NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Dažniausiai, vestuvių fotografas yra nematomas dalyvis

Nuotrauka bugflickr (flickr.com)

Nuotrauka bugflickr (flickr.com)

Mėgstančių fotografuotis žmonių ratas yra gan didelis, tačiau yra ir tokių žmonių, kurie save laiko ne fotogeniškais, nors tai nieko bendro neturi su jų tikruoju grožiu, todėl tokie žmonės nėra pratę prie blyksčių ir pastovaus asmens šalia su foto aparatu padidinto dėmesio rodymo.
Vestuvių fotografai , tie, kurie yra patyrę ir profesionalūs jau žino, kad prasta šventės dalyvio ar dalyvių emocinė būklė nėra ta priežastis, kuri galėtų sugadinti šventę, nes akimirka, fiksuota tam tikru kampu gali suteikti ne tik žavesio, bet ir šilumos bei geros nuotaikos akcentų. Mėgėjams to nesuprasti, kad nuotrauka dar nėra tik foto aparato mygtuko paspaudimas ar objektyvo sukiojimas. Kiekvienas renginys yra ypatingas ir individualus. Vestuvės, kad ir suplanuota dauguma įvykių, tai nėra teatro scenoje vykstantis spektaklis, kuris vyks papunkčiui. Fotografas, vestuvėse privalo jausti savo vietą ir svarbą joje, kad yra joje pagrindinis dalyvis, bet ne pasirodymo atžvilgiu, bet vykstančių įvykių fiksavimu. Taigi, kaip planuojate fiksuoti įvykius, jei patys bandysite būti jų dalimi ir kelti erzelį kitiems dalyviams.

Fotografai vestuvių nesugadins niekada, jei už jų nugaros yra išfotografuota begalė renginių bei vestuvių. Vestuvės – svarbiausias įvykis jaunųjų gyvenime, todėl jose dalyvauti ir jas fiksuoti kokybiškai yra didžiulė vidinė atsakomybė fotografui. Galima pajuokauti, kad fotografuoti vestuves telefonu gali tik jų dalyviai, tačiau, šiuolaikiški fotografai nėra tik konservatyvūs menininkai, dauguma jų išminties bei minčių kaupiasi iš savo kolegų ir nebūtinai Lietuvoje. Todėl, kai kurios nuotraukos darytos išmaniuoju telefonu yra ar gali būti priskirtos prie pačių naujausių technologijų panaudojimo fotografijoje, o kur dar fotografuojantys dronai ir kiti įrenginiai.

Šiuolaikiškas ir savo darbą išmanantis fotografas panaudos visas turimas žinias bei priemonės jūsų smagiausių akimirkų įamžinimui, todėl jais verta pasitikėti ne tik dėl profesionalumo, bet dar ir dėl to, kad fotografiją suprantantis širdimi specialistas visada prisitaikys prie aplinkos, supras jos naudą akimirkos tinkamumui ir visada bus nematomu „paparacu“, kuris, kad ir yra, bet tuo pačiu netrukdo ir dalyviams. Tokiu būdu, visi „nefotogeniški“ vestuvių dalyviai bus nufotografuoti geros nuotaikos, nesusikaustę ir kas svarbiausią – spinduliuojantys šventine nuotaika. Taigi, profesionalo darbas džiugins jus tik tada, jei pasirinksite jo paslaugas.

Autorius: Fotogidas

Grįžti atgal

Grįžti i viršų