NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Ramybės oazė kvepianti nesibaigiančiomis šventėmis

Ramybės oazė kvepianti nesibaigiančiomis šventėmis

Yra vietų į kurias norisi sugrįžti vėl ir vėl. Viena iš jų – kaimo ir turizmo sodyba „Duburiai“, įsikūrusi Ukmergės rajono ichtiologiniame draustinyje, šalia Šventosios upės vingio. Iš visų pusių sodybą juosia miškas. Pačioje teritorijoje akį džiugina išpuoselėti gėlynai. Jauki aplinka užburia ramybės aura ir nepakartojamu grožiu. Mažieji sodybos svečiai gali mėgautis įvairiomis sūpynėmis, laipynėmis bei įspūdingo dydžio inkilėliu su langeliai, į kurį galima patekti saugiais laipteliais. Čia telpa net keli vaikučiai. Nė vienas mažasis svečias neatsispiria neapsilankęs paslaptingame namelyje.

Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos

Sodybos „Duburiai“ savininkai Irena ir Alfredas kiekvieną pasitinka ir išlydi kaip savą. Būdami be galo kūrybingi ir nuoširdūs, jie nestokoja originalių šventinių idėjų, turi subūrę darnų kolektyvą, kuris visas sodybos švenčių svajones nesunkiai paverčia realybe. Čia vyksta vestuvės, jubiliejai, teminiai įmonių vakarėliai bei daugybė smagių švenčių vaikams, kuriose kartu su vaikais linksminasi ir jų tėveliai. Turbūt neapsiriksiu teigdama, kad sodybos „Duburiai“ vizitine kortele yra vaikų šventės. Tai smagūs nepakartojami gimtadieniai spalvotų vėjų šalyje, kur mažieji sutinka pasiklydusią pasaką. Darželių išleistuvės, pirmokų krikštynos, pradinės mokyklos baigimo šventės, aštuntokų išleistuvės nepalieka nė vieno abejingo. Kaip šiandien atsimenu subtilę ir nepamirštama sūnaus 4-tos klasės išleistuvių šventę, kurioje netrūko siurprizų ir pokštų, žaidimų ir poezijos, visko, ko reikia tobulai profesionaliam renginiui, pradedant patyrusia renginių vedėja bei nepailstančiu didžėjumi, baigiant lazeriais, dirbtinio sniego mašina bei nepakartojama fotosesija. O kur dar juoko kambarys, gyvūnų kampelis, visko net nesuminėsi.

Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos

Sekantį kartą į sodybą sugrįžau švęsti klasės susitikimo. Išsivežėme visą glėbį pačių geriausių emocijų. Mėgavomės plaukimu baidarėmis, gardžiu kokybišku maistu, maudynėmis kubiluose po atviru žvaigždėtu dangumi.

Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos

Toje pačioje sodyboje atšventėme ir giminės susitikimą. Gyva muzika liejosi ant margos gyvenimo mozaikos. Ir tąkart mėgavomės kiekviena sodyboje praleista akimirka. Vaikščiojome Šventosios upės smėlėtomis pakrantėmis, ieškojome paparčio žiedo bei grožėjomės dangaus aitvarais.

Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos

Sodyba „Duburiai“ - unikali ir viena iš nedaugelio, kur ramų poilsį galima derinti su aktyviu. Čia veiklos ras ir mažas, ir didelis. Čia nė vienas neatsispirs gamtos grožiui ir kiekvienas pajus sodybos šeimininkų rūpestį ir meilę kiekvienam svečiui žiemą ir vasarą.

Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos

Kaimo turizmo sodyba "Duburiai"
Adresas: Duburių vs., Vidiškių sen., Ukmergės raj., Vilniaus aps.
Tel.: +37060102660
Tel.: +37067636860
El. paštas: [email protected]

Autorius: Sonata (Kaimo turizmo sodyba "Duburiai")

Grįžti atgal

Grįžti i viršų