NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Auksas ir sidabras yra puiki, originali ir vertinga dovana!

« atgal 1... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...41 toliau »
Dovanos vestuvėms


« Žiūrėti kontaktus | Siųsti užklausą

Proginė moneta - puiki dovana vestuvių proga!

Tai vienos žinomiausių kalyklų pasaulyje - The Perth Mint (Australijos ) - nukaldinta sidabrinė proginė moneta skirta įsimylėjusiems. Išskirtinė meilės šventė, jaučiama tarp dviejų žmonių.

Tai nuostabi dovana sutuoktuvių ir vestuvių proga. Taip pat ši moneta išskirtinėje pakuotėje puikai tiktų ieškantiems rimtos dovanos vestuvių ar pažinties jubiliejui!

Moneta pateikiama labai gražioje melsvos spalvos dėžutėje su baltu kaspinu, su valymui skirta pagalvėle ir specialiu apsauginiu stiklu, kuris leidžia puikiai apžiūrėti monetą, neišimant jos iš dėžutės. Taip pat pridedamas oficialus kalyklos sertifikatas.

Monetos reverso viršutinėje dalyje pavaizduoti du skrendantis vienas link kito balandžiai, virš jų užrašas "Two hearts - Two lives". Monetos centrinėje dalyje iškaltas tekstas "One love" bei begalybės ženklas. Apačioje dešinėje - ant juostos tarp gėlių The Perth Mint kalyklos ženklas "P".

Monetos averse pavaizduotas Ian'o Rank-Broadley'o sukurtas jos Didenybės Karalienės Elžbietos II portretas, taip pat yra užrašas "Australia", išleidimo metai ir nominalas bei aukščiausia sidabro praba - "Ag 9999".

Grįžti i viršų