NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Šviečiančių raidžių nuoma – kai norisi akcento šventės metu

Šviečiančių raidžių nuoma – kai norisi akcento šventės metu

Gyvenime yra labai daug gražių švenčių, kurias norisi paminėti ne tik garsiai, tačiau taip pat ir su mylimais žmonėmis. Dažniausiai praėjus toms šventėms ilgiausiai apie gražius atsiminimus liudija nuotraukos, kurios tarsi užfiksuoja šypsenas, emocijas ir šiltas, jausmingas akis. Tiesa, kai norisi šilumos bei jaukumo – nuotraukose reikėtų fiksuoti ne tik besišypsančius žmones, tačiau ir kurti aplinką dekoro akcentais, kurie tampa pagrindu nuotraukose. Tokios yra ir šviečiančios raidės, kurias išsinuomoti yra paprasta.

Nuostabūs žodžiai...

Būtent šviečiančios raidės, o ne paprastos, yra geras pasirinkimas, kadangi jos puikiai atrodo ne tik dienos metu, tačiau taip pat ir vakare, naktį, kai sutemsta. Tiesa, skoningai ir jaukiai atrodo ne tik vasaros naktimis, tačiau ir visus metus gali būti komponuojamos įvairiose švenčių salėse. Rinktis siūlome iš žodžių „Meilė“, „Laimė“, „Šeima“ bei „Love“. Visi šie deriniai puikiai atrodo ne tik labai įvairių švenčių metu, tačiau dažnai komponuojami visi, kaip tobulas komplektas, kuris leis kiekvienam svečiui nuspręsti – kur jis nori fotografuotis.

Kodėl šie skoningi žodžiai taip papuošia nuotraukas? Pirmiausia bene dėl to, kad jie šviečia, tad kuria jaukumą ir šilumą, kuri nėra per daug ryški, tačiau traukia akis. Daugeliui žmonių patinka, kad tokie šviečiantys žodžiai yra labai romantiški. Visgi, greta jų fotografuotis siūlome visiems, tikrai ne tik poroms. Juk LAIMĖ – geras jausmas, kurį galima justi ir vienam arba su savo mylimu augintiniu, tad belieka įsiamžinti, vėliau nuotraukas išryškinti ir vėl bei vėl sugrįžti akimirkomis į tikrai jaukią šventę.

Tinka daugeliui švenčių bei fotosesijų

Šviečiančios raidės gali būti nuomojamos tuomet, kai Jums to labiausiai norisi. Žinoma, kad dažniausiai yra pasirenkamos gražiausių švenčių metu. Jos skoningai atrodo per vestuves. Tuomet dažniausiai tampa nuotraukų kampeliu, fotosesijos erdve. Greta tokių raidžių visada gali laukti fotografai arba galima ant staliuko palikti momentinius fotoaparatus, kurie skirti kiekvieno svečio akimirkų įamžinimui. Visada gražiausiai atrodo, kai yra bent jau keli tokie kampeliai. Tuomet, pasikartosime, kad kiekvienas gali fotografuotis prie tokių žodžių, kurie jam labiausiai patinka. Ir dažniausiai pačios šviečiančios raidės atrodo taip įspūdingai, kad nereikia daugiau jokių akcentų, papuošimų. Taigi, galiausiai – nemažai sutaupoma.

Taip pat tokios raidės tinka ne tik vestuvių metu, tačiau ir per Krikštynas. Dažnas tokiu atveju renkasi žodį „Šeima“. Taip, tai yra šventė, kai reikia švęsti kartu su mylimais žmonėmis. Juk krikštynos taip pat yra ir apie meilę artimajam, padėką jam, kad jis yra kartu, kai šeimą papildo naujas šeimos narys.

Ir nors tokie šviečiantys žodžiai labai puikiai atrodo ir per gimtadienius bei kitas šventes, visgi, itin dažnai pasirenkami per fotosesijas, kurios gali būti organizuojamos be jokios progos. Pasikartosime, kad nuotraukos yra bene pats geriausias būdas mintimis vėl ir vėl išgyventi nuostabias gyvenimo akimirkas, kurios yra šiltos bei jaukios. Net nereikia priežasties, kad būtų galima sukviesti visus mylimus šeimos narius ir surengti su jais fotosesiją, kurios metu svarbiausia yra įamžinti visus. Tokius, kokie jie yra ir, žinoma, gražiame fone, kuris traukia akis ir tyliai sako, kad svarbiausia gyvenime yra meilė bei šeima.

Nuoma – patogiausias pasirinkimas

Tokių raidžių pirkimas tik dėl vienos šventės arba fotosesijos tikrai yra per brangus malonumas daugeliui. Kur kas geriau nuomoti ir tai daryti siūlome pas mus. Kaip jau minėjome – siūlome net kelis žodžius, tad pagal planuojamą šventę bei savo lūkesčius, esame tikri, kad patenkinsime Jūsų poreikius: „Meilė“, „Laimė“, „Šeima“ bei „Love“. Nuomos metu ne tik pasirūpinsime, kad žodžiai jus pasiekti tuomet, kai reikia, tačiau taip pat ir užtikriname, kad jie švies taip, kaip Jums norisi. Paprasčiausiai įsigijus nuosavas raides reikės daug laiko investuoti į jų priežiūrą. Po kiekvienos šventės reikia patikrinti, ar dekoracija vis dar veikia puikiai, žinoma, ar visos lemputės dega, taip pat pasirūpinti, kad po šventės dekoracija būtų nuvalyta, švari, paruošta kitai šventei. Tai reikalauja laiko, pinigų, galiausia, ruošiantis bet kokiai šventei dažniausiai ir taip yra daug darbų, kuriais reikia pasirūpinti. Taigi, gera, kai bent ja dėl dekoracijų nereikia sukti galvos. O kaip jau minėjome, šie skoningai šviečiantys žodžiais labai dažna tampa pačiu svarbiausiu ir vieninteliu akcentu, vieta fotosesijai. Daugiau galima nebesirūpintis jokiais kitais dekorais, kadangi jų nebereikia, bus per daug, užtenka vieno, tačiau akis traukiančio ir skoningo akcento, kuris bus Jūsų vakaro puošmena.

Šviečiančių raidžių nuomos kainos

Kaip jau supratote – nuoma yra kur kas patogesnis pasirinkimas ne tik kainos, tačiau taip pat ir kitomis prasmėmis. Visgi, natūralu, kad organizuojant šventes yra ir taip daug išlaidų, kad bandoma ieškoti būdų, kurie leis kuo daugiau sutaupyti. Šviečiančių raidžių nuoma – tikrai gana pigi. Ypač įvertinus tai, kad dažniausiai nereikia jokių kitų dekoro akcentų, kampelis fotosesijai bus sukurtas vien tik jų pagalba. Taip pat dažniausiai galima gauti asmenines kainas, kurios yra siūlomos klientams užsakantiems daugiau žodžių arba ilgesniam laikotarpiui. Svarbiausia yra susisiekti asmeniškai ir tikrai rasime kompromisą, kuris patenkins kiekvieno kliento poreikius. Juk ir mums svarbu, kad Jūsų šventė būtų tobula, jauki ir šilta, o ją ir kuria tokie maži akcentai kaip šviečiančios dekoracijos.

Kurkime šventę kartu

Gražiausios gyvenimo šventės yra tai, kas mūsų gyvenimui suteikia daugiau jaukių akimirkų. Kai norisi šilumos ir paprastumo, kurį kuria jaukūs akcentai šventės metu. Mums yra svarbus kiekvienas klientas, tad deriname smulkmenas tol, kol liekate patenkint. Svarbu, kad šviečiančios raidės būtų užsakomos iš kuo anksčiau. Tokiu atveju galėsite būti ramus, kad artėjant gražiausiai gyvenimo šventei viskas bus tinkamai sutvarkyta, paruošta, svarbiausia, apgalvota. Niekas nesuteikia šventės laukimui daugiau ramybės, kaip žinojimas, kad jau viskas yra suplanuota. O užsisakyti šviečiančias raides galima ir verta net ir kitiems metams. Rezervuojame jas iš anksto, kadangi suprantame, kad mūsų klientams yra svarbu ramiai laukti gražios šventės ir taip pat būti tikriems, kad fotosesijos vieta bus šilta ir skoninga.

Šviečiančios raidės yra universalus pasirinkimas, kuris tinka tiek daugeliui švenčių, tiek daugeliui žmonių. Svarbiausia, kad tokioje jaukioje vietoje nuotraukos bus pačios gražiausios ir dar ilgus metus alsuos pačiais jaukiausiais prisiminimais, kurie jums leis vėl ir vėl išgyventi gražias akimirkas. Tik reikia rasti tinkamą raidžių pateikimo vietą. Ji turi būti lygi, žinoma, geriausia, kai fonas yra neutralus. Tiesa, nakties metu, kai raidės jaukiai šviečia – aplink dažniausiai nematyti nieko, tik žmonės, kurie įsiamžina šiltame fone.

Autorius: Fotolapelis.lt

Informacija apie autorių:

Dėl detalesnės informacijos, kainų ir užsakymų susisiekite su mumis telefonu +370 629 09417 arba el.paštu [email protected] Daugiau informacijos: www.Fotolapelis.lt

Grįžti atgal

Grįžti i viršų