NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Renginių vedėjas Tas Vytautas pristato naują programą „Misija: Vestuvės“

Renginių vedėjas Tas Vytautas pristato naują programą „Misija: Vestuvės“

Profesionalus renginių vedėjas Vytautas Bertašius nuo šiol bus žinomas kaip „Tas Vytautas“ – šiuo vardu vedėją bus galima rasti internete www.tasvytautas.lt ir socialiniame tinkle „Facebook“. Vedėjas juokauja, kad taip vieni jaunavedžiai jį pristato kitiems, todėl ilgai galvoti naujojo vardo nereikėjo. Ilgametę patirtį turintis renginių vedėjas taip pat pristato ir naujo formato programą „Misija: Vestuvės“, kurią kurė kartu su teatro režisieriumi bei muzikos prodiuseriu.


Nauju vardu – „Tas Vytautas“ – pristatantis, daugiau nei 11 metų renginių vedimo patirtį turintis Vytautas sako, kad jokiu būdu nebėga nuo savo pavardės. „Viskas išėjo labai natūraliai. Kai žmonių, kurių šventes man teko vesti, paklausia, kas vedė jų renginį, dažniausiai atsakymas skamba: „Taigi tas Vytautas...“. Todėl nieko specialiai negalvojau ir nuo šiol būsiu žinomas kaip Tas Vytautas“, – sako renginių vedėjas. Kartu su nauju vardu jis pristato ir naują vakaro programą.

Naujoje programoje dera režisūra, muzika ir menas

Interaktyvi 5 valandų programa „Misija: Vestuvės“ sukurta padedant profesionaliam teatro režisieriui ir muzikos prodiuseriui. Šios programos įgyvendinimui parinkti specialūs muzikos ir šou elementai. Pasiteiravus, kas paskatino sukurti naujo formato programą, žinomas renginių vedėjas pirmiausia įvardijo norą pasiūlyti išties kokybišką paslaugą, kad žmonėms būtų aišku, ką jie renkasi ir ko gali tikėtis. „Norime parodyti, kad vedėjas šventėje gali būti ne tik vedėjas, todėl naujoje vestuvių programoje dera režisūra, muzika ir meniniai šventės elementai. Kartu tai interaktyvi programa, į kurią įtraukiamas kiekvienas šventės dalyvis“, – sako Vytautas. Pavyzdžiui, naujoje programoje nuotakai metant puokštę groja net keturi skirtingi garso takeliai, tad ši akimirka tampa visiškai kitokia, nei esame pratę matyti anksčiau.

Programa – kaskart kitokia

„Misija: Vestuvės“ – labai aiški programa, su išgryninta šou idėja, aiškia struktūra, bet kadangi tai interaktyvi, „gyva“ programa, ji kaskart adaptuojama konkrečioje aplinkoje ir niekada nebūna dviejų vienodų šou. „Čia kaip ir improvizacijoje: yra labai aiškios griežtos taisyklės, tačiau kaskart viskas vyksta kitaip“, – lygina Vytautas ir pabrėžia, kad programa „Misija: Vestuvės“ yra pritaikyta bet kokio amžiaus svečiams. Pasak jo, kuriant programą visas dėmesys buvo skiriamas tam, kad svečiai patirtų šiuolaikišką ir įsimintiną vestuvių šventę, o jo, kaip vedėjo, misija – tą šventę sukurti. Tam pasirinkti geriausi šou elementai, per ilgus metus labiausiai pasiteisinę svečių įtraukimo būdai, interaktyvūs užsiėmimai ir kt. Tačiau renginių vedėjas pabrėžia, kad šventės sėkmę visais atvejais lemia svečių noras švęsti. Būtent svečiai yra šventės sėkmė.

Nerijus ir Gintarė photography

Nerijus ir Gintarė photography

Staigmena – vedėjo daina

„Man visuomet patinka nustebinti svečius ir jaunuosius. Taip kilo idėja pačiam pradėti dainuoti. Taigi, „Tas Vytautas“ dabar šventę papuošia ir keletu savo atliekamų dainų“, – atskleidžia žinomas renginių vedėjas. Svečius jis mėgsta nustebinti ir netikėtomis dovanėlėmis. Kartais jaunieji pageidauja, kad jų vestuvių programoje būtų ir žinomos grupės ar atlikėjo koncertas – kaip juos įterpti į vedėjo sustyguotą programą? „Prie „Misija: Vestuvės“ gali prisijungti bet kuris atlikėjas ar grupė. Esame lankstūs, kuriant programą buvo apgalvota daug įvairių scenarijų, dalyvaujant skirtingiems atlikėjams, grupėms ir kt. O jeigu jaunieji nežino, kokio konkretaus atlikėjo ar grupės pasirodymo norėtų per savo vestuves, esame parengę „auksinį paketą“: ypatingą nuotaiką savo dainomis ir gyvai atliekamomis saksofono melodijomis programoje „Misija: Vestuvės kurs populiarus atlikėjas, projekto „Kelias į žvaigždes 3“ nugalėtojas Anatolijus Oleinikas“, – dar vieną naujos programos staigmeną atskleidė vedėjas Vytautas.

Programa „Misija: vestuvės“ parengta taip, kad žmonėms niekuo nereikėtų rūpintis, t. y. apgalvota ne tik muzikinė, režisūrinė renginio dalis, meninis programos pateikimas, bet ir techniniai klausimai (apšvietimas, garsas ir kt.). Kartu su komanda dirba ir profesionalus diskžokėjas, asistentai, kitaip tariant, vedėją supa ilgus metus daugybę vestuvių kartu „užkūrusi“ komanda. „Norisi, kad vestuvės būtų tikrai graži ir įsimintina šventė, todėl reikalingas profesionalus programos išpildymas ir atlikimas“, – sako renginių vedėjas Vytautas. Jis pastebi, jog populiarėja tendencija šią šventę švęsti šiuolaikiškai, vestuvėms keliami profesionalaus šou reikalavimai.

Autorius: Tekstas - Aistės Jasinskaitės

Grįžti atgal

Grįžti i viršų