NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Lauko šildytuvai – kad pasisėdėjimai atvirose erdvėse būtų malonūs

Lauko šildytuvai – kad pasisėdėjimai atvirose erdvėse būtų malonūs

Lauko šildytuvų nuomai rasite čia: https://dregmessalinimas.lt/kategorija/lauko-sildytuvai

Vėsa už lango džiugina ne visus. Žinoma, sniegas yra gražu, šerkšnas gražiai padengia medžių šakas, tačiau faktas, kad įvairias šventes bei buvimą lauke tai padaro kur kas sudėtingesniu. O per šventes dažniausiai norisi, kad viskas iki mažiausių smulkmenų būtų tobula. Dėl to ieškoma alternatyvų, kurios buvimą lauke gali padaryti kur kas paprastesniu.

Viena iš opcijų yra dujiniai šildytuvai, kurie laimi prieš elektrinius dėl daugelių privalumų. Juos ir aptarsime straipsnyje. Geriausias pasirinkimas yra lauko šildytuvų nuoma. Pigu ir funkcionalu.

Lauko šildytuvas nuoma „Heatum Atėnė 13kW“

Esant tokiai plačiai šildytuvų pasiūlai tikrai nėra paprasta rasti tą, kuris Jums labiausiai tinka. Dėl to visada yra verta tartis su specialistais, kurie dažniausiai teikia nemokamas, labai išsamias konsultacijas internetu. Šiuo metu vienas labiausiai mėgstamų ir dažniausiai pasirenkamų šildytuvų yra „Heatum Atėnė 13kW“.

Daugeliui žmonių patinka, kad šio modelio šildytuvas ne tik padeda pasirūpinti maloniu mikroklimatu, tačiau tai pat ir stilingai atrodo. Ypač mėgstami terasose, verslo sektoriaus objektuose, kai norisi minimalistinio stiliaus, skoningai atrodančio šilumos šaltinio. Vizualiai matoma ugnis traukia akis, tampa skoninga puošmena, kuri dekoruoja aplinką šaltomis dienomis bei vakarais, švenčių metu.

Būtent šio modelio šildytuvai turi ratukus. Dėl to įranga gali būti perstumiama iš vienos vietos į kitą. Patogu judinti, kai reikia esant terasoje pakeisti šildymo vietą. Svarbu yra tai, kad šio modelio šildytuvas yra visiškai saugus. Daugelis žmonių iki šiol bijo, kad tokia įranga net ir atvirose patalpose gali kelti pavojų. Tikrai ne. Veikia našiai ir saugiai, svarbiausia, kad net ir nuvirtęs jis automatiškai užgesins ugnies šaltinį, tad galite būti ramus, kad staiga vakarėliui tapus gana audringu – šilumos šaltinis nekels jums jokio pavojaus.

Dujinis lauko šildytuvas: privalumai

Renkantis lauko šildytuvus dažniausiai analizuojami mūsų minėti dujiniai modeliai bei elektriniai šildytuvai. Abi opcijos yra geros, tačiau pasirenkamos skirtingais atvejais, kadangi pasižymi ir skirtingomis techninėmis charakteristikomis, parametrais.

Visgi, dujinis lauko šildytuvas, lyginant su elektriniu, turi kur kas daugiau privalumų, kurie dažniausiai ir skatina rinktis jį. Kokie yra esminiai? Juos aptarsime žemiau.

Patrauklus dizainas.

Pasikartosime, kad daugeliui žmonių patinka, kad dujiniai šildytuvai tampa labai skoninga aplinkos puošmena. Kai norisi, kad vakarėlio metu, terasoje būtų daugiau jaukumo – nereikia jokių kitų papuošimų, kadangi šildytuvai ne tik skleidžia šilumą, tačiau ir kuria jaukumą savo unikaliu dizainu. Nors dažniausiai rinkoje siūlomų dizainų pasiūla yra gana panaši, tačiau reikia daugiau dėmesio skirti kiekvienam modeliui, kad rastas Jums tiktų ir patiktų labiausiai. Svarbiausia žiūrėti ne tik į vizualinį pateikimą, tačiau ir matmenis. Kai kuriems skoningiau atrodo daug, tačiau dažniausiai mažesnių matmenų, nedidelių šildytuvų komponavimas terasoje, o kitiems labiausiai patinka porą didelių, kurie tampa tarsi svarbiausiu patalpos akcentu, akis traukiančiu dekoro aksesuaru.

Saugumas.

Svarbu, kad tai yra visiškai saugi įranga. Pirmiausia dėl to, kad ji yra lauko patalpose. Nors dažniausiai dujiniai šildytuvai komponuojami terasose, tačiau pradėjus snigti arba lytį svarbu, kad aplinkos dirgikliai neturėtų jokio neigiamo poveikio įrangai ir tuo pačiu, kad būtų galima saugiai patraukti ją, jeigu kažkas atsitiko.

Nors elektriniai šildytuvai dažniausiai yra taip pat apsaugoti nuo drėgmės, tačiau jie kur kas jautresni. Tuo tarpu ypač žiemomis, kai drėgmės yra daug, dujiniai tampa saugesnė alternatyva. Galiausiai, jeigu juos reikia patrauki naudojimo metu, kai dega, tai padaryti galima labai greitai ir labai paprastai.

Gera šilumos sklaida.

Šio tipo šildytuvai yra geras pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi sušilti net ir tuomet, kai lauke yra labai šalta. Dujiniai šildytuvai tikrai džiugina labai gera šilumos sklaida, kuri pasirūpina, kad žmonių buvimas atvirose vietose ne tik žiemomis, tačiau ir šaltomis vasaros naktimis būtų patogus, taip pat, galima būtų išvengti ligų. Šilumos sklaida yra tokia gera, kad dažniausiai šio tipo šildytuvai yra siūlomi žiemomis, ne tik vasaromis. Tiesiog kai lauko temperatūra yra gana žema – jie vis tiek puikiai apšildys erdvę, kurioje bus žmonės.

Pigus išlaikymas.

Bene vienas svarbiausių šios įrangos privalumų yra tai, kad ji veikia našiai ir pigiai. Tokiu atveju galima visam vakarui įsigyti įrangą, kurios išlaikymas Jums kainuos nebrangiai. Ne veltui daugelis žmonių pasirūpina sistemomis, kurios tarnauja visą naktį ir taip norisi, kad svečiai liktų bendrauti iki ryto. Detaliau apie išlaikymo kaštus galite tartis su asmenimis, kurie nuomoja įrangą. Jie dažniausiai kartu parduoda ir dujų balionus. Galima apskaičiuoti – kokio kiekio Jums reikia.

Nereikia elektros lizdo.

Dar vienas svarbus privalumas, kad ši įranga veikia bet kur, kur tik jums tinka. Tai yra, kai nereikia elektros lizdo, kuris gali riboti šildymo įrangos panaudojimo galimybes. Net ir tokiu atveju, kai reikia šildyti sodybas, kurios yra labai senos, tačiau turi savyje labai jaukaus šarmo – dujiniai šildytuvai tampa labai gera galimybe. Svarbiausia yra pasirūpinti, kad būtų jų užtektinai ir išgaunama šiluma leistų visiems žmonėms, kurie šildosi, jaustis patogiai. Esant tokioms patogioms šildymo galimybėms, esame tikri, kad tai bus garantuota.

Didesnė šilumos galia nei elektrinio.

Galiausiai, dujiniai prieš elektrinius taip pat laimi ir dėl to, kad jie kur kas našesni. Dėl to galima džiaugtis, kad reikia mažiau+ galingo įrenginio, kad jis gebėtų tinkamai apšildyti net ir didelius plotus. Pasikartosime, kad dujiniai yra geras pasirinkimas ne tik visikai uždarose patalpose, tačiau ir dalinai atvirose, pavyzdžiui, terasose. Jie veikia našiai, šilumos sklaida yra aukšto lygio, tad galite būti ramus, kad patalpose bus gera ir jauku.

Ir šventėms, ir kasdienai

Dujinių šildytuvų galimybės tikrai yra labai plačios. Juos renkasi žmonės šventėms visus metus, kai norisi, kad šaltomis dienomis arba naktimis vakarėlis būtų smagus. Lygiai taip pat tai yra geras pasirinkimas ir terasose, nuosaviems pasisėdėjimams. Vis dažniau žmonės ieško kuo paprastesnių galimybių, kadangi jie ne tik nenori prisirišti prie įrangos, tačiau ir siekia turėti galimybę ją keisti, jeigu pabodo arba netiko. Tuomet verta pagalvoti, ar ne geriau yra įrangos nuoma. Net ir nuomojantis ilgam laiko tarpui dažniausiai džiugina suma, kuri sumokama. O ir nuomoti galima ne dienai arba dviem, tačiau visam mėnesiui arba sezonui, kaina nėra didelė, tačiau įrangos suteikiamos galimybės gali padėti buvimą nuosavose terasoje padaryti jums kur kas malonesniu. Ir tam tikrai nereikia šventės. Juk malonus buvimas su savimi – vertas to.

Kur nuomoti?

Jeigu šiuo metu ieškote dujinio šildytuvo – tokiu atveju reikia atsakingai lyginti verslus, kurie juos nuomoja. Svarbiausia yra tarti su tais, kurie teikia nuomą legaliai. Tai yra viena svarbiausių kokybės garantų, kuri dažniausiai nuramina, kad gauta įranga bus geros kokybės ir jeigu jos naudojimo metu atsiras kokių nors netikslumų – jie bus greitai sutvarkyti. Nuomojant legaliai taip pat yra gaunama sutartis, kurioje pateikti patys svarbiausi paslaugų teikimo niuansai, tad būtinai reikia į juos įsiskaityti, kad nekiltų kokių nors neaiškumų.

Visada bus tokių, kurie nuomoja kur kas pigiau nei rinkos kaina, kadangi nuomojama yra nelegaliai. Žinoma, kaina gali vilioti, tačiau reikia nepamiršti, kad iš tokių nuomotojų niekada negalite būti tikras dėl to, ką gausite. Įranga gali nustoti veikti tuomet, kai tai labiausiai sugadintų vakarėlį. Įsivaizduokite, vakaras, visi smagiai leidžia laiką, staiga šildytuvas nustoja veikti. Jau po pusės valandos pasidaro vėsu ir žmonės pradeda skirstytis. Žinoma, tai tikrai sugadina bet kokią šventę, tad jeigu bus nuomojamasi iš tų, kurie teikia garantijas – galite būti ramus, kad įranga veiks tinkamai, o jeigu suges vakarėlio metu – dažniausiai nuomotojai greitai atvyksta iki vietos ir sutvarko gedimus, kurie yra.

Taip pat ieškant nuomotojų visada galima remtis kitų žmonių nuomone. Šiuo metu internete tokių komentarų tikrai labai daug, tad svarbiausia yra skirti laiko jų lyginimui ir esame tikri, kad rasite tokią opciją, kuri Jums labiausiai tinka. Galiausiai, jokio skirtumo, kuriame Lietuvos gale paslaugos yra teikiamos. Paprasčiausiai šildytuvai dažniausiai yra nuomojami ilgam laiko tarpui, tad nuvykti juos pasiimti nebus sunku. Su kuriais nuomotojais taip pat galima susitarti, kad jie atvežtų įrangą iki Jums reikalingos vietos. Tai itin pasiteisina tokiu atveju, kai reikia ne vieno, tačiau kelių šildytuvų. Suderinti smulkmenas visada yra įmanoma, tik reikia ieškoti verslų, kurie tikrai noriai bendradarbiauja, kartu siekia rasti balansą, galiausiai, nuoširdžiai siekia, kad Jūsų šventė arba ramus pasisėdėjimas terasoje tikrai būtų jaukus kaip niekada.

Pasinaudokite galimybėmis, kurios leis bet kokį buvimą dalinai arba visiškai atviroje erdvėje vėsiomis dienomis arba naktimis padaryti labai patogiu. Galimybės tikrai yra gana plačios ir kiekvienas žmogus pats renkasi – ar jas priimti, ar ne.

Kitos įrangos nuoma

Autorius: Dregmessalinimas.lt

Informacija apie autorių:

Dėl detalesnės informacijos, kainų ir užsakymų susisiekite su mumis telefonu +370 629 09417 arba el.paštu [email protected] Daugiau informacijos: www.dregmessalinimas.lt/kategorija/lauko-sildytuvai

Grįžti atgal

Grįžti i viršų