NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Teatralizuotas ugnies žongliravimo šou

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...18 toliau »
Įvairūs atlikėjai


« Žiūrėti kontaktus | Siųsti užklausą

Teatralizuotas ugnies žongliravimo šou

Neišmatuojamos fantazijos, miklių rankų artistas nustebins Jus savo išmone! Narve įkalinta ugnis išleidžiama į laisvę! Ore skraido degantys kamuoliai, kėgliai, diabolo ir kiti žongliravimo įrankiai. Netradicinis požiūris į žongliravimą ir užburiantis vikrumas ir plastika!
Esu vienas pirmųjų, šiuolaikinių ugnies žonglierių Lietuvoje. Ugnimi žongliruoti pradėjau dar 2002 metais. 2004 metais jau dalyvavau skirtinguose renginiuose, koncertuose, televizijos projektuose. Mano mėgiamiausias ugnies žongliravimo įrankis, ugninis diabolo, stebina žiūrovus, nes jis labai retas ir tikrai įspūdingas. Nuolatos ieškau, kuriu, išbandau naujus ugnies žongliravimo būdus, tad mano pasirodymas pasižymi originalumu ir skiriaisi nuo kitų. Šou metu žongliruoju degančiais kamuoliukais, ugniniu diabolo, kėgliais, poi, vėduoklėmis, lazdomis. Naudoju gintaro dulkes, pirotechniką ir kitus spec. efektus.
Esu sukūręs savo solinius teatralizuotus ugnies žongliravimo šou ir programas su Naujuoju Vilniaus cirku ‘Antigravitacija’. Per keturiolika metų darbo renginiuose įgijau daug patirties. Pasitaręs su klientais visada sukuriu saugų, unikalų ir įspūdingą reginį.
@Mantas Markevičius tel.: 867031443

Grįžti i viršų