ restorane, SPA malonumus: sauną, garinę pirtį, sūkurinę vonią, taip pat romantišką vakarienę ir SPA paslaugas: masažą (pasirinktinai liekninantį, aromaterapinį arba kūno pilingą).

Birštonas taip pat neatsilieka nuo Druskininkų, pagal miesto svečių skaičių. Tad sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas Mineral SPA“ kviečia 2 naktų kelionę dviem. Čia svečių laukia 2 nakvynės liukso klasės kambaryje, romantiška vakarienė, pusryčiai, 20 min. trukmės „Flow“ terapija, polinezietiškas masažas, „Sapphire“ ritualas Jai ir Jam bei neribotas apsilankymas baseinų ir pirčių erdvėje.

Prabangios dovanos jaunavedžiams

Po viso vestuvinio šurmulio, jaunieji tikrai nori pamiršti visus rūpesčius ir pasinerti į ramybę. Tai padaryti padės „Yin Yang“ ritualas. Tai išties prabangi dovana, kurios metu jaunieji mėgausis unikalios „Yin-Yang“ vonios malonumais, kūno šveitimu bei atpalaiduojančiu viso kūno masažu. Taip pat jie gaus pietus arba vakarienę ir 3 val. trukmės apsilankymą baseinų ir pirčių erdvėje. Dovanokite nepakartojamą laiką dviem!

Dovanos vestuvėms

Be SPA malonumų, labai malonu ir raugauti, degustuoti naujus skonius. Tad jaunieji tikrai apsidžiaugs gavę kuponą į 5 patiekalų degustacinę vakarienę. Gurmaniška vakarienė restorane „L‘Artisan“ yra puiki galimybė mėgautis nepamirštamu vakaru drauge. Vakarienės metu bus galima mėgautis nuostabia gotikine XVI a. restorano aplinka bei restorano šefų sukurtais patiekalais. Dovanokite vakarą prabangiame, laikinosios sostinės širdyje įsikūrusiame restorane, kur atvykusiųjų lauks nepamirštamas vakaras mėgaujantis vienas kito dėmesiu ir nepakartojamais kulinarijos šedevrais!

Aeroklubas Kaune vykdo mokomuosius-pažintinius skrydžius, kurie leidžia atvykusiesiems susipažinti su aviacija ir pilotų mokymu. Tai išties neįprasta dovana, tačiau sakoma, jog jei moki valdyti lėktuvą, tikrai mokėsi valdyti santuoką ir jos vingius! Ši dovana – tai pažintinis-akrobatinis skrydis su profesionaliu pilotu, kuris leis patirti adrenalino šiurpuliukus. Skrydžio metu atliekamos kelios akrobatinės figūros: kilpa, atvertimas žemyn, paprasta vertikalė, pervertimas kampe, imelmenas ir horizontali statinė.

Karšto oro balionai – seniausia ir romantiškiausia oro transporto priemonė, idealiai tinkanti ypatingoms akimirkoms dviese! Tad tokia vestuvių dovana tikrai tobula. Šis skrydis – ypatingas, nes pora bus vieninteliai keleiviai oro balione, tik su skrydį valdančiu profesionaliu pilotu. Jie pakils aukštai virš žemės, kur atsivers neaprėpiami horizontai, vaizdingi reljefai ir bekraštis dangus – tai nuostabios akimirkos ir nepakartojamas jausmas, auginantis sparnus...

Meilė suteikia sparnus – tad skriskite kuo aukščiau!

Autorius: Gera dovana

Informacija apie autorių:

Tel: 8 5 205 2099 El.p: [email protected] https://www.geradovana.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų